Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Lalely multa sanatate puiutului tau, va tinem pumnii si suntem cu gandul la voi sa treceti si peste asta.

Miki sa iti traiasca tatal , sa fie sanatos si multi ani inainte. Cand o sa papi ceva bun sa te gandesti si la noi.

Strumphy cred ca iti este dor, eu una nu stiu daca as rezista departe de mama.

Simo super ca lui Matei ii plac cartile, asa imi doresc sa fie si Rares, ca mie intotdeauna mi-a placut sa citesc.

Madutza super distractie la voi acolo, ma bucur.

Ma duc langa puiutul meu care doarme de la ora 14, dar in acest interval i-am mai bagat sanul in gura si il ia asa drept suzeta. V-am spus ca Rares e innebunit dupa san.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Madu super ca a plouat la voi, la noi e atat de cald ca te sufoci efectiv, insa sper sa ploua la noapte, nu acum, ca nu l-am scos pe ziua de azi pe Rares si pe laa 6 si ceva-7 as vrea sa ies cu el in parc. mamica si pe bebe Adam. Foarte interesant numele apropo si chiar f f rar intalnit.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Mandreaac, multumim pentru cuvintele frumoase! Sotul a ales numele Adam, eu as fi vrut David, dar cind i-am propus a zis ca numele pe care-l vreau eu are un aer antic, vechi ceea ce m-a facut sa izbucnesc in ris, ca mai vechi decit Adam nu avea cum sa gaseasca ...

Strumph, a plouat la amiaza, pe la 16:30 am iesit iar afara sa il plimb pe Adam, dar am intrat in casa cam dupa o ora, fiindca a inceput sa tune si sa fulgere. Se pare ca iar vom avea parte de ploaie, bate vintul, ce mai, tot tacimul . Pupam mamica si piscotica mica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Lalely, multa sanatate lui bebe David, sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta incercare!

Referitor la saltelute de activitate - da, sunt de la diverse firme si cu functii diferite - de exemplu unele au jucarioare, lumini si sunete (cum e Rainforest de la Fisher Price), altele doar jucarii si sunete, sunt unele care nu au decit jucarii. Jucariile de obicei sunt facute din materiale cu texturi diferite, pentru a stimula simtul tactil al bebelusului, unele au si oglinzi din acelea speciale pentru bebe (sunt ca o folie de staniol foarte bine intinsa, deci nu se sparg) - asa ca ai de unde alege. Salteluta o poate folosi pina pe la vreo 10 luni am inteles, deci daca ii capteaza interesul si il tine cumintel merita sa investesti intr-una care sa aiba si sunete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

am venit si noi de pe afara. asa caldura a fost si azi. bine ca acum s-a mai innorat si parca vroia si sa ploua dar vad ca pana la urma nu.

azi am fost cu bebelina la matusa mea care sta pe langa noi si sta la casa, am stat toata ziua in curte, a venit si o alta matusa , verisorii mei s-au intors de prin tara ca sunt cu scoala si un verisor este foltbalist la FCM Bacau, tareee bine a fost, asa ne-am distrat si am ras.
bebelina a fost in centrul atentiei, normal au luat-o toti in brate si pana la urma s-a enervat si a inceput sa planga ce atatea brate

simona tareeee scump este Arsenie, ce bine ii sta in fetita. dar este si comic in acelasi timp ca stiu ca este baietel ce fain este pe terasa acolo..... si ce dulci sunt puiutii aliniati acolo la somnic

alina06 ce ma bucur ca acum sunteti impreuna, tare bine cred ca este. acum este cel mai bine, profitati din plin si recuperati

strumphitza da, pai sa stau eu in casa? normal ca sunt la plimbare. eu dintotdeauna asa am fost, am stat mai mult pe afara. imi plac plimbarile, iesirile, iarba verde.....
tare mi-ar fi placut sa ne vedem cand vii in tara. nu veniti pe la noi pe la munte. pe la Bran, Predeal? hai sa mananci un "bulz facut pe chept" asa rad eu cu sotul ca zicem ca astia de la Bran asa fac bulzul

catank ii dai si tu ceai de musetel? asta mi-a recomandat mie pediatra sa-i dau ca sa faca. si cum i-l dai? ca Anastasia din biberon nu ia, m-am chinuit aseara si tot nu l-a vrut, i-am dat cu lingurita pana la urma. dar asa se stramba si il scoate afara. Ioana il bea usor?
eu mananc la orice ora si mult ca am o foameeee, mereu mi-e foame nu stiu cum tie nu-ti este. dar chiar daca nu-ti este foame chinuie-te si mananca ca trebuie.

toate mamicile si bebeii.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

ailed distractie placuta. ce fain...la mareeee vezi, poate reusesti si faci niste poze, da?

mandreeac mie mi se pare ca papi cam putin numai de 2 ori pe zi.

Mergi la inceput

lalely ce conteaza ce firma este salteaua de activitati? poti lua oridecare ca asta chiar nu conteaza, doar sa aibe jucarii multe, sunete, culori multe...

Mergi la inceput

am mai pus si eu poze de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara fetili cucuietili

Inca zapuseala? Nu a venit ploaia sa va racoreasca ?

Eu am dormit ca valiza dupa amiaza asta, 2 ore , alaturi de piscoata cred ca am intrat si eu in zodia somnului ca vad ca dorm cam mult in ultima vreme Am vrut sa iesim afara cand ne-am trezit dar numa bine am terminat de dat tziti la fata ca s-a si facut negru cerul si de atunci asa sta, nici nu ploua nici nu pleaca norii astia ca-n Englezia

Pisuc, multumim de urari si da ,mi-ar face mare placere sa ne vedem in sept cand vin, o sa stau cateva zile in Bucuresti , la sosire si plecare sper sa apucam sa ne vedem, sa ne strangem mai multe mamici si bebici , o sa fie frumos ca atunci bebeii vor fi mai marisori si care mai de care mai nastrusnici si draguti Un scump Petru, l-am admirat in poze, iti seamanaaaaaaa si tu mami esti o frumoasa si ti se citeste in ochi fericirea de a fi mamica

Roxy , deci te plimbi mereu , te-a facut mama pe drumuri? glumesc ma stii tu de acum a mea pe drum avea sa ma piarda, spre servici, la 7 dimineata in parc am mai povestit eu pe aici cum s-a intamplat cand am sosit eu pe lume De venit o sa vin si la Brasov, in drum spre mama, vreau sa le arat socrilor Branul si Pelesul si orasul Brasov , data viitoare restul, ca mai aveam in plan mai multe dar ei stau numai o sapt, numai eu cu Nick si fata stam 2, socrul tre` sa se intoarca la afacerile lui

Lalely, multa sanatate lui David si tie putere sa treci rapid si cu bine peste abia asteptam sa vii cu vesti bune

Madu iar ploaie? cred ca maica mea se bucura ca nu mai are de udat gradina cateva zile ca dupa atata caldura trebuia ceva ploaie ma gandesc Adam ce face? Mi-a placut explicatia si faza cu numele

Madutza, ce faci weekendul asta? iar plimbari, munte, mare ? Nu v-ati hotarat unde va faceti un pic de concediu ? la noi sau la bulgari ?

Fug ca se maraie piscoata, i s-a facut foame, v-am spus eu ca e la puseu, acum 2 ore a mancat si vrea iar, nu mai spun cat somn a bagat azi creste fata creste, las ca trebuie ca zilele trecute am cantarit-o si sta la 5,5 kile de ceva vreme, nu stiu daca sa incep sa imi fac griji si are 62 cm ...deci inalta si slaba , fotomodeala o face mama

Revin mai tarziu daca mai am timp si nu ma tine busy piscotel sau barbatu, care nu a ajuns inca acasa de la munca , vineri seara

O seara buna, va pup

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Am dorimit si eu 2 ore, ce fantastic!!! a stat tati cu Petru, care a dormit si el 1 ora intre timp; imi place ca a inceput sa doarma si ziua acasa, si in parte chiar in patutul lui.
Asta seara n-am mai iesit la plimbare fiindca e prea zapuseala chiar si seara, abia asteptam racoarea de maine incolo! Maine inauguram cu un mall!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput