poznasi dragalasi de ian-febr.2004
Raspunsuri - Pagina 4
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Adriana, uf, imi pare rau ca v-ati speriat asa. Sper sa nu fie nimic grav. Sa aveti drum bun si sedere relaxanta. Adina, Felicitari ptr viza! Sa aiba o vacanta minunata! Ei, cei mici se acomodeaza cel mai rapid cu fusul asa ca nu iti face probleme. In avion, daca zborul lung il are cat e noapte in Romania probabil o sa doarma. Daca nu, creioane si carioci, foi si carti de colorat, jocuri (de carti, un mic sah, carti de activitati). O sa fie bine. Adlemi, te-ai apucat de masaje? Albastrelului. Rox, mult spor in toate si vacanta frumoasa celor mici Monica, multumesc. Primim cu bucurie maini de ajutor Noi am finalizat azi cu succes nivelul 5 de la cursurile de inot ale www.redcross.ca/cmslib/general/ap_ws_s_sinfo_parents_eng200971613404.pdf" target="_blank">Crucii Rosii. Ce e fain la cursurile acestea e ca nu ii invata doar sa inoate ci si tehnici de salvare, de supravietire, de prim ajutor, etc. Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
Eu nu cunosc tehnici de masaj.Dar Mara stie,nu degeaba lucreaza cu Andrei de 7 ani de l-a facut asa.
Felicitari pentru evolutia fantastica de la inot a Art.Noroc cu ei ca-l mai stimulez si eu pe Andrei.Daca ar fi dupa el inotul ar insemna scufundari si joaca cu Felix.Si asta nu ma multumeste deloc.
arturicii spune:
Adlemi, era o gluma . Nu ma refeream la masaj de prunci.
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Adlemi, era o gluma . Nu ma refeream la masaj de prunci. Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
Aaaaa....in sensul ala sunt si mai atomica!Nu le am eu cu d-astea.
P.S. Stiam ca e o gluma.
Roxana_G spune:
Vad ca toata lumea e prin vacanta cu preocupari interesante. Sa o tineti tot asa, adica in vacanta frumoasa si plina de distractii! Recunosc, eu cel mai tare o invidiez pe Viv.
Adriana, un pup mare sa va treaca sperietura. Sa stii ca si noi am avut probleme cu Andrei si personajele medicale cam aceleasi si cu aceeasi abordare. Andrei a purtat bietul gipsul vreo 2 saptamani, pe la 2 luni. Apoi am fost la Jianu si ne-am linistit, am facut exercitii si masaj acasica (adica eu am prestat) si e bine mersi baiatul. La vremea respectiva ne trimisese Imelda la dr Andrei care a confirmat opinia lui Jianu, poate nu strica sa mai cereti si voi o parere spre linistire.
Roxana_G spune:
Nah ca am dat send fara vesti de la noi. Copiii sunt super bine, ieri au fost acasa si de azi la Bran cu ei. Din pacate Bobo e tot la dresaj si abia peste o luna revine, Alex moare de dorul lui. Dar cred ca va merita asteptarea.
Eu pe la job, dar imi impun un ritm mai lejer si de 2 zile si reusesc. In weekend am fost la Bran singurei si a fost ca un mini concediu.
Va pupacesc, sa aveti o saptamana frumoasa.
anda141 spune:
Roxana, ce plimbareti mai sunteti ! Bravo ! Si noi am fost la mare, acum Albert este plecat la Campulung ( langa Adriana acolo) la niste verisori .Dupa ce vine, o sa mai mearga pe la tara.
In rest, suntem in mari pregatiri pentru nunta sorei mele mai mici, care va fi in 7 august . Imi astept si cele 2 surori care nu sunt in tara , saptamana asta vine una si saptamana viitoare cealalta . Abia astept ! ( suntem 4 surosi, in caz ca nu stiati, sau ati numarat acum )
Si eu la serviciu, bineinteles, am de munca ca la balamuc, acum am inchidere de semestru, deci e si mai mult de lucru. Dar asta este..
Ma bucur ca Albert e bine,sanatos si abia asteapta scoala. Eu cand ma gandesc serios ma apuca emotiile . Deja la serbarea de la gradinita imi venea sa plang, stiind ca e ultima de la gradi.
Va doresc o vara cu multe vacante !
Roxana_G spune:
Monica, abia acum am aflat cate surori sunteti (dar recunosc ca numarasem). Sa stii ca si eu am avut ceva emotii si un nod in gat la finalul gradinitei, dar asta e, viata merge inainte. Spor la serviciu (si la mine la fel cu inchidere, dar saptamana viitoare semnam deja bilanturile si gata) si la pregatirile de nunta.
arturicii spune:
Hello
permiteti sa va prezit Biblioteca online, locul de unde orice bibliofil din Canada isi poate rezerva online cartile pe care doreste sa le imprumute:
http://bibliotecaromaneasca.org/titluri/
Cum va spuneam, imi dau si BAC-ul si licenta si doctoratul cu site-ul acesta insa pana la urma sper sa le trec cu brio pe toate si sa reusesc sa il fac functional 100%. Acum e pe la 70%... dar ma scuzati, sunt sigura
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
adlemi spune:
La multi ani,Ioana !!!
La multi ani,draga mea prietena de departe!!! Sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume,sa fi sanatoasa,linistita si fericita, sa te bucuri de toate realizarile si poznele Art si ale Sabinei si sa ii vezi mari si fericiti la casele lor.
eu sunt aici