LMA Bea - Delfinasi in straie de sarbatoare (151)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Crissy, trimite-mi si mie te rog invitatie, sa vad si eu pozeleeeee, te rog, te rog, te rog...adresa mea e simpla "corina_dafina@yahoo.com"
Fetele cand a fost intalnirea de la Bucuresti???? As fi venit si eu cu mare drag, abia acum am aflat, din pacate intru cam rar pe forum, ufff ce am ratat!
Btz, eu i-am dat peste salau, pastrav,caras, dar nu prea se omoara cu el, iar la cantitatea de mancare, la mine difera, de ex acum e in picaj.... I-am dat si pepene, l-a savurat cu placere, i-am dat si ou fiert moale intreg, ii place tare muuult!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Paula, cred ca mai ai de asteptat pana sa priceapa adevaratul inteles al lui "nu e voie"

Alice eu pana la urma nu plec nici in we asta, abia saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

adriana, ai fost de coma cu PM. Te iei de mana cu babutele Roxanei (bambo) si neamurile Cristinei (crispro). Vezi ca ai si tu PM sa nu te mai superi.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Ce vrei, ma pregatesc pentru meseria de soacra
Fetele, sper ca nu v-ati suparat ca am intrebat de PMuri, dar ... cateodata ma roade curiozitatea

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

E clar ca urmatorul copil va fi baiat ca ai calitati de soacra

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani tuturor delfinasilor de azi - Antonia, Filip, Larisa, Theo, Raul, Mihai, Florentin!!! Sa cresteti mari si sanatosi!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Crissy, trimite-mi si mie te rog invitatie, sa vad si eu pozeleeeee, te rog, te rog, te rog...adresa mea e simpla "corina_dafina@yahoo.com"
Fetele cand a fost intalnirea de la Bucuresti???? As fi venit si eu cu mare drag, abia acum am aflat, din pacate intru cam rar pe forum, ufff ce am ratat!
Btz, eu i-am dat peste salau, pastrav,caras, dar nu prea se omoara cu el, iar la cantitatea de mancare, la mine difera, de ex acum e in picaj.... I-am dat si pepene, l-a savurat cu placere, i-am dat si ou fiert moale intreg, ii place tare muuult!

e ok oul fiert moale? stiam ca numai rascopt trebuie sa le dam

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Puiutz, chiar ieri am mers la pediatra si i-am zis ca am inceput sa-i dau si a zis ca e ok, acum depinde cum il tolereaza copilul! eu cand eram mica faceam urticare de la el, tudor vad ca nu are nimic.
Crissy, multu, dar mi se pare complicat rau, sau eu nu prea ma pricep, o sa mai studiez, sper ca macar am reusit sa ma inscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

M-am linistit!
A facut acum putin kk din nou dar e d-ala "bun" ...adica destul de solid si maro inchis!

Multumesc pentru retete!

Weekend placut fete dragi!

Mergi la inceput

baby, ma bucur ca e ok acum cu scaunul, dar fii pe faza ca nu e cusera treaba cu scaunul moale! Asa e tudor al meu, are scaune apoase si dese, nu mai stu ce sa ma fac cu el, nici nu mananca, i-am bagat orez la greu, il hidratez mereu ii dau si ceai de menta si Debridat, sper ca maine sa fie mai ok. Problema e ca nu mananca, nici macar nu deschide gurita, i-am luat cereale cu orez, i le dau in bibe, dar mai mult de 50ml nu mananca, in schimb bea lichide si lapte! Atata mi-e mila de el, sper sa-si revina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Crispro la mare la noi sau in alta parte?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

La mare la noi, ca mi-e groaza de mers in alte tari.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Notat reteta de orez cu lapte. Multumim, Ilinca!

Am fost si noi la plimbare.

Paula, eu la sertarele la care am lucruri cu care e voie (gen pungi), am pus din alea de siguranta pt usi. Adica sertarele se pot deschide, dar nu isi poate prinde degetele. Vai, tu, ieri m-a sunat o prietena din CLuj (cu fetita de un an si 7 luni care nu are inca 9 kile- v-am mai zis de ea), a dat fata cu capul de un dulap de papuci, pesemne fix pe colt. A inceput sa urle, s-a dus mama la ea, nu a vazit nimic, si in 2 sec i s-a crapat pielea pe frunte, a parait ca un pepene copt la taiat, i-a curs sange mult, adanc de numa. A fugit cu ea la urgente, au cusut-o. A zis ca ii ramane cicatrice pe viata, si i-a recomandat dr sa ii lase breton fetei. Vai, asa de necajita era mamica, plnagea la telefon. Imi e tare groaza de perioada loviturilor.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput