Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Nu stiu cum sa va propun ceva ca sa nu ma intelegeti gresit. O spun direct ca altfel nu stiu: eu zic ca, din respect fata de Ilinca, ar trebui/ar fi frumos/empatic/etc citeva zile sa nu mai povestim "lucruri marunte". Si eu am trecut prin ce trece ea -nu cu multa vreme in urma- si nu v-am spus despre asta, tocmai pentru ca mi se parea aiurea sa stric atmosfera de "small talk". Acum, nu stiu altii cum sint, dar eu asa am simtit

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ina, dimpotriva, eu cred ca daca ilink vine peaici, va fi in speranta de a-si schimba ideile timp de citeva clipe... in fine, eu fac cum ziceti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ilinca! Cuvintele sunt de prisos...Dumnezeu sa o ierte pe mama ta! Aveti grija de voi!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Anca, mare dreptate avea tatal tau! Imi era dor de tine, si inca imi mai e!
Si ca ma intreba si Chato, eu vin cu Luca in RO pe 4 iulie, de Independence Day , insa prin Timisoara. Dupa o luna va veni si Mimi, si ne vom intoarce cu totii in ES la sfarsitul lui august. Nu stiu daca voi ajunge prin Bucuresti, dar daca da, facem intalneala, normal .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Ina, sa stii ca si eu m-am gandit la ce zici tu si ieri chiar nu stiam ce sa fac: sa va zic sau sa nu va zic despre ce s-a intamplat, dar am decis sa va anunt si pe voi fiindca m-am gandit ca, daca Ilinca m-a rugat in mod expres sa va rog sa faceti o spirala pentru mama ei, probabil ca si-ar dori sa stiti si voi ce s-a intamplat. Sper ca nu am gresit... Cat despre ce scriem noi aici, nu cred ca ar trebui sa ne cenzuram -scrie fiecare ce simte si ce vrea- fiindca, dupa cum o stiu eu pe Ilinca, nu cred ca i-ar placea sa facem lucrul asta. Mie, de exemplu, cand a murit tatal meu, nu-mi venea sa vorbesc cu nimeni despre asta si preferam sa aud/discut despre tot felul de prostii...asa ca, in situatii de genul acesta oamenii reactioneaza foarte diferit.

Iti redirectionez eu mailul de la Chato si te pup pentru ca esti asa cum esti.

Mergi la inceput

Ina, ai PM

Mergi la inceput

Fetelor, am vorbit cu Novus si va las o rugaminte pe mailul comun.

Mergi la inceput

Eu ma bucurai mult de Dragoana , ca m-am tot smiorcait azi pe la colturi, din te miri ce, de cand am citit vestea cea rea (adica pe la pranz, dar abia acum am reusit sa reactionez).
Anaan , asa e, sa faca fiecare cum simte, si mie mi-a fost foarte greu sa-mi impartasesc sentimentele in astfel de situatii, cel putin intr-o prima faza, iar "maruntisurile" care nu aveau nicio legatura erau singurele pe care le mai puteam gestiona cu psihicul facut franjuri.

Mergi la inceput

Si eu m-am bucurat de Dragoana - daca ei nu ne pot face sa zambim, atunci chiar nimeni nu poate - iar o poza m-a dat gata de-a dreptul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Fetelor, am vorbit cu Novus si va las o rugaminte pe mailul comun.

Mergi la inceput