LMA Bea - Delfinasi in straie de sarbatoare (151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Crispro la mare la noi sau in alta parte?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010





La mare la noi, ca mi-e groaza de mers in alte tari.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex


ce bine! sper sa ne vedem!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Am pus si eu cateva poze in folderul ior pe grup, sper sa nu se supere cine a creat folderul ior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Seara buna!

De aseara Medeea tot imi face febra, nu mare 38-38.3, asa ca o tin pe Panadol si Nurofen la 6 ore. Azi mi-a facut si 3 scaune moi, de fapt 2 moi si unul apos de-a dreptul asa ca acum seara i-am fiert orez cu morcov. Sper sa fie de la dinti si sa nu aiba cine stie ce carcalac pe la burtica.

Oricum o pandesc si daca mai face vreun scaun apos o iau pe sus si mergem la Regina Maria. Si taman azi nu reusesc sa dau de pediatra.

Am citit din urma dar n-am ramas cu nimic in cap sa sunt rupta de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Hai ca am reusit sa fac si urarile delfinasilor nostri minunati care implinesc astazi un anisor.

Bea sanatate multa!

puiutz - ma tin de la inceputul saptamanii sa-ti spun ca si Medeea in prima zi cand i-am dat NAN 3 a facut mai moale dar pe urma si-a revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

PUIUT, pana nu uit- si Vlad a avut cateva zile cand manca putin la fiecare masa, abia manca 100 ml/masa.sta cand i-au iesit caninii. Apoi la LP facea figuri, manca putin, dar asta pt ca nu avea rabdare, ca vroia sa se joace, se plictisea. Asa ca ne opream, ne pregateam de nani, stingeam lumina, porneam muzica, dadeam suzeta, leganam 10 sec, se linistea. Si ne puneam in pat si apoi ii dadeam iar. Si manca!

Fug sa il culc!



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiut, clar ne vedem daca vin la mare!!! La noi nu e nimic stabilit. In 15 sept vine mama, iar daca vremea e ok, pe 17-18 sper sa venim. Va anunt eu, sa ne vedem!

Saddie, eu nu cred in diaree si febra de la dinti ( pt ca la noi nu s-a intamplat). Unii doctori zic la fel, altii ca e posibil totusi sa faca un pic de febra. Speram sanu fie nimic in cazul vostru. Va pupam , sa va faceti bine!!!




Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Crissy mi-au dat lacrimile uitandu-ma la filmuletul de pe FB. Ce minune mica ai tu acolo! E o luptatoare micuta Bea si mai ales o invingatoare!

crispro eu sper sa fie de la dinti desi si eu sunt sceptica dar stii tu, optimismul inainte. In seara asta vad ca nu a mai facut mai mult de 37.4 si nici alt kk nu a mai facut. Oricum o sa-i mai dau o tura de antitermice pe la 3:30 sa faca un ciclu complet de 24h.

A mi-am mai adus aminte, crispro lasa-i mama in pace pe "binevoitorii" care te tot intreaba toate prostiile. Pai Medeea nu comunica nici jumate din cat o face Vlad. Nu vrea sa zica nici pa, nici bravo nici nimic. Nici macar nu ma pupa... numa' pe catelul ei de plus il pupa toata ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Astazi am reusit sa o tin pe plaja 1. Dandu-i sa suga sau 2. Alergand dupa toti cateii. Daca nu faceam asta vroia in apa, nu o lasam facea ce facea si pornea in 4 labute spre mare. Nu am mai vazut asemenea copil. Era ca un pui de broscuta testoasa, se impingea, se chinuia, se rostogolea sa ajunga in apa. De atata balaceala la 9.20 a adormit sugand... pe plaja. Am strans tot si am mutat-o in masina apoi in carut sub umbrar. I-am pus un prosop in carut, am dezbracat-o ( era cu costumasul intreg cu protectie uv), si am acoperit-o cu o esarfa. S-a trezits, a ridicat piciorusele si a facu un caca mare (din fericire foarte bine format) - noroc ca pusesem prosop . Dupa pranz am fost pana in mangalia si a adormit la intoarcere in masina . Acum seara nu vroia sa adoarma si pace asa ca am pus-o in masina si am plimbat-o pe dig ( foarte fain - e o zona de 1-1.5 km care duce spre port), geamul deschis, briza... a cedat viteaza mea.
Imi place la mare!!!


Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, ce fain de voi, la mare, plimbareala, briza...hmmm

Saddie, mie oricum mi se pare ca face multe Vlad (pa, doua-doua, tuseste dupa noi, mai nou imi arata becul, chiar daca nu il intreb, imi arata stalpii de pe drum cu bec.) Asa ma distreaza ca la o mana arata cu aratatorul, iar cand foloseste dreapta imi arata cu degetul mare. Cand pica ceva pe jos mereu, mereu , fara exceptie zice "ca", ca eu tot ii spun "a picat". De fiecare data cand pornesc televizorul zice "da", dar de fiecare data , probabil de la "telecomanda". Si de fiecare data cand e o melodie care se opreste zice iarasi "ta", poate de la "gata". Dar tot "ta" zice cand trece o motocicleta, ii plac de numa.in schimb cand aude salvarea plange! de fiecare data! ii plac motociclete, atv-urile, deci nu de zgomotul puternic se sperie, ci probabil de cum face sirena. mi se pare ca de la o zi la alta stie atatea!!!creste puiutul si mult prea repede!!! deja ma omoara gandul ca face un anisor imediat! chiar nu stiu cum a trecut timpul... deja nu mai e bebe.



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

E musai sa ii dai LP dupa ce o intarc??? Eu nu as vrea sa ii dau deloc, pediatra mi-a zis ca nici lapte din comert sa nu ii dau pana pe la 2-3 ani.
I-am zis ca mananca iaurt, branza de vaci, smantana, deci papa lactate si a zis ca atunci nu trebuie sa ii dau LP.
Voi ce ziceti?

Nu ma intrebati de ce nu vreau sa ii dau LP, tot timpul am zis ca nu o sa ii dau, chiar si atunci cand am ramas fara lapte (dupa o noapte intreaga nedormita) am pus-o la san si si-a revenit.

Azi maine facem 1 an si in octombrie o duc la cresa, pana atunci ar trebui sa terminam cu titi...de fapt, nu e musai, pot sa ii mai dau dimineata si seara.....dar eu stiu? Sa ii mai dau la 1 an si 2 luni? Mai are ceva bun in el LM la varsta aia?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput