LMA Bea - Delfinasi in straie de sarbatoare (151)
Raspunsuri - Pagina 3
coteasca spune:
Crissy, trimite-mi si mie te rog invitatie, sa vad si eu pozeleeeee, te rog, te rog, te rog...adresa mea e simpla "corina_dafina@yahoo.com"
Fetele cand a fost intalnirea de la Bucuresti???? As fi venit si eu cu mare drag, abia acum am aflat, din pacate intru cam rar pe forum, ufff ce am ratat!
Btz, eu i-am dat peste salau, pastrav,caras, dar nu prea se omoara cu el, iar la cantitatea de mancare, la mine difera, de ex acum e in picaj...
. I-am dat si pepene, l-a savurat cu placere, i-am dat si ou fiert moale intreg, ii place tare muuult!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
ainotna spune:
Paula, cred ca mai ai de asteptat pana sa priceapa adevaratul inteles al lui "nu e voie"![]()
Alice eu pana la urma nu plec nici in we asta, abia saptamana viitoare.
baby78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
Ce vrei, ma pregatesc pentru meseria de soacra Fetele, sper ca nu v-ati suparat ca am intrebat de PMuri, dar ... cateodata ma roade curiozitatea Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori |
E clar ca urmatorul copil va fi baiat ca ai calitati de soacra

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
La multi ani tuturor delfinasilor de azi - Antonia, Filip, Larisa, Theo, Raul, Mihai, Florentin!!! Sa cresteti mari si sanatosi!
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coteasca Crissy, trimite-mi si mie te rog invitatie, sa vad si eu pozeleeeee, te rog, te rog, te rog...adresa mea e simpla "corina_dafina@yahoo.com" Fetele cand a fost intalnirea de la Bucuresti???? As fi venit si eu cu mare drag, abia acum am aflat, din pacate intru cam rar pe forum, ufff ce am ratat! Btz, eu i-am dat peste salau, pastrav,caras, dar nu prea se omoara cu el, iar la cantitatea de mancare, la mine difera, de ex acum e in picaj... Corina, fericita mamica de Tudor Andrei |
e ok oul fiert moale? stiam ca numai rascopt trebuie sa le dam

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

coteasca spune:
Puiutz, chiar ieri am mers la pediatra si i-am zis ca am inceput sa-i dau si a zis ca e ok, acum depinde cum il tolereaza copilul! eu cand eram mica faceam urticare de la el, tudor vad ca nu are nimic.
Crissy, multu
, dar mi se pare complicat rau, sau eu nu prea ma pricep, o sa mai studiez, sper ca macar am reusit sa ma inscriu!
bambi_bv spune:
M-am linistit!
A facut acum putin kk din nou dar e d-ala "bun"
...adica destul de solid si maro inchis!
Multumesc pentru retete!
Weekend placut fete dragi!
coteasca spune:
baby, ma bucur ca e ok acum cu scaunul, dar fii pe faza ca nu e cusera treaba cu scaunul moale! Asa e tudor al meu, are scaune apoase si dese, nu mai stu ce sa ma fac cu el, nici nu mananca, i-am bagat orez la greu, il hidratez mereu ii dau si ceai de menta si Debridat, sper ca maine sa fie mai ok. Problema e ca nu mananca, nici macar nu deschide gurita, i-am luat cereale cu orez, i le dau in bibe, dar mai mult de 50ml nu mananca, in schimb bea lichide si lapte! Atata mi-e mila de el, sper sa-si revina!
crispro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Crispro la mare la noi sau in alta parte? Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 ![]() |
La mare la noi, ca mi-e groaza de mers in alte tari.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Notat reteta de orez cu lapte. Multumim, Ilinca!
Am fost si noi la plimbare.
Paula, eu la sertarele la care am lucruri cu care e voie (gen pungi), am pus din alea de siguranta pt usi. Adica sertarele se pot deschide, dar nu isi poate prinde degetele. Vai, tu, ieri m-a sunat o prietena din CLuj (cu fetita de un an si 7 luni care nu are inca 9 kile- v-am mai zis de ea), a dat fata cu capul de un dulap de papuci, pesemne fix pe colt. A inceput sa urle, s-a dus mama la ea, nu a vazit nimic, si in 2 sec i s-a crapat pielea pe frunte, a parait ca un pepene copt la taiat, i-a curs sange mult, adanc de numa. A fugit cu ea la urgente, au cusut-o. A zis ca ii ramane cicatrice pe viata, si i-a recomandat dr sa ii lase breton fetei. Vai, asa de necajita era mamica, plnagea la telefon. Imi e tare groaza de perioada loviturilor.
Sa-l ajutam pe Alex

ai fost de coma cu PM. Te iei de mana cu babutele Roxanei (bambo) si neamurile Cristinei (crispro). Vezi ca ai si tu PM
Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)