poznasi dragalasi de ian-febr.2004
Raspunsuri - Pagina 5
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Hello permiteti sa va prezit Biblioteca online, locul de unde orice bibliofil din Canada isi poate rezerva online cartile pe care doreste sa le imprumute: http://bibliotecaromaneasca.org/titluri/ Cum va spuneam, imi dau si BAC-ul si licenta si doctoratul cu site-ul acesta insa pana la urma sper sa le trec cu brio pe toate si sa reusesc sa il fac functional 100%. Acum e pe la 70%... dar ma scuzati, sunt sigura Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
foarte fain, Ioana
Roxana_G spune:
Ioana , sa fii fericita, sanatoasa, sa ai numai bucurii si sa iti implinesti toate visele si dorintele!
Exceptional site-ul, exceptionale initiativa si realizarea, si tot, sunt in admiratie absoluta. Mi se pare extraordinar si sincer nu gasesc cuvintele potrivite sa exprim admiratia.
A_Iulia spune:
LA Multi Ani, Ioana, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri mereu de cele trei minuni din viata ta la fel ca si acum!
dadi_t spune:
citat din mesajul lui dadi_t Ioana,La multi ani sanatosi cu bucurii si impliniri! |
Hello...toata lumea este in concediu....?????
Mi s-a mai intamplat ceva de genu'...scriu si eu din cand in cand(trimestrial) si dupa....nu mai scrie nimeni deloc..... oare de ce?????
dadi_t spune:
ce se intampla dragelor??? chiar nimeni nu mai scrie? ati pierdut subiectul??? Dilema mare.......
anda141 spune:
Suntem pe aici... eu ma pregatesc intens de nunta , v-am spus, sora mea cea mai mica are nunta duminica. Duminica trecuta a avut cununia, care a fost si aia o mini nunta. A fost super. O sa vin cu poze si dupa nunta .
Albert e tot la tara ,ne vedem vineri.
Eu, in afara de cele 5 zile in care am fost la mare, inca nu am apucat sa mi iau concediu. Dupa 15 august o sa mai iau.
Vacante placute va doresc !!
dadi_t spune:
citat din mesajul lui anda141 Suntem pe aici... eu ma pregatesc intens de nunta , v-am spus, sora mea cea mai mica are nunta duminica. Duminica trecuta a avut cununia, care a fost si aia o mini nunta. A fost super. O sa vin cu poze si dupa nunta . Albert e tot la tara ,ne vedem vineri. Eu, in afara de cele 5 zile in care am fost la mare, inca nu am apucat sa mi iau concediu. Dupa 15 august o sa mai iau. Vacante placute va doresc !! |
Sa fie intrum ceas bun si ,, casa de piatra'' surorii tale!
Noi am reusit de la mic la mare sa facem amigdalita...sau galci cum spune Anduta...suntem pe ospen deocamdata..Bibicai, se pare, ca a inceput sa i se faca dor de noi... este de pe la inceputul lunii iulie la Bacau la socrii mei.
Bye si toate cele bune!
Roxana_G spune:
Bine v-am regasit! Sper ca sunteti bine, multa multa sanatate tuturor bolnavilor!
Noi abia am revenit din concediu, 5 zile in Disney si 4 in delta. Aseara ne-am intors si azi atomicii au plecat la mare. Eu trebuie sa prestez munca la birou, dar voi mai avea si eu un weekend in Franta.
Totul bine la noi, ne-am distrat, am facut si boroboate. Mai avem putin pana la scoala...brrrrr. Va pupic si va doresc vacanta frumoasa in continuare!