LMA Bea - Delfinasi in straie de sarbatoare (151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna
Dar am slabit oricum 2 kg, am ajuns la 49. Dar mai e mult pana departe

Aoleo!!49 kg nu cred ca am avut vreodata
Eu sunt la alta categorie...dar sunt multumita ca am ajuns acum la greutatea de cand am ramas insarcinata, dar tot mai am 12-15 kg de dat jos
Dar merg la aerobic zilnic (de fapt de luni pana joi) si am grija ce mananc...plus niste ajutoare de la Forever ( o sa ma bata BTZ ca stiu ca nu e de acord cu firma asta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Rody, te inteleg perfect, cred ca te-a deranjat reactia nasilor ca si eu as fi simtit la fel.
Pe mine ma ajuta in astfel de momente gandul ca poate si eu am facut gafe la randul meu, fara sa-mi dau seama si am suparat pe cei apropiati. Dar asta-s eu, stiu ca pot fi mai dura si egoista uneori, de-asta zic, Doamne fereste sa crezi ca insinuez ceva, sa treaca supararea.

ilinca, departe de mine a crede ca insinuezi ceva. eu stiu ca am "bubele" mele si la fel ma stiu toti cei apropiati. nu-s defecte mari (zic eu ), dar tare ma mananca pe mine undeva sa zic la om ce-mi trece prin cap. si faza cu nasii m-a deranjat cu atat mai mult cu cat am avut impresia ca au facut-o intentionat, lor le-a picat rau ca m-am aratat eu din start asa ingrijorata si interesata de starea fetei (atunci cu paralizia), desi se pare ca motive erau destule. no, si pe langa faza aia mai e si ca s-au mutat in alalalt capat de oras si eu nu m-am dus sa-i ajut la mutat si curatenie (am crezut ca au inteles ca n-am cum merge cu Isa in praful ala de var si restul)... si uite-asa simt eu ca am pierdut prieteni dragi fara sa am vreo vina... sau dac-o am, chiar ca a fost fara sa vreau, fara sa constientizez ca am facut ceva/sau n-am facut cu intentie... imi vine greu sa explic golul asta, Paula stiu ce zici ca viata e scurta sa ne complicam cu de-astea, dar tocmai pentru ca e scurta eu tin la prieteniile peste ani. dar NU cu dintii. acuma ce sa zic, va am pe voi, zilele astea cu atatea nasteri nu mi-au dat ragaz sa-mi mai amintesc si de asta... si va pup inca o data ca-mi sunteti asa de dragi

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Doamne ce aiurita sunt,

am uitat sa ii urez La multi ani, Laurikai! Multa sanatate, impliniri si fericire alaturi de baietii tai, si de ce nu, poate si-o fetita in viitor!

Ainotna, ai 49 kg si mai tii cura? Dar unde vrei sa ajungi?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Am uitat ca eram restanta la felicitari pentru ceilalti delfinasi aniversati.

PUPICI tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Antonia, mama, daca tu acum ai 49 kile... la cat vrei sa ajungi???

Bambi, eu bagam seara cirese la greu, cate un kil, sa imi treaca foamea, ca imi umplea stomacul. Imi si palceau de numa. Acum insa au carnita in ele, am trecut la piersici, nectarine, caise si pepene verde. Dar in weekend mananc de 2 ori pe zi mancare, plus bere sau cola seara, plus praji (un pic, nu fac abuz).

Paula, oare asa de mici sa stie sa se ghemuiasca daca intr-adevar cineva i-ar lovi? nu stiu ce sa Zic, Doamne fereste, sa nici nu fie cazul. Bine zice Rodi, intreab-o cum il adoarme.

Lala, eu nu stiu povestea ta foarte bine. Stiu doar ca ai stat mult in spital inainte de nastere . Si dupa nastere ca Sebi a avut probleme. Eu nu stiam ca ai avut sarcina cu probleme (asta pana te=ai internat).

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La 47 kg macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

La 47 kg macar

Da ce inaltime ai???? eu am 60 de kile si mi se pare ca is bine de tot, fata de 85 cu cat am mers sa nasc (si 75 cu cat am iesit din spital). Dar la 49 kile esti slaba rau, oricat de mica ai fi de inaltime...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Rodi Cred ca ti-e greu, mai ales ca erati asa de apropiati. Si in plus, fiind intr-o tara straina, fara familie alaturi, sunt convinsa ca simti nevoia unei relatii asa de suflet. Poate ar ajuta sa le spui ce simti, macar te descarci si afli si punctul lor de vedere...dar tu stii cel mai bine.
Eu am mare greutate in a spune lucrurilor pe nume in astfel de situatii, prefer sa tin totul in mine, si mi-e o ciuda de mooooor, ca simt ca nu e bine. Ajung sa ma indepartez uneori de oameni fara sa le spun de ce

No, azi m-am autodepasit cu "psihanaliza", merg la culcare . somn usor mamici si delfinasi!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bambi, pai vezi? tocmai ca eu nu pot sa le spun verde in fata ce cred... adica in timp am inteles ca ei prefera lucrurile in felul lor, eu intr-al meu si, in cele in care ne potrivim, suntem prieteni . poate m-am aratat eu prea interesata de situatia fetei lor cand trebuia sa-mi vad de ale mele. cel putin cand am luat situatia scolara de sfarsit de an a fetei de la scoala, mi-am tinut gura, desi diriginta imi facuse cateva comentarii sa le transmit . oricum nu conta, ca vor muta si fata la alta scoala...

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Din ciclul ce am mai facut noi. Asa cum v-am obisnuit ca deciziile bruste ...azi la 2 am luat copilul in masina sa-l culc (ceilalti 2 copilasi dormeau si a mea chiuia). Am plecat iar pe dig(ca si aseara) - era frig si vant rece. In 3 minute am decis sa fac bagajele si sa ne intoarcem la tati. La 3 am iesit din 2 Mai, la 6.35 eram acasa. Copilul a fost impecabil (doar eu cu ea am fost in masina). Prietena cu care am plecat (ea si fetele ei) m-a anuntat ca se intoarce cu sotul cu masina(el a venit joi) nu cu mine adica m-a lasat balta rau de tot. Imi era tare teama de mers doar noi 2 asa de mult. As zice : Folosita si abandonata! Noroc ca am copilas cuminte. A dormit pana la 5 apoi i-am cantat...si a stat mititica cuminte. Of o ador din toata inima mea. Nici nu putea DD sa imi dea un pui mai bun. Sotul a fost surprins sa ne vada la poarta dar a fost foarte incantat. Nu va zic cum alerga "broscuta mea testoasa" in toate partile dupa el, se agata de piciarele lui mergea cantant ta,ta,ta,ta,ta,ta,ta...
A inceput sa stea singurica in picioare. Azi am surprins-o de cateva ori.

Crissy- soarele vostru a rasarit si va va lumina calea! Am palans cand am citit povestea voastra.

Rody- nasii - Si eu sunt dezamagita de multe ori De oameni - sotul meu are o vorba " nu te astepta la nimic si nu vei fi dezamagit".

Vecina - adevarul are intotdeauna 2 fete. Mi-e mila de ea. Sper sa se redreseze.

Eladea - superbi!

Puiut - mie imi suna a protectii de silicon pentru sani - adica niste prostii.

Va pup sunt rupta

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput