Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ai mei dorm. Cei mari, cel mic abia s-a trezit, dar dormea de dimineata, am reusit sa aspir si sa spal livingul si etajul..

Miki ce somnoroasa mica ai...Lasa ca mai rasufli si tu. Ce face buzitza aia frumoasa a lui Vlady?

Deci v-a placut fata mea...ei nu stiu ce m-a apucat, dar mi-erau asa dragi hainutzele astea de fetitza, asa cochete incat nu m-am abtinut...iar sotul a inghitit galusca...Asa e, nu prea sunt ei atenti la detalii...Hmmm...sau poate sta prea putin cu Arsenie??

nu cred ca sotul nmu si-a dat seama ca petrece putin timp cu Arsenie, doar ca asa sunt barbatii, mai absenti..cand schimbi ceva la tine vede imediat ?

va pup

mami de 2 prichindei

Noooo, putem sa fim stramtorati cu banii si sa-mi iau un mall intreg si sa nu-si dea seama...,.pot sa ma vopsesc si sa nu stie....dar pt ca o face el evident nu are cum sa nu stie
Sa va petreceti frumos si la multi Ani tatalui!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Si afara ploua ploua...si-i trecut de ora 9 in Ro ca aici inca nu dar ploua mocaneste, ma gandesc ca pana maine dimineata tre` sa stea ca avem planuri sa iesim cu masinuta

Afara ploua si eu mananc popcorn cu unt , de ala la microunde, bunnnnn dar nu pot manca mult ca dupa aia ma doare-n dos si nu e de gluma cu asa ceva imi rea pofta de ceva si nu stiam ce, mi-a dat idei Nick si s-a executat, mi-a facut popcorn

Pisuc, deci si tu ai facut nani azi 2 ore, bun bun nani , te simti mult mai bine dupa

Roxy, am vazut pozicile cu gaza ta, pare dolofana in pozici dar spui ca nu este, pai nici nu are cui sa semene, tu care nici nu spui ca ai fost vreodata insarcinata la ce abdomen plat ai si mai spui ca mai si mananci mult tu ne pacalesti nu ? pai eu deja imi fac procese de constiinta pentru popcornul asta si am mancat abia vreo cativa Abia astept sa o las si eu pe piscoata la bulanasele goale, dar cine stie cand ca aici pana acum au fost numai 16-18 grade pe zi si noaptea 6-7 , mai mult sau chiar si mai putin de exemplu acum ploua si s-a racorit, vreo 12-14 grade maxim si i-am mai si cumparat rochite si fel de fel de chestii frumoase de vara, dar cine stie cand si daca oi apuca sa o imbrac cu ele ?!

Simona, inca bantui online? nu poti dormi de caldura ? sau azi ora de somn e mai tarzie pentru ca maine e weekend deja?

Ia sa termin eu popcornul asta ca sa nu ma mai gandesc cate calorii are

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumfi, pe acilea, tot incerc sa-i scot tzitzi lui Arsenie sa stau si eu pe net un pic...dar nu ma lasa, vrea in pat cu tzitzi in gura bun pop cornul ala...ce mai mancam la sv cand eram gravieu am mancar juma de ciocolata azi...
roxy, ce grasuna e, ce pulpanata..s-o papi toata..iar tu mami...soi bun, ce sa mai zic...
Pisuc, v-am admirat si eu in pozici...cee frumos foc e Petru, barbatzel adevarat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

va scriu rpd ca ma grabesc sa-i fac baita bebelinei. m-am intalnit cu Andreea in parc doamne ce frumos e Rares si scuuuuuuump foc. mamica e frumoasa si slaba si simpatica foc:)))))
am pus poze in albumul meu.

maine ia o zi plina...am un botez!

va puuuup

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

va scriu rpd ca ma grabesc sa-i fac baita bebelinei. m-am intalnit cu Andreea in parc doamne ce frumos e Rares si scuuuuuuump foc. mamica e frumoasa si slaba si simpatica foc:)))))
am pus poze in albumul meu.

maine ia o zi plina...am un botez!

va puuuup

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

o placere sa va vad mamicilor.poate reunim mai multe fete odata, candva, cumva...oricum in sept n-o mai ratez pe Strumpfi, asta-i clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeo spune:

Cand asta toamna am aflat ca sunt gravida ,lumea incepuse sa se invarta cumine.Desi aveam doua fete,una de 12 si una de 10 ani,creierul meu parc-ar fi vrut sa se panicheze...
Nu stiam cu cine sa vorbesc,greau m-ar fi putut intelege cineva...

Am venit acasa si-am ramas ore in sir in fata computerului.Citeam ce gaseam la nimereala despre sarcina,de parc-as fi fost gravida prima data.
In seara aceea am gasit forumul acesta.Multa vreme nici nu m-am logat.Dar imi facea al naibii de bine sa citesc ce traiau si simteau alte femei in aceeasi situatie cu a mea...Ma calma, ma linistea , ma incredinta ca nu sunt singura in aventura asta...
In fata alor mei eu eram "barbata".
Imi venea greu sa ma plang de una sau de alta.
Eram atat de speriata ca ceva ar putea merge rau ,incat uneori eram la un pas de atac de panica.
Stiti ce ma linistea?
Forumul acesta.
Nu mergeam la culcare,oricat ar fi fost de tarziu pana nu citeam ultimele pagini.

Nasterea a fost ok, a treia cezariana a fost parca cea mai usoara.
Recuperarea mai rapida, si fara sechele.
Luca Tudor este o scumpete de baietel,bun si mancacios.

A durat mult pana ne-am obisnuit unul cu celalalt.
Si cel mai rau imi pare ca nu mai am timp sa va citesc la fel de mult ca in trecut.
Barbatul meu e militar si e plecat din tara pt vreo 5 luni.
Fetele au si ele nevoie de mine,oricat de mari s-ar da ele.Bunici/matusi n-avem ,asa ca iata-ma capra cu trei iezi
Imi pare ca ziua are 5-6ore nu 24.

Asta noapte mi-am amintit cat de mult ma linisteam citindu-va.Si daca tot m-au lovit rau insomniile am revenit...
Ma bucur mult ca sunteti bine si va multumesc ca existati...
Sunt obosita.Nu-mi amintesc exact cand am dormit ultima data mai mult de trei ore.
Cand doarme Luca ,ma ocup de fete.Si cand dorm toti,nu mai pot dormi eu...

Caut fotografii,sa va arat trupa intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Buna seara fetelor
in sfarsit reusesc sa scriu si eu cateva randuri
de cand a venit caldura suntem in plimbari mereu
dimineata 2-3 ore si seara iarasi 3 ore
la pranz ajung acasa ,pregatesc de mancare,apoi somnic
Sara este o dulceata, aaaa si sa nu uit sa o inscriu si pe ea in clubul manechinelor
cred ca ea e cea mai slabuta din toate
pe 10 iunie ,inainte cu 3 zile sa faca 3 luni avea 5,200kg si 61cm
pediatra a spus ca este foarte bine si am incredere in ea
am inceput sa-i dau nectar de pere fetitei si ii place foarte mult
in ultima perioada am avut de umblat sa rezolvam cu actele pe aici
astazi am fost la consulat si i-am facut foaia de calatorie Sarei
pe 4 sau 5 iulie venim in Ro, abia astept
o sa facem si noi botezul pe 15 august
in mare cam asta este
imi pare foarte rau ca nu mai am timp de forumit
acum cand voi veni in Ro n-o sa am internet,deci vreo 2 luni nu va mai pot citi
va pupacesc pe toate
am vazut si pozici pe picassa cu bebelusi absolut superbi,bijuteriile cu care ne mandrim fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara !!!

Am intrat si noi pt a zice noapte buna si somn usor!!!

Xeo, emotionant mesajul tau, cuvintele,felul de a spune si curajul de a trece singura prin toate. Va pupam si te mai asteptam sa ne mai povestesti!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Buna seara fetelor
in sfarsit reusesc sa scriu si eu cateva randuri
de cand a venit caldura suntem in plimbari mereu
dimineata 2-3 ore si seara iarasi 3 ore
la pranz ajung acasa ,pregatesc de mancare,apoi somnic
Sara este o dulceata, aaaa si sa nu uit sa o inscriu si pe ea in clubul manechinelor
cred ca ea e cea mai slabuta din toate
pe 10 iunie ,inainte cu 3 zile sa faca 3 luni avea 5,200kg si 61cm
pediatra a spus ca este foarte bine si am incredere in ea
am inceput sa-i dau nectar de pere fetitei si ii place foarte mult
in ultima perioada am avut de umblat sa rezolvam cu actele pe aici
astazi am fost la consulat si i-am facut foaia de calatorie Sarei
pe 4 sau 5 iulie venim in Ro, abia astept
o sa facem si noi botezul pe 15 august
in mare cam asta este
imi pare foarte rau ca nu mai am timp de forumit
acum cand voi veni in Ro n-o sa am internet,deci vreo 2 luni nu va mai pot citi
va pupacesc pe toate
am vazut si pozici pe picassa cu bebelusi absolut superbi,bijuteriile cu care ne mandrim fiecare

CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA 13.03.2011
Chiar ieri intrebam de tine !!! Ma bucur ca ai rezolvat cu actele si ca puteti merge linistite in tara. Sper sa am timp maine sa te sun sa mai povestim una, alta. Te puuuuuuuuuuuup mult pe tine si pe printesica ta manechina!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ally pupam si noi ursuletul Edy
noapte buna si ne auzim la tel

Mergi la inceput