Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, ai PM

scuze, n-ammai scris aici, dar am pus si eu PM pt ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

simply ce bine ca mergeti acasa... m-a luat si pe mine un dor, o frica nebuna ca nu merg deajuns, ca nu "profit" destul de ai mei

anaan, pun pariu ca e poza in care danseaza cu tati :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

simply ce bine ca mergeti acasa... m-a luat si pe mine un dor, o frica nebuna ca nu merg deajuns, ca nu "profit" destul de ai mei

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dumnezeu s-o odihneasca! Sa stiti ca si eu m-am gandit la Ilinca ieri si azi si cumva am presimtit ca nu va fi bine.
ILINCA iti uram multe putere si sa treci prin durerea asta asa cum mama ta si-ar fi dorit s-o faci.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

As fi vrut sa zic "buna dimineata" dar nu pot.
ILINCA, imi pare tare, tare rau. Acum de cand sunt mama parca "mama" a capatat de zeci de ori mai mare putere si dorinta de a o avea cat mai mult langa mine... Sa te intareasca Doamne Doamne si s-o odihneasca in pace pe mama ta!
Imi pare foarte rau ca treci prin asta!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Dumnezeu s-o odihneasca! Sa stiti ca si eu m-am gandit la Ilinca ieri si azi si cumva am presimtit ca nu va fi bine.
ILINCA iti uram multe putere si sa treci prin durerea asta asa cum mama ta si-ar fi dorit s-o faci.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Dumneazeu sa o odihneasca pe mama ILINCAI. A fost atat de prezenta pe forumul nostru cu vorbele sale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

va rog datele contului comun

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

condoleante ilincuta mea draga, imi pare atat de rau

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

neatza!
Ilinca, sincere condoleante...imi pare rau sa treci prin asemenea durere, insa incet treb sa te inatresti si sa accepti noua situatie.
Asemenea a patit si prietena mea buna din Bruxelles, l-a calcat un tir in fata blocului, mergea sa isi ia o cartele de telefon, de obicei aia nu prea circula cu viteza, insa uite ca el s-a grabit, tirul nu s-a oprit si uite asa..tragedia.
Nashpa rau mortile astea subite..te reseteaza, bine moartea oricum e greu de acceptat oricum ar veni, mai ales d ce cineva din fam, la care tinem, apropiat...
Sophi are grija sa faci terapie, o sa te ajute mult sa regasesti pacea si linistea.ai grija de tine!

eu-s de parere ca diversificarea ii prinde bine oricui...treb sa ne recream la creieri, dc toti am vb numai de boli si necazuri, ar fi ca la spital, intotdeauna e un caz mai grav decat al tau si intri mai rua in panika.
Cred ca am ajuta-o pe Ilinka dc o incurajam si vb si alte nimicuir , chetsii fara fond, si fund, cum ar fi, of-ul meu de aseara:
l-am ratat pe Brenciu a doua oara, a fost concert aseara la noi in provincie, si na, sot obosit, copil de nani, eu la concert?
ah si ce merge ao bere neagra si-un mititel.."fac ce-mi spune inima"..asta e, la anu' poate poate.

deci...sper ca nu dati cu rosii.parerea mea.
nici eu n-am PM...ce se intampla, mey?

P.s.: Ari a primit un cort de plaja, si ierii a stat pe olitza numai in cort, era singurul lucru care imi lipsea in living

o zi faina!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ca sa mai inveselesc umpic atmosfera, iaca poze
in vacanta tati nu a facut poze, ca a avut grija de pogo

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

super nud!
iar cercelusii sunt ca ea, o buburuza fomoasa !

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput