Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tufete, mama Ilincai a murit ieri...Nici nu stiu ce sa mai spun altceva...

Ilinca, sintem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pentru ca stiu ce inseamna, am ramas fara cuvinte

Doamne Doamne sa aiba grija de mama Ilincai; s-o ajute sa-si gaseasca linistea!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Multa sanatate iubitului Dei-Dei.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna fetele!

Am lipsit ceva vreme din motive de mutat la serv nou unde avem probl si cu mess, si cu timpul liber pe net. Iar acasa seara, dupa 10, doar cum sa pun copiii pe programul sleep mai repede am in minte. Acum insa am zis ca trebui sa profit de duminica si sa va mai scriu.

Am citit doar 1 capitol in urma. Din pacate am aflat despre mama Ilincai, e greu, ma gandesc la ea sa poata privi spre mai departe, la drumul ei si a celor dragi din jurul ei. E greu, stiu, si mai ales cand pierzi si al 2-lea parinte, e si mai greu. Eu imi amimntesc despre aceasta diferenta [desi poate suna neadevarat] la tatal meu, cand eu eram in clasa a Xa. Atunci mama-mare s-a dus, iar tata, pe atunci inca in servici [deci nu batran], a suferit foarte diferit fata de cu ani in urma cand murise tatal lui. Dupa amandoi parintii a fost tristetea ca un parinte drag s-a dus pentru intotdeauna, dar, cand s-a dus mama-mare, tata a zis un lucru aparte: "ABIA ACUM simt ca am ramas singur, abia acum am lasat copilaria in urma [desi tata avea 60 de ani], abia acum am ramas doar un adult, pentru ca nu mai este nimeni, DAR NIMENI care sa ma mai protejeze si iubeasca neconditionat, MAI MULT decat pe el insusi. Nu voi mai putea sa gandesc si sa simt ca, oricat de greu va fi undeva, ma pot intoarce 'acasa'. De acum, EU sunt stalpul de la capatul unei lumi, si toti ceilalti, cand vor intoarce capul sau vor ridica ochii, doar pe mine ma vor vedea. Eu, singurul, nu mai pot intoarce capul spre nimeni." Si erau cuvinte venite de la un om cu o viata f implinita si profesional si familial, la bucuresti, un om extrem de capabil, un model pentru multi altii, un fiu ce si-a ajutat in fiecare an pe mama-mare [de langa Tg-Jiu, o fosta dascalita mereu aplecata peste viata ei, pamantul] si pe socrul lui, si totusi, iata ca inca multi ani mai fusese un pic un copil al cuiva mai mare si mai blajin decat el. Acum, ramanea doar el. In fata lui, catre eternitate, nu mai era nimeni. Doar el.... Pot parea descurajante si triste cuvintele mele, insa..., cumva, ele pot cuprinde mai mult decat lacrimi si strangere de inima. Pot cuprinde si o putere mentala de a pretui clipa ce o avem. Pentru ca ea este un dar.

As fi vrut sa scriu aceasta postare doar pt Ilinica [o pup si ii astept oricand gandurile], insa simt ca vreau sa scriu si ca sper sa fi citit corect ca vine simpli in ro, in curand. Sper sa fie asa si abia astept. V-am mai zis eu si in alte dati, pur si siplu, chiar o iubesc pe simpli.

Va pup pe toti.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

cita dreptate avea tatal tau in cuvintele de mai sus, anca... si eu, la patrujde' ani si tot ma simt copilul parintilor mei, chiar daca si eu sint adult implinit la rindul meu, tot la ei caut un sfat sau o alinare cind dau de greu ...

nu pot sa-mi inchipui ce este in sufletul ilincai, avind inca amindoi parintii, dar pot sa cred ca este un mare GOL in gindurile ei de-acum si o senzatie de neputiinta

Mergi la inceput

fetelor, am pus ceva pe mailul comun, multe dintre voi aveti acelasi lucru pe PM, dar cum este limitat numarul de destinatari la PM, e complicat sa va pun tututror, asa ca scrisei pe mailu comun.

Mergi la inceput

ca sa mai inveselesc umpic atmosfera, iaca poze
in vacanta tati nu a facut poze, ca a avut grija de pogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ilinca: sincere condoleante, imi pare nespus de rau

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Ilinca condoleante

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Nu am datele contului comun, nici PM de la CHATO...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput