Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna-i cafeluta asta, sper sa ma trezeasca, ma cam doare si capul asta
si vremea asta-i buna de stat in casa si facut ceva
Alexina, pana la urma te-ai vazut si cu Andreea v-am admirat in pozici , mandre mamici de pui mici
ia sa vezi ce gasca mare ne intalnim in septembrie, abia astept
Distractie mare la botez azi
Xeo, cam rar dai pe la noi , dar imi pare bine ca ai trecut sa ne mai spui de voi ti-am trimis noua parola pe PM, verifica inboxul , you`ve got mail
Abia astept sa iti vad baiatu
Iony, vacanta placuta si sa treci pe la noi cand te intorci acasa, desi nu-mi vine sa cred ca nu o sa ai acces la net 2 luni fa si tu cumva sa ne mai tii la curent cu noutatile
Distractie palcuta la botez, i-ai ales o zi frumoasa de crestinare
Scrish, distractie faina la nunta si nu te mai gandi, o sa iti prinda bine iesirea eu vorbesc care sunt asa prinsa cu piscoata de si noaptea visez ca nu cumva sa mi-o ia careva
Da sigur azi e nunta ca e postul sfintilor Pentru si Pavel si nu se fac nunti in post
e in biserica ortodoxa??
Madutza, nu mai ai gasca de prieteni cu cine sa mergeti in concediu ? sau toti pleaca in alte perioade cand nu puteti voi ? te-as invita la Londra dar stiu ca nu-ti place ploaia
dar e frumos chit ca e mai racoare decat in Ro, plus ca ai atatea de vazut si vizitat ca uiti de ploaie
Madu inca ploua? cred ca azi nu-i mai convine maica -mii ca ploua ca s-a apucat de reconstruit si renovat casa bunica-mii si ii trebuie vreme buna, ieri a fost sarbatoare, deci putea sa ploua
Stie Adam cand e weekend, nu ca a mea picoata, mi-a dat trezirea la 4 jumate
Donna, 25 min zici ? ai avut ceva viteza ?! speedy gonzalez te numesc de azi inainte
Sa aveti verem buna la botez si sa vii sa ne-o prezinti si noua pe printesa ca nu te stim si din pozici desi acusi e anul de cand scrii pe aici nu ?
S-a trezit piscoata, ma duc sa o smotocesc nitel
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
neata fetele
am dormit iar ca o valiza pana la 10 cu trezirea obisnuita la 6. tare bine este sa dormi asa mult.
am savurat si cafeluta facuta de sot. face o cafeaaa bebelina doarme si eu stau pe net, normal.
trebuie sa ma apuc putin de curatenie si facut ceva felul doi dar inca n-am chef deloc. am asa o lene.... afara s-a racorit bine, a plouat tareee, asa bine este racoare acum.
strumphitza ti-am zis, este dolofana tare dar cand o pun pe cantar nu cantareste asa mult pe cum pare la 4 luni are 6400kg si ai zice ca are mult mai mult daca o vezi. lasa, sa fie sanatoase bebelinele ca nu trebuie sa dea cantarul pe spate, nu?
simona lasa ca si tu esti soi bun, te-am vazut eu. dupa 3 nasteri arati super de bine. poate tu te vezi nu stiu cum, dar noi te vedem foarteee bineee
iony ce fain ca veniti in tara ma bucur ca ati rezolvat cu actele. pupici pentru Sara cea dulcica
alexina ce dulceata ai tare, tare scumpa este
mandreeac ce-mi place, ce te mai intalnesti tu cu fetele. tare as vrea si eu, mi-ar place sa ma intalnesc cu voi. Rares este un scump si un dolofan
xeo ce emotionant sa stii ca si pe mine m-a ajutat tare mult forumul acesta, de fapt fetele. sunt minunate toate, aici am gasit multe, multe raspunsuri la nenumarate intrebari.
si la fel si eu ma linisteam cand intram si citeam ca si alte femei sunt in situatia mea, parca simteam ca nu sunt singura, chiar prindeam mai mult curaj cand vorbeam cu ele. la fel si acum.
scrish eu sambata viitoare merg la nunta si tot asa, o las pe Anastasia la bunici si o sa-mi fie tare, tare dor de ea. dar am noroc ca o sa mi-o aduca s-o alaptez. ei o sa mearga la iarba verde pe acolo prin zona si o aduc la masa
nunta este undeva la iesirea spre Predeal si ai mei ies la iarba chiar pe acolo.
trebuie sa ne obisnuim si asa, pai doar n-o sa tinem copii numai dupa noi, nu? sa fie niste mamosi
distractie placuta si abia astept sa-ti vad rochia
madu chiar ca-i tare faza cu numele toate mamicile.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
noi iesim afara indiferent ca ploua sau nu. mai ales ca asa bine este acum ca s-a racorit dupa caldurile alea. dar ce ma fac eu de felul doi ca asa n-am chef sa-l fac. ce-i cu lenea asta pe mine?
strumphitza daca tot este asa urat baga si tu un somn. eu nu prea mai pot dormi ziua. cand mai doarme Anastasia as putea si eu sa dorm dar nu mai pot. la inceput rupeam patul ziua
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank Buna fetele! roxy intr-un timp ii dadeam ceai regulat micutei si facea kk zilnic, sau la doua zile, cum am oprit ceaiul facea la 4 zile, si odata a facut chiar la 5 zile. Acum am inceput sa-i dau ceai neindulcit de musetel, si vad ca iar face zilnic, si muuult ![]() Nu imi trage din biberon, doar molfaie tetina, insa apas eu pe biberon si iese cite putin, dar ea inghite. Altfel nu vrea ... Inainte ii faceam ceaiul indulcit si il tragea singura si lua chiar 100ml toata ziua, acum neindulcit ii dau cam 4o-60 in 3 reprize, intre mese. Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() |
roxy Deci....ti-am scris acum ceva timp in urma, dar cum citesti tu pe diagonala...cine sa vada?!
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Am vazut pozisoarele cu mindra ta de fata, ...ce sa mai...e scumpa tare...
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Sa fie sanatoasa, si mult noroc in viata!!!
Aaaa si imi place cum sta in bucatarie, ... sa puna mina sa taie ceapa ptr ciorba lui mami, nu sa faca plaja
![](icon_smile_big.gif)
Pupici la amindoua
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Strumph, mi-ar placea mult sa vizitez Londra, dar nu as putea considera ca fiind concediu...fara mare , soare, caldura nu e concediu
Nasol ca te-a tinut traza piscotica. iti cam face gauri in program...
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Bunaaa!
Profit ca dorm cei 2 baieti sa va mai citesc si eu.
Am pus si cateva poze cu tati si baiatul, ce aveam descarcat prin calculator, ca mai am ceva, dar sunt inca in aparat. Chiar ma gandeam sa facem la botez si o proiectie. Stiu ca dj-ul are si asa ceva. Avem atatea poze frumoase, chiar mi-ar placea sa le puna acolo sa le vada toata lumea .
Vreau sa va multumesc ca sunteti alaturi de noi. Emotionant mesajul lui Xeo, si pt mine insemnati foarte mult . Mi se pare incredibil cum am reusit sa legam asa o relatie, fara sa ne fi vazut niciodata. "Relatie" e putin spus, pt mine sunteti prietene de-adevaratelea.
Apropo de cumparaturi, lalely zicea ca vrea saltea de activitati (ii tin pumnii micutului David ). Si eu vreau, dar mai astept putin. As vrea inainte sa iau un leganus-balansoar. Puiul meu e indragostit de scoica, dar i-as mai schimba putin "mediul". Ca de... afara in scoica, in casa cand il iau dupa mine pe la bucatarie sau prin sufragerie tot in scoica. As incerca si leaganul. Am inteles ca are 3 pozitii, are si jucarele... Eu i-am atarnat o jucarie si de manerul scoicii si tare se distreaza cu ea. E asa de haios cum se concentreaza sa dea in ea cu pumnul, sau cu piciorul, cum se cearta cu ea
Donna, scrish, ce bine ziceti voi,ca nu putem sta departe de puiutii nostri. Noi ne-am luat azi incaltari pt botez, ca la capitolul asta stateam rau si eu si tati . L-am luat pe Luca cu noi la mall
. In scoica desigur. N-a fost prea incantat de mall... a dormit tot timpul
. Eu pana acum nu m-am despartit de el mai mult de 2 ore. Si atunci abia astept sa vin acasa, sa-i vad fatza cea dulce
.
Va pup! Ma duc sa mai citesc pe la capitolul anterior sa vad ce ati mai povestit de la botezuri. Noi suntem printre ultimii, nu? Pe 30 iulie. Mai sunt dupa noi doar fetele care-s plecate din tara... Nici macar nu stiu care-s traditiile, ce trebuie sa luam pt biserica... dar gasesc eu pe net. Aaa! Si avem o poveste interesanta si cu nasii... o sa va spun eu cand mai intru. Asa pe scurt: nasii nostri ne-au anuntat ca divorteaza
. Revin eu cu detalii zilele astea.
Puup!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
catank spune:
citat din mesajul lui AlexinaA va scriu rpd ca ma grabesc sa-i fac baita bebelinei. m-am intalnit cu Andreea in parc ![]() ![]() ![]() ![]() am pus poze in albumul meu. maine ia o zi plina...am un botez! va puuuup Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
Ce va mai ''invidiez'' eu pe voi...mai ales pe mandreeac
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
![](bibe.gif)
![](fetita.gif)
catank spune:
citat din mesajul lui xeo Cand asta toamna am aflat ca sunt gravida ,lumea incepuse sa se invarta cumine.Desi aveam doua fete,una de 12 si una de 10 ani,creierul meu parc-ar fi vrut sa se panicheze... Nu stiam cu cine sa vorbesc,greau m-ar fi putut intelege cineva... Am venit acasa si-am ramas ore in sir in fata computerului.Citeam ce gaseam la nimereala despre sarcina,de parc-as fi fost gravida prima data. In seara aceea am gasit forumul acesta.Multa vreme nici nu m-am logat.Dar imi facea al naibii de bine sa citesc ce traiau si simteau alte femei in aceeasi situatie cu a mea...Ma calma, ma linistea , ma incredinta ca nu sunt singura in aventura asta... In fata alor mei eu eram "barbata". Imi venea greu sa ma plang de una sau de alta. Eram atat de speriata ca ceva ar putea merge rau ,incat uneori eram la un pas de atac de panica. Stiti ce ma linistea? Forumul acesta. Nu mergeam la culcare,oricat ar fi fost de tarziu pana nu citeam ultimele pagini. Nasterea a fost ok, a treia cezariana a fost parca cea mai usoara. Recuperarea mai rapida, si fara sechele. Luca Tudor este o scumpete de baietel,bun si mancacios. A durat mult pana ne-am obisnuit unul cu celalalt. Si cel mai rau imi pare ca nu mai am timp sa va citesc la fel de mult ca in trecut. Barbatul meu e militar si e plecat din tara pt vreo 5 luni. Fetele au si ele nevoie de mine,oricat de mari s-ar da ele.Bunici/matusi n-avem ,asa ca iata-ma capra cu trei iezi ![]() Imi pare ca ziua are 5-6ore nu 24. Asta noapte mi-am amintit cat de mult ma linisteam citindu-va.Si daca tot m-au lovit rau insomniile am revenit... Ma bucur mult ca sunteti bine si va multumesc ca existati... Sunt obosita.Nu-mi amintesc exact cand am dormit ultima data mai mult de trei ore. Cand doarme Luca ,ma ocup de fete.Si cand dorm toti,nu mai pot dormi eu... Caut fotografii,sa va arat trupa intreaga. Mami de fete cucuiete si bb Tudor-d.n. 15 aprilie |
Cred ca toate ne regasim in cele scrise-spuse de tine... ma bucur nespus sa aud ca ti-a fost iti este si iti va fi de folos acest forum ... Te asteptam mai des pe la noi, ...mi-a placut tare mult ce si cum ai scris...si mai ales ce simti...
Pupici,...
![](icon_smile.gif)
![](fetita.gif)
catank spune:
citat din mesajul lui IONY_82 Buna seara fetelor in sfarsit reusesc sa scriu si eu cateva randuri de cand a venit caldura suntem in plimbari mereu dimineata 2-3 ore si seara iarasi 3 ore la pranz ajung acasa ,pregatesc de mancare,apoi somnic Sara este o dulceata, aaaa si sa nu uit sa o inscriu si pe ea in clubul manechinelor cred ca ea e cea mai slabuta din toate pe 10 iunie ,inainte cu 3 zile sa faca 3 luni avea 5,200kg si 61cm pediatra a spus ca este foarte bine si am incredere in ea am inceput sa-i dau nectar de pere fetitei si ii place foarte mult in ultima perioada am avut de umblat sa rezolvam cu actele pe aici astazi am fost la consulat si i-am facut foaia de calatorie Sarei pe 4 sau 5 iulie venim in Ro, abia astept o sa facem si noi botezul pe 15 august ![]() ![]() ![]() ![]() in mare cam asta este imi pare foarte rau ca nu mai am timp de forumit acum cand ![]() ![]() ![]() ![]() va pupacesc pe toate am vazut si pozici pe picassa cu bebelusi absolut superbi,bijuteriile cu care ne mandrim fiecare CEA MAI FERICITA ![]() ![]() |
Multam ptr ginduri, rinduri... ce sa spun? sper sa gasesti cumva o ''portita'' sa mai intrii pe la noi. Aveti grija de voi!
Pupici
![](pupic.gif)
![](fetita.gif)
catank spune:
alina_o6 Ce ma bucur a ai mai dat un semn de viata. Stiu cit este de important sa-ti petreci timpul alaturi de sot si bb..mai ales ca a fost plecat ptr o perioada f lunga (din pct meu de vd).
Sa aveti grija de voi toti, ... si multe clipe minunate impreuna!
p.s. Sunteti superbi...asa tata, asa fiu
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA