poznasi dragalasi de ian-febr.2004
Raspunsuri - Pagina 6
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Bine v-am regasit! Sper ca sunteti bine, multa multa sanatate tuturor bolnavilor! Noi abia am revenit din concediu, 5 zile in Disney si 4 in delta. Aseara ne-am intors si azi atomicii au plecat la mare. Eu trebuie sa prestez munca la birou, dar voi mai avea si eu un weekend in Franta. Totul bine la noi, ne-am distrat, am facut si boroboate. Mai avem putin pana la scoala...brrrrr. Va pupic si va doresc vacanta frumoasa in continuare! Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Super concediu Roxana...speram si noi ca la anul sa ajungem cu fetele la Disney...nu zic ca suntem si noi adultii amatori...Cu delta...nu ma imbie ideea...tantari, apa putina....sunt fan viata citadina.....Distractie placuta in Franta...asteptam poze.....
anda141 spune:
Noi am venit ieri de la munte, unde Albert a facut primul traseu lung pe varful muntelui. Doar coborare pentru inceput,am urcat cu telecabina pana la Babele si de acolo pe jos pana in Busteni pe traseul Jepii Mici (cine stie cunoaste ). Un traseu cotat ca deosebit de periculos , dar s-a descurcat excelent. Eu sunt amatoare de trasee montane, si lui ii place foarte mult.
Nunta Rebecai fost super, nu ca a fost de familie, dar chiar a fost ceva deosebit . O sa va anunt cand pun ceva poze.
ad_risnov spune:
Salutare si de la noi... intr-o ffff scurta trecere prin Bucuresti!
Multumim mult pt. incurajari si gandurile bune! Azi am spulberat toate indoielile legate de piciorusele Evei pt. ca ne-am dus sa o vada pe fetita si dr. Ulici care ne-a facut eco de sold si consult ortopedic general. Eva este super ok, fara nicio problema, asa ca nici de kineto nu este vorba. Imelda multumesc mult pt. intentia buna! Daca as fi avut nevoie, clar ca si eu tot la tine magandeam.
Tot azi am facut si vaccinul de 2 luni. Maine ne grabim sa fugim din nou la Campulung unde e aer curat si racoare, plus ajutorul parintilor mei. Vom mai sta pana pe 4 sept.
Am mai pus ceva poze recente pe adresa de webshots, plus un filmulet.
Ioana, la multi ani si felicitari pt. marea ta realizare cu biblioteca!!! Esti de milioane! Dar tu stii deja asta !!!
Va pup si ne reauzim in sept.
Adriana, Eva (13 iunie 2011) si Rares (13 februarie 2004)
poze cu copiii
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ad_risnov [ Eva este super ok, fara nicio problema, asa ca nici de kineto nu este vorba. |
felicitari!
anda141 spune:
Bravo, Adriana, ma bucur ca ai scapat de griji! Nici nu credeam sa fie altfel, chiar ma gandeam la tine si la problema asta , cum ca medicii se grabesc sa puna diagnostice neintemeiate de dragul de a le pune.
Roxana_G spune:
Hei, ce faceti? Gata de scoala?
Noi incepem pe 5 septembrie, am ceva emotii. Am cumparat haine de scoala, avem regula camasa alba si pantalon/fusta bleumarin. Pentru festivitati exista uniforma, o camasa standard cu ecusonul scolii, trebuie sa o iau saptamana viitoare. In rest am luat si incaltaminte, trebuie sa fie negru simplu, si uite asa am decavat zara pentru tot, exact ce aveam nevoie, dar tare scumpe.
Rechizite primesc de la scoala, am platit o taxa, insa ii dam noi penar si stilou. Am luat miraculosul pix frixion, insa nu stiu daca le dau voie si nu ma pricep sa aleg un stilou normal. Vreo recomandare?
Mai avem de facut analizele si de dus avizul si cam atat. Deschiderea este pe 5, dupa amiaza, si apoi vom vedea.
Alex asteapta scoala dar e foarte distrata, nu vrea sa faca nimic, sta afara toata ziulica. Tare imi e teama de adaptare.
Cam asta de la noi, hai povestiti si voi ceva.
anda141 spune:
Asa devreme incepeti ? Eu sunt deja suparata ca nu incep pe 19 , era mai corect
Eu inca nu i-am cumparat nimic, decat pantaloni , camasa si pantofi, cate un rand. O s-ai mai cumpar ghiozdan, in rest asteptam lista de la scoala. Ghiozdan ...am vazut numai prostii, nimic nu mi-a placut, mai cautam.
arturicii spune:
Hello
Adriana, ma bucur tare ptr voi!
Rox, sa va fie de bine concediul!
Albert, f tare!!
scot si eu un pic capul dintre carti sa va salut pe toate si sa prezint si eu statusul cu scoala.
La noi scoala incepe luni pe 29 august, nu scriem cu stilou ci doar cu HB, n-avem uniforme si ramane sa ma hotarasc cum ii trimit (in maternelle i-am trimis in camasi, in cls 1 in tricouri polo, la rand urmeaza maieuri si slapi )
O parte din rechizite ni le da scoala (contra cost) si o mica parte trebuie sa le luam noi insa o sa refolosim din cele de anul trecut (dosarele adica)
Cum nu am facut sici o lectura, nici un exercitiu toata vacanta (ca d-aia e vacanta!) sa vedem ce si cum o fi.
Si mai e si primul an in care o sa mearga fiecare in clasa lui.
Spor la pregatirile ptr scoala!
(edit ptr litere mancate)
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
Roxana_G spune:
Monica, noi ar fi trebuit sa incepem pe 1, insa a fost asa un favor. La noi e mix de programa romaneasca cu britanica, si la ei anul incepe pe 1. Mult succes si voua la pregatiri si cumparaturi, si profitati de vacanta cat mai puteti!
Ioana, mult succes Arturicilor in clasa 2! Imi amintesc vag ceva discutii, dar te rog improspateaza memoria batrana de ce ii separati.
Legat de haine, noi avem un cod al imbracamintii, separat pentru festivitati si zi de zi. La festivitati e camasa cu ecuson si broderie a scolii si fusta/pantalon bleumarin cu pantofi negri. In rest se admit si blugi, camasi sau tricouri albe, veste, pantofi albi sau bleumarin, etc. Ma rog, mici variatiuni. I-am luat deja trusoul, sper sa nu mai fie nevoie de nimic. Luni merg sa ii iau camasa festiva si inca nu stiu ce, si cam atata.
Rechizitiele le primim de la scoala, contra cost, mai putin penar si stilou. Inteleg ca stiloul e "consumabila" pentru copii. Va trebui sa iau ceva acasa pentru temele de weekend. Ghiozdanul il primesc de la scoala, tot asa costra cost.
Am primit tone de informatii pe mail, inca mai procesez. Pe 15 septembrie e sedinta cu parintii.
Nu stiu inca in ce clasa e Alex si nici cine va fi invatatoarea. Oricum e o loterie. La testul de engleza a facut foarte bine, 24 de puncte din 25, profesoara era super incantata, acum ma tem sa nu fie in clasa de avansati. Nu de alta, dar nu as vrea presiune prea mare pe ea si in plus tot incercam sa influentam zarurile sa pice in clasa cu prietena ei de la gradi.
Cam ssta ar fi pe la noi. Cand am mai mult timp va mai zic de concedii, dar acum am balamuc la birou, plus alergaturi cu actele si analizele pentru gradi/scoala si cu pregatirea pentru ziua lui Andrei.