Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xeo Ha!Referitor la greutatea mostenintorului..sa crap io daca stiu de unde ia atata bunaciune...cred ca din slanina de pe burta mea ![]() Da' atunci de ce nu scade burtoaca? Stai sa vezi ca fac o nenorocire de abces la o masea.Si nu scap fara antibiotice.Stomatolog scrie in agenda mea luni de dimineata ![]() ![]() Fiindca Fulga avea muuult lapte, pompa scotea surplusul si Fulga il congela ![]() De mi-or da cine stie ce trotil de antibiotic coca are sa manance din proviziile congelate...pana-mi trece mie buba. Mami de fete cucuiete si bb Tudor-d.n. 15 aprilie |
nu-i nevoie sa opresti alaptatul chiar daca iei antibiotic
![](floare.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
xeo spune:
O, da...Saru-mana.Ai dreptate.
Da' sunt niste antibiotice - ciprofloxacina, moxifloxacina- care ar fi indicat sa nu ajunga la bebe.
Restul, alea uzuale, sunt ok.
D-aia ziceam sa vad ce zice nenea doctoru'...Ca stie el cam ce rezistente am io...Ampicilina e apa de ploaie.Amoxi la fel.
Ca sa nu mai zic de anestezia necesara.Sau de antiinflamatoarele gen ketoprofen.
Mi-e o groaza de ma ia cu lesin
Mi-au taiat burta acu vreo doua luni si n-am avut nici o grija,da' cu stomatologu nu ma impac defel!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui sorinam Buna dimineata ! Va invit la o cafea cu lapte! Imi fac putin timp sa va scriu cateva randuri, va citesc aproape zilnic dar nu prea imi fac timp de scris. Rusine mie! Noi avem aproape 3 luni ( in 28) si avem 61 cm si 6200 gr. Am descoperit jucariile , ne jucam de zor cu ele. Saptamana trecuta am avut botezul, a fost foarte bine , am petrecut la munte 2 zile la o cabana. Am fost si noi la controlul ortopedic si dr ne-a recomnadat sa purtam 2 scutece pana la 4 luni jum, cu toate ca a spus ca fetita e sanatoasa, cand ne-a chemat la radiografie . Pe caldura asta nu prea imi vine sa-i pun 2 scutece . Voua vi s-a recomandat asa ceva ? sorina mami fericita de ![]() ![]() |
pt probleme la sold se pun cate 2 scutece
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
citat din mesajul lui simonacip neatza. Catank, sorina multumim de cafea. Catank, eu am mancat de la prima ora inghetata cu biscuiti ![]() Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
si eu castraveti cu miere de albine..dar bunaaaaa combinatie
![](icon_smile_big.gif)
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
citat din mesajul lui vas neata si de la noi!!!! am tot intrat sa va scriu dr numai cu cititul raman. Ar fi cazul sa ma prezint si pentru cele care nu ma cunosc. Sunt Andreea, am nascut un baietel pe 26 februarie, ultima din odiseea de ianuarie februarie asa ca sunt putin cam departe ca varsta de micutii de acolo. Asa m/am decis sa revin la voi ( am mai trecut eu pe la inceputuri pe aici). Avem la 4 luni 6500kg, si 63 de cm. Suntem doar pe lapticul de la mami asa ca sunt super multumita. Cu somnul nu avem inca nopti dormite pana la capata niciodata dar cu o singura trezire e ok. Mai am o printesa de 4 anisori pe nume Eliza care acum e in concediu cu bunicii la mare. ne puteti viziona la semnatura. Catank, uite de tine imi amintesc, neata si multam de cofi ce mai faci? Strumfi, iti eram datoare cu raspuns. Nu v/am parasit dar nu credeam ca voi naste chiar asa tarziu sa fiu ultima din odisee , asta fiind motivul pentru care am scris mai mult acolo. vreau si contul de poze si parola sa va vad si eu minunile mici. de acum voi fi prin preajma si mai povestim. Va pup. am fost cam telegrafica dar ma striga piciu atat de tare /....... ![]() Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2 |
Ma bucur ca ai revenit la noi! Ce sa mai fac?! Inca tinara, frumoasa(deloc modesta
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
Sunt foarte bine, zimbesc alaturi de minunea (Ioana)cu care m-a binecuvintat bunul Dumnezeu, ...
Astept cu mare nerabdare sa-ti vad bb
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Ma bucur ca ai revenit la noi! Ce sa mai fac?! Inca tinara, frumoasa(deloc modesta ![]() ![]() Sunt foarte bine, zimbesc alaturi de minunea (Ioana)cu care m-a binecuvintat bunul Dumnezeu, ... Astept cu mare nerabdare sa-ti vad bb ![]() ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() |
doamna, vezi ca citesti in diagonala si matale
![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
_
Happy Mummy of
![](indragostita.gif)
scrish spune:
hello mamici
multumesc fetelor pentru cuvintele de ieri...asa cum va spuneam, nu am avut incotro si luca al meu a petrecut prima seara fara noi...
noi am stat la nunta pana la 3 30, am plecat imediat dupa tort si am venit acasa...fara exagerare, m am trezit din ora in ora sa vad cat e ceasul si daca s a facut odata ora sa ma duc sa l iau acasa sunt rupta in 2 de oboseala, nu am mai avut o seara asa zbantuita si nedormita de tare multa vreme...
eh si la 10 am facut ochii mari si cu toata chiauneala mea am sunat o pe mama si i am zis sa ii faca bagajul la loc k eu vin sa mi iau copilul
luca a fost foarte cuminte la ai mei, imi era teama ca poate o sa planga peste noapte ca nu e in patutul lui dar a dormit lemn...ai mei evident ca au suferit de exces de zel si s au dus la el sa l verifice din ora in ora..nu a plans deloc se pare...dar astazi cand m a vazut...doamne, deci mai avea un pic si incepea sa zboare, asa de tare dadea din manute, picioare, si radea copilul cu toata gurita, asa m am emotionat, efectiv i se vedea fericirea pe el...
gata, cu riscul sa il fac mamos, nu ma mai despart de el mult timp de acum incollo
miki1979 spune:
citat din mesajul lui xeo miki1979 Multam de link, nu-l stiam...Eu ii stiam p-astia:http://www.bebebrands.ro/index.php?pag=produse_si_servicii&action=preview&no_mnu=&cPath=17 Dar ca toate lucrusoarele din Romanica ...isi dubleaza/tripleaza pretul. Mama lor de hoti ![]() Mami de fete cucuiete si bb Tudor-d.n. 15 aprilie |
da, din pacate asa e cu preturile astea..parca ar fi numai lapte si miere pe aici pe la noi.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
miki1979 spune:
am reusit sa o culc si eu pe andra intr-un final, se trezise ca a tra un kk desi nu dormise decat 10 min..si nu mai vroia sa doarma din nou sub nici o froma..si visam si eu la un somnic de pranz, dar cred ca l-am ratat si azi.. va spuneam ca de cand exerseaza cu succes intorcerea pe burtica numai asa ar sta si la somn si la joaca..am ajuns si noaptea sa ma trezesc de cateva ori sa o intorc ca ajunge pe burtica si incepe sa maraie..sper sa-i treaca repede entuziasmul asta ca m-a obosit pe mine..
am reusit sa vad si poze noi..
alina06, tare mandru tati de bebe cred ca e tare bine acum si pt tine, nu ?
vass, am vazut si pozele voastre, sunteti toti draguti foc..nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca tu ai tot fetita dar se pare ca m-a lasat memoria..ce okkisori frumosi au amandoi, sunt deschisi, nu ? oare raman asa ?
strumph, piscoata ta e o dulceata, tare frumusica mai este
a, si am vazut si mamicile alexina si andreea, felicitari mamicilor ca va intalniti
nu stiu daca oi fi uitat ceva..dar mi-aduc eu aminte..
tare prost stau la capitolul memorie, uit si ce vreau sa spun si mi se intampla frecvent..
miki1979 spune:
stiti ca eu ii dau un bibe cu lp pe zi..si azi am fost la cumparaturi si din greseala am luat o cutie mare de lp humana tot 1, desi ea face 4 luni acusica, adica saptamana viitoare..si de la 4 luni exista humana2, ar fi trebuit sa trec deci la alt nivel
oare are ceva daca ii dau si in luna a patra tot lp pt primele luni ? o fi mai consistent ? o fac si mai pufoasa decat este ?
ma bate gandul sa-l trimit pe sot s-o schimbe, o mai putea ?