Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327
Raspunsuri - Pagina 8
anca_nicolae spune:
Legat de subiecte de aici, si eu cred, le fel cum au scris deja alte fete, ca Ilinca nu ar fi deloc "mai multumita" daca ne-am impune o anumita atmosfera "ingradita". Pentru ca ea, mai mult ca oricine poate, pledeaza mereu pt naturalete si "simtul opiniunii". Si nici nu ar vrea sa-i determine pe cei in jur sa o priveasca in perioada asta ca pe un subiect delicat/problematic/etc. Ea, ATUNCI cand va veni aici, sa ne citeasca, va veni la NOI. Si ea va STII ca oricare din noi am avut inima stransa de suparare pt mama ei. Dar, pentru mama Ilincai, mai mult decat sa fim langa Ilinca, nu putem face. Si a fi LANGA Ilinca inseamna multe, printre care si sa fim in continuare, grupul de mamici/prietene/colege cu care Ilinca isi traieste o bucatica de viata, un ciob de viata cum ar zice Monvas, un zambet de pogonice, cum ne trimite chato, un examen luat cu brio de vreun invatacel de-al lui Anaan, un of de-al lui pisigri legat de supermarketuri, si tot asa. Si, Ilinca va citi mai atent sau mai putin atent ce postare va dori. Va skipa ce pare prea amuzant pt ea la acel moment de timp si va reflecta ce o va inspira mai mult. Sau poate, va citi TOT.
Va pup.
Chato, normaaaal ca vreau si eu datele mailului comun. Promit ca le salvez si pe hdd-ul de la serv.
anca
.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
chatonel spune:
Multumim pentru aprecieri la Dragoana dulce! 
Tati a plecat la Roma iara toata saptamina, sintem singure acasa. Ieri, de nervi, n-am gasit nimic mai bun de facut decit sa ma cert cu motanul
Izia a plecat cind a vazut ca nu mai terminam cu cearta, mi-a fost si rusine de ea ![]()
Aseara ne-am impacat cit-de-cit, dar sint suparata pe mine, ca am putut sa fiu atit de idioata si sa ma cert cu motanul la cutite, pe motiv de "vacanta" (v-am zis ca mi s-a pus pata sa merg in ro si i-am zis ca "cu el sau fara, noi plecam"
)... ziceti si voi, daca nu-s complet idioata.
Motanul a plecat la zdranganit aseara, inca destul de suparat, si cum era cu capul in nori, l-a prins un radar ... pierde 4 puncte la permis (a trecut pe rosu) si suta de euro amenda 

Bianca2503 spune:
Mai Chatonel...nu ma asteptam la asta din partea ta. Glumesc, avem si noi mu-ie-rile momente si momente. Asta e! O sa va treaca supararea. Io te inteleg ca stiu cum e cu limbarita asta...
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adisirazvan Buna, fetelor! Sunt fosta "aditapop", am avut o problema cu contul si l-am schimbat. |

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
inapreda spune:
Daca taceam, filozof ramineam
Acum, poate ca o sa va supar pe o mare parte dintre voi dar mie nu-mi vine "natural" -pentru ca se vorbea de "naturaletze"- sa povestesc in astfel de momente ce baiuri mari am eu ca am ratat aseara inchiderea "Zilelor Medievale" sau ca m-am ciondanit cu soacra. Nu m-as simti naturala ci lipsita de sensibilitate si empatie. Cred ca daca am fi acum fizic linga Ilinca nu ar povesti nimeni despre astfel de probleme "grave". Cind treci prin asa ceva, durerea te copleseste, ti-e greu sa respiri si ti-e absolut imposibil sa fii..."normal", sa te comporti "normal". Oricum nimic nu te poate face "sa uiti". Nici macar copilul tau (ca asta auzeam cel mai des) pentru ca iubirea pentru mama e una si iubirea pentru copil e alta. Nu se compenseaza.
In fine, nu vreau sa mai insist dar, permiteti-mi, va rog, sa cred ca numai cine a avut o Mama si (un Parinte) si nu o mai
are poate intelege ![]()
Daca v-am suparat...sa ma scuzati. 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
simplyana_m spune:
Ina, ce sa-i faci, nu toti au pierdut un Parinte, sau si din care au pierdut, n-or fi ajuns toti la profunzimea de care vorbesti
.
Normal ca fiecare cantareste lucrurile dupa masura proprie, dar acum nu face si tu pe forum, ca Chatonel cu Motanul aseara, ca uite ce rau ii pare!
Neputinta e cea mai grea in astfel de momente, nu-ti varsa frustrarea aici, mimimalizand sentimentele sau empatia altora pentru ca nu-si smulg suficient par din cap sau n-au haina suficient de neagra. Ideea era ca fiecare e liber sa faca(spuna) sau sa NU faca ceva, dupa firea fiecaruia.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Daca taceam, filozof ramineam In fine, nu vreau sa mai insist dar, permiteti-mi, va rog, sa cred ca numai cine a avut o Mama si (un Parinte) si nu o mai are poate intelege Daca v-am suparat...sa ma scuzati. ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Ilinca,

Nici nu stiu ce vorbe sa spun
ca sa te aline
, oricum orice vorbe sunt de prisos...
Imi vine sa plang non-stop de cand am aflat, si da, nici eu n-as putea sa vorbesc lucruri marunte cu cineva indurerat, pentru ca pe mine ma copleseste durerea in totalitate, toata lumea si toate lucrurile din jur au legatura cu pierderea mea
Mai ales cand e vorba de MAMA: odata ca de cand sint eu mama percep altfel cuvantul asta, si a doua nici nu-mi imaginez ca nu mai avem printre noi pe mama Ilincai, ardeleanca cea sugubeata care numara sarmalele si tranteste cate o vorba de te prapadesti de ras dar foarte adevarata.......Anaan, ce are Andreiutu? enterocolita? E foarte bun regimul pe care il dai si sarurile de rehidratare, poti sa incerci si Ecoflorina/Enterolactis pentru reglarea florei intestinale, sa-si revina repede Dei-dei!

Da, ne-am intors din Grecia, noi am poposit pe la 11 seara acasa. Ti-am simtit foarte tare lipsa, mai ales ca si voi erati initial pe lista

Vacanta a fost frumoasa, ca in vacanta

, dar noi am avut parte de o gramada de aventuri (accident de masina etc), insa nu se compara cu pierderea Ilincai...
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
bebe_shtrumf spune:
Ina eu am zis ca face terapie cu fetitza, in sensul ca treb sa se ocupe de ea, si nu ca ar uita(oriucm n-ai cum sa uiti) dar mai face si altceva, si o sa-i prinda bine, nu ca substituie copilul mama, in fine...
nu mai zic nimik.
eu spun doar atat ca omul cand are necazuri, mai ales din astea la care pur si simplu nu ai cum sa le depasesti decat ff greu, esti pus in fata situatiei de a nu putea face nimik, orice am spune noi aici, da am ratat un concert sau m-am certat cu vecina, e de prisos.
dc plang si ii amplific durerea, nu cred ca-i fac bine.
Intelege cine trece prin aceste momente, restul isi da cu parerea.
E foarte trist...insa asta e, treb sa plutim cumva.
Daca vb de altceva asta nu inseamna ca nu respect durerea cuiva.
pe final, sunt de acord cu ce-a scris Anca.
merci de PM.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Ina, ce sa-i faci, nu toti au pierdut un Parinte, sau si din care au pierdut, n-or fi ajuns toti la profunzimea de care vorbesti Normal ca fiecare cantareste lucrurile dupa masura proprie, dar acum nu face si tu pe forum, ca Chatonel cu Motanul aseara, ca uite ce rau ii pare! Neputinta e cea mai grea in astfel de momente, nu-ti varsa frustrarea aici, mimimalizand sentimentele sau empatia altora pentru ca nu-si smulg suficient par din cap sau n-au haina suficient de neagra. Ideea era ca fiecare e liber sa faca(spuna) sau sa NU faca ceva, dupa firea fiecaruia.![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Am priceput mesajul.

Si, crede-ma, il pricepeam si daca nu faceai risipa de ironie

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani