Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Buuuun, am lenevit cam mult la comp, ...merg sa robotesc ca somn nu am, de ce??? am mincat juma de ciocolata
...pai de ce nu??? numai simonacip sa manince?!?!
madutza_brace frumos povestesti tu acolo de distractie ... vreau poze
strumphysi la mine ploua...o ploaie mocaneasca ...uffff te trage la somn. Sunt trezita de la 6 si tot nu pot dormi, ..am oameni la lucru si trebe sa la fac de mincare...asa ca... la bucatarie cu mine. Am pus foto noi, dar si cu puiul de moldoveanca cu trandafir la ureche
special for you
ally_laur nu fi supi, si pune mina si fa un album nou...de ce ne superi? Hai, te rog!
bb_yasmi iti simt lipsa, ...chiar nu vrei sa mai dai pe la noi? acum in week te cred, dar de luni sau de ce nu mai devreme te astept
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Dragele mele
incep prin a va povesti ca scrisesem un mesaj super lung plin de povesti si raspunsuri pe la ora 4 si mi s-a sters fiindca nu eram logata ... E prima data cand patesc, tare frustrant!
Asta e, intre timp puiul a papat de 2 ori, s-a jucat cu noi in patul nostru, o dragaleala minunata, si acum ma apuc din nou de scris, ca afara e tare urat!
Azi am petrecut dimineata in mall, sa faca tati cumparaturile saptamanale, sa luam marturiile, si sa se mai plimbe mami cu bb prin magazine... mi-am luat balerini pentru botez, o poseta, niste cadouri de aniversare si alte maruntisuri. Marturiile sunt tare dulci, si tot azi bunica a cumparat cruciulitele si cosuletul din care sa fie impartite. Stam ok cu pregatirile deci. BB a fost tare cuminte la mall, a dormit cea mai mare parte a timpului, si, dat fiind ca era multa lume si nu eram foarte dornica de topless , cand si-a adus aminte ca vrea "ceva" (papa sau atentie) l-am "pacalit" cu un biberon cu ceai de fenicul adus in izoterma; sa-l vedeti cum radea si se stramba de genul "nu ma pacaliti voi pe mine asa usor"
, a baut doar 10 ml, dar i-a ajuns si apoi a mai ras un pic si a readormit
Acum sa rescriu raspunsurile de mai devreme!
Strumphi, sper sa reusiti WE sa va plimbati si masinuta; apropo de somnul piscoticai si al tau implicit, iti trimit un link care mie mi s-a parut genial http://www.whattoexpect.com/first-year/baby-sleep-training.aspx?xid=nl_YourDailyNewsletterfromWhattoExpect_20110621 - sper sa ti se para de folos; mi s-a parut foarte interesanta notiunea ca dupa 6 luni bb nu se mai trezeste in niciun caz de foame, ci doar din reflex; si eu fac training de 2 zile sa nu-i mai dau suzi la culcare, ca sa nu se invete sa adoarma cu ea ci singur, fiindca altfel daca se trezeste noaptea neavand suzi, nu va sti/putea sa adoarma la loc.
Miki sa-ti traiasca tatal ani multi sanatosi!!!
Madutza multumesc mult ptr complimente , da, are ceva plete Petru; si ma bucr fiindca eu vreau sa i-l las sa creasca cat o fi o vreme, imi plac baieteii cu freze de paj, eventual buclate (si el da semne)
Scrish, Donna, si eu va inteleg bine, nici eu nu m-am despartit de pui mai mult de 2-3 ore si atunci numai cu "obligatii"; toata ziua ma dragalesc cu el si ma uit pur si simplu la el; pe de alta parte relaxarea in doi sau cu prietenii face bine si dupa ce ai bebe, si noi in iulie suntem invitati la 2 botezuri si o petrecere si vom merge; noroc ca sunt ziua si ca urmare seara tot cu noi se culca, si probabil intre bise si resto voi trece pe acasa sa-l alaptez... dar va fi un moment psihologic! Oricum, Roxy zicea bine ce zicea apropo de activitatile normale de dupa bebe!
Alina06 cred ca e minunat cu sotul! abia asteptam sa vedem poze cu familia voastra completa!
Xeo, mi-a placut mult mesajul tau, cred ca toate simtim la fel legat de acest forum. Sa ai multa putere, parte de somn, si sa ne arati poze cu familia ta frumoasa!
Simonacip, cat de mult mi-au placut pozele cu cei 3 baieti ai tai!!! sunt minunate si minunati
Catank, asa frumos va imaginez la curte, cu livada, capsuni si cirese si trandafiri! ca-n povesti!
O sa mai pun niste poze cu Petru - Strumphi cand ai timp te rog frumos micsoreaza-mi si mie pozele din Picasa cu Piknik, fiindca nu stiu de ce la mine nu merge. Multe multumiri
Va imbratisez si mai revin!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank Buuuun, am lenevit cam mult la comp, ...merg sa robotesc ca somn nu am, de ce??? ![]() ![]() ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() |
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Fac si eu ca Mada si in wd sparg recordurile...iar in timpul sapt incerc sa dreg situatia
![](bang.gif)
Scrish, sa porti sanatoasa rochia, abia astept pozicile de la tine.
Mada, deci aveti palarioara la fel...traiasca Z-ul, nu??Luni cred ca dau o fuga sa vad ce reduceri sunt si sa cumpar pt david cate ceva, creste ca din apa...Si eu vreau in concediu, dar anul asta nu avem cum...vom merge la anul cu totii si cu sis cu ai ei...Sa vedem unde...ne gandeam la COsta del Sol...oricum nu aici si nu bulgaria...
Laviiiii, si mie mi-e dor de tine
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Iony, eu sper sa mai intri pe la noi, poate gasesti un net pe undeva. Petrecere frumoasa la botez, sa ne reauzim cu bine
ALina, frumoase pozici, puiul cam seamana cu tati asa-i? cand era mai mic imi parea ca-ti seamana tie perfect
![](pupic.gif)
Roxy
![](pupic.gif)
Strumpfi..sper c-ati avut macar putin soare azi sa puteti iesi...La noi e si soare si nor, si ploua si e si cald..e o zi ciudata..
Xeo, ai scris frumos, sa intri mai des...desi poate nu prea ai timp singura si cu 3 copilasi..
Madu...hihi, deci sotul cauta un nume nou printre cele mai vechi posibile...taleee, cum zice Matei al meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Pisuc, sa-ti fie de bine cumparaturile, frustrant rau de tot cand pierzi mesaje, am patit-o si eu. Speram ca Petru va fi un buclat...asa era david al meu, o minunatie...de ce m-oi fi luat dupa sot sa-l tund???
xeo spune:
Am pus cateva poze.
Copchilu' mic are 6kile la doo luni.Manca tzitzi.Numa' tzitzi.
Asta dupa ce la fete am ratat magistral alaptare pt ca-mi bagase lumea-n cap ca dupa cezariana nu poti hrani pruncu'...
Si eu fleata chiar am crezut...
Orele petrecute aici pe forum m-au convins ca gresisem,si m-au facut sa cred cu incapatanare c-am sa pot alapta.
Jur c-as fi vrut sa vedeti mutrele asistentelor din spital cand le refuzam laptele praf...Si felul in care-si dadeau ochisorii peste cap cand trebuia cantarit bebelusul...
Incercau sa bage batul printre gard,sugerandu-mi ca pruncu nu ia in greutate corespunzator ... da' am tinut-o pe a mea!
Usor n-a fost.Si asta o stiti si voi , din experienta personala.
Da' chiar a meritat.
Doctorita de familie s-a minunat cand l-a cantarit.
Pt colici ne-a recomandat Espumisan.
Nu ma prapadesc dupa iesitul in parc.Preferam plajele.Dar acum si acolo e aglomerat.
Cred ca din cauza ca stau eu prost cu nervii,si turbez cand vine vreo baba sa ma apostrofeze ca de ce n-are caciula,ca de ce are pantaloni scurti ...ca-i prea micut..etc.
Gata, ca prea m-am intins la vorba.
A, sa nu uit.Ma innebuneste gandul ca am 10kile in plus,desi muncesc cat e ziua de lunga, mare lucru nu manc-cat sa am laptic- si nu scade cantaru' un gram!
Va pup.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna seara fetelor
Am spus sa trec sa va salut ca tot nu am treaba, am terminat pe ziua de azi, de acum odihna ca am muncit cam mult am gradinarit un pic dupa amiaza ca a iesit soarele pe la 3 ca pana atunci a fost gri si mohorat si urat. A tuns Nick gazonul si gardul viu din fata casei si eu am adunat mizeria din urma lui ca el nu le are cu asa ceva , am adunat la iarba de mi-a iesit pe ochi, dupa atata ploaie era mare mare iarba crescuta , am greblat si am facut muschi
m-au trecut toate transpiratiile, si afara nu-s mai mult de 25 grade, dar mi se pare infernal de cald, curgea apa de pe mine siroaie cat am dat cu grebla si matura
apoi dupa ce am curatat iarba , am smuls niste buruieni de printre trandafiri ca domnu sot are program la teveu, n-ai sa vezi atata lene pe capul lui
nu-i plac treburile astea deloc deloc, lui sa ii dai sa citeasca ceva sau sa urmareasca documentare, astea-s de el
deci dupa iarba si buruieni am replantat niste rasaduri de flori ca mai aveam destul de multe dar cu ploile astea nu am mai apucat sa le replantez si azi le-am venit de hac, multe tare..dar am terminat, nu mai cumpar ca nu mai am nici unde sa le pun , in fata casei plin si pe terasa in spatele casei la fel, gata ...de acum astept sa infloreasca toate, desi mai toate au flori acum si e asa frumos
o sa fac si pozici intr-o zi sa va arat
Acum astept sa fie gata cina ca mi-e cam foame, dupa atata munca, cred si eu piscoata mea cred ca e la puseu, a dormit iar azi mult si a supt cam la fiecare 2 ore ca de nu era gata scandalul
Pisuc, multumesc de link, am apucat sa citesc cateva pagini cat i-am dat tzitzi la piscoata , o sa citesc si restul la urmatoarea tura de alaptat am inceput sa iti redimensionez pozicile, acusi le termin pe toate
Alina06, Luca e tot tati , 100 % se vede cat de mandru e tati cu asa fecior
pe tine cand te vedem in pozici ?
Simona azi nu v-ati mai balacit la piscinuta ? am vazut 2 pozici noi cu Arsenie
mai , am sa ii fur ochii aia albastri intr-o zi
sunt demetiali, asa voiam si eu ochii la piscoata, ii are albastri , sper sa ii si pastreze
Nick ii are de un albastru frumos si vreau sa il mosteneasca
Madutza, pai daca nu-i concediu , atunci spune-i excursie de vreo saptamana asa macar la cat de mare e Lobdra si la cate sunt de vazut o saptamana nu-ti ajunge pentru tot dar macar vezi cele mai importante chestii
eu te astept , dau comanda speciala de soare
catank, hehe moldoveanca cu trandafir la ureche o scumpa si o dulce
cauta o basmaluta si fa-i pozici
Roxy, am tras un pui de somn, o ora... buna si aia mai dormeama daca nu se trezea piscoata sa pape
dorm mai mult la noapte daca iar n-o avea donsoara program artistic
xeo da ce scump e baiatu mamii si zici ca are 6 kile la 2 luni numai de la tzitzi
bravos, sa o tineti tot asa
poate trimiti si la a mea niste praf de ala bun vrajit sa se prinda ceva si de a mea ca a mea sta la 5.5 kile de vreo cateva sapt si face 3 luni sambata viitoare
Ma duc sa pap, ii gata cina
O seara buna
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
xeo spune:
Ha!Referitor la greutatea mostenintorului..sa crap io daca stiu de unde ia atata bunaciune...cred ca din slanina de pe burta mea
Da' atunci de ce nu scade burtoaca?
Stai sa vezi ca fac o nenorocire de abces la o masea.Si nu scap fara antibiotice.Stomatolog scrie in agenda mea luni de dimineata
Fiindca Fulga avea muuult lapte, pompa scotea surplusul si Fulga il congela
De mi-or da cine stie ce trotil de antibiotic coca are sa manance din proviziile congelate...pana-mi trece mie buba.
xeo spune:
Sa nu uit:Pana la 7 saptamani a fost galben ca o lamaie.Greu am acceptat ideea ca icterul se poate prelungi atat.(o ontreaga poveste).
M-am uitat la fotografiile din picasa si vorbesc singura.Doamne ce copii frumosi!
Unde pinguinu' meu se gasesc de cumparat colacii aia de imbaiat bebelici???Vreau si io...
Ca Luca lesina de placere de-a face baie in cada mare.Cu mine evident pe langa el.Tare fain ar fi cu inventia aia!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank strumphyte grabesti ca fata mare la maritat ![]() ![]() Am foto si cu trandafir la ureche, ...ehehe...chiar si cu cirese, i-am pus ''cercelusi'' Chiar am sa mai pun foto acum... Cu basma inca nu i-am facut, ..o idee minunata. Eu am una, ...a mamei mele scumpe si dragi, plus o bundita...deci ii voi face. Am fost suparata ca acest aparat foto cara il am de ceva ani nu mai raspundea la comenzi decit pe baza de doi pumnisori ![]() L-am lasat pe el sa aleaga ca se pricepe, ..cica ar fi o camera care face si foto ![]() Va spuneam ca-i fac micutei poze zilnic, si in data de 17 nu mi s-a deschis obiectivul la aparat...si am ramas fara foto din acea zi, iar in 18 l-am lovit in lateral si s-a deschis. Acum doar asa functioneaza ![]() ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() |
Sa caut basma zici??? Pai daca citesti pe diagonala si tu ca roxy
![](icon_smile_big.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Am sa-i fac...acum am aparat nou, ...deja am inceput o sesiune noua de foto
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
pisucmic spune:
Dragele mele
abia acum apuc sa pun pozele noi promise fiindca iubirea mica a adormit in bratele mele cand papa si l-am tinut aproape 2 ore in amintirea primelor lui saptamani de viata si cu gandul la anii cand voi dori sa-l tin atata in brate si el va vrea la vreo fetiscana
Asa ca la 22:10 am decis sa tai pisica si sa-l pun in pat ca fie se scoala sa pape fie doarme mai departe. A ales: doarme tun
. Asa ca ma pregatesc sa ma scoale la noapte, ca doar n-o dormi pana la 6 dimineata
, iar maine nu mai fac greseli din astea la "sleeping training" (mai ales ca al meu s-a "trainuit" singur si eu il stric...)
Strumphi tare multumesc pentru redimensionare - acum am mai incarcat 5 si cand ai timp te rog muuult sa mi le micsorezi.
N-am rezistat sa nu-i arat Madutzei si alta freza a lui Petru, zici ca e fetita, tati se tot joaca cu parul lui in toate directiile, si-a gasit o noua cariera in hair-styling!
In rest, poze cu joaca lui cu diverse obiecte (pe care are tendinta sa le duca in primul rand la gura...) si poza cu mami si tati facuta in sesiunea de dragaleala de azi!
Xeo tare dulci pozele!!! Sa-ti traiasca frumusetile mici si mai mari!
Alexina si Andreea - ce dragute voi in parc impreuna! si puii care dormeau tun!
Gata, fug si eu la somnic langa belferasul mic (care evident nici de baie n-a avut parte azi, am zapacut programul )
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)