Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

la party bebelinei mele iar nu i-a placut, deci acum mi-e clar..nu-i place in lume si pace..n-are treaba cu parcurile, malurile sau mai stiu eu ce..dar nu-i plac reuniunile astea cand sta multa lume pe capul ei..a facut la fel ca la botez, o maraiala continua, intr-un final am urcat cu ea in camera ca nu stiam ce sa-i mai fac si parca am schimbat si copilul ca sus nu mai avea nimic, era toata un zambet si o chicoteala.. deci e clar ca nu-i place in lume..si eu imi doream sa o obisnuiesc cu agitatie, lume multa, dormit in orice conditii si ea face nazuri, e tare mofturoasa..
si cu dormitul f greu am doborat-o ca a studiat camera aia pe toate partile si fiecare coltisor, abia a inchis okisorii pe la 12 noaptea..
bineinteles ca eu din party n-am inteles mai nimic ca am avut un copil sucit de ingrijit..
dar parca mai rau m-a ambitionat sa o duc la petreceri mai des ca sa se dea pe braza odata..nu stiu ce o fi asa mofturoasa..cuminte cuminte dar cu tabieturi cam multe..numai bratele lu' masa sunt bune..numai camera si patutul ei, numai tacsu si vlad in jur..cam multe pretentii pt un dop de copil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Xeo, asa e, nu orice antib e ok la alaptare, eu am luat ciprinol la primul copil...facusem toxiinfectie alimentara si m-am muls la fiecare supt si-am aruncat laptikul...Sa speram ca vei lua ceva care merge la alaptat.
Strumpfi, super pozele si Sopfia in actiune...e scumpa foc!
Catank, imi amintesc de mierea cu castraveti...n-am incercat inca, nu m-am incumetat
Vas, ma bucur c-ai revenit aici.Ce ochi minunati au copilasii tai...voi nici unul nu-i aveti albastri, asa-i? Supertare!
Scrish, ma bucur c-a fost cumintzel lucutza...si ca v-ati distrat...asa e..e greu fara copil si cu atat mai mult cand e primul si mai ales la inceput..
Miki, imi pare rau ca fata nu e sociabila, nici fiu-miu nu e...cand e lume multa e de nerecunoscut.
Sorinam, 2 scutece pt displazie de sold, asa stiu si eu, ii poti pune, n-are ce pati, doar ca pe caldurile astea...si mai ales fara a fi diagnosticata concret...Hmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

xeo, uite aici colacei.http://colaceibebe.webs.com/ Despre astia e vorba? Am si ue la puiul meu si facem baie doar in cada.....e tare fericit.

Mi/ai facut o pofta de mare....cu pescarusul la balcon zici ????? aoleooooo, cand aud pescarusii pentru mine inseamna CONCEDIU!!!!!!!!!si pana in august.....mai e mult.

Strumfi, da de petrecerea aia era vorba.....
multumim de laude....Ce frumos se intinde Sophia dupa jucarie, eu cum o vad acolo mi se pare ok in miscari; ce nu face ea pentru varsta ei???????

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2

Vas cat costa colacelul pt bebe???Sunt interesata si eu...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeo spune:

Am gasit colacei si pe ocazii.ro
Intre 35 si 100ron
Am facut comanda,astept sa vad daca vine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

stiti ca eu ii dau un bibe cu lp pe zi..si azi am fost la cumparaturi si din greseala am luat o cutie mare de lp humana tot 1, desi ea face 4 luni acusica, adica saptamana viitoare..si de la 4 luni exista humana2, ar fi trebuit sa trec deci la alt nivel
oare are ceva daca ii dau si in luna a patra tot lp pt primele luni ? o fi mai consistent ? o fac si mai pufoasa decat este ?
ma bate gandul sa-l trimit pe sot s-o schimbe, o mai putea ?

mami de 2 prichindei

Eu zic sa-i dai cutia asta acum si cand se termina iei altul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Azi bebele meu a fost tare adormit. Cred ca 80% din timp a dormit. Are zile cand parca recupereaza somnul pierdut anterior.
ACum e la tzitzi si iar sta sa doarma.
Lalely,eu am dat 32lei. Mi/e tare comod la baita. De abia astept o apa calda pe undeva sa/l bag la balaceala.
Miki, Xeo, multumim de complimente. DA au amandoi puii mei ochii albastri, noi doi bruneti.....seamana cu tatal meu amandoi. Ai Elizei sunt foarte deschisi. Vara zici ca are ochi de pisica.
Catank, stai linistita cu pufosenia, trece ea......ai sa vezi. Eu dupa 1 an jumate de la nasterea Elizei aveam 44kg si plecasem in sarcina de la 46. Nici asa nu mai vreau. Acum mai am vreo 3 kg de dat jos sa fiu ok.
Apropo si pe Eliza mea o mai cheama si Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

miki, imi pare rau ca nu/i place la petreceri. Si eu zic sa perseverezi. Sunt atatea momente cand chiar nu ai ce face cu bebeii si trebuie sa/i iei cu tine incat ar fi pacat sa nu te simti bine chiar deloc.
Eliza mea a fost ok, dar Andrei e SUPER OK. Nici nu simt ca/l am cu mine. Vrea in brate mai tot timpul dar macar nu plange.
Pe 9 iulie chiar mergem la o nunta la Cluj sper sa se comporte ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

seara buna

am adaugat si eu cateva poze noi
ma bucur ca maine e luni ca imi intru si eu in programul normal :)
azi teea a cam dormit toata ziua si a papat. cred ca a aut azi program de crescut !

strumph- ma omori cu cafelele tale de la amiaza poftesc la un expresso lung cu lapte asa cum descrii tu. si am si filtru de cafea stricat nah! de abia astept dimineata sa beau cafea :)
lalely- si eu ii dau protectis, la noi aa reglat kk . nu stiam ca ajuta si la colici. bebelina mea cred ca nu mai are colici. ma rog pt voi sapt viitoare la doctor. sigur va fi totul ok, ai incredere

si mie mi-a fost greu sa o las pe teea acasa si eu s aplec dar trebuie si asta ca altfel nu o sa putem face altceva. mai greu e prima oara si apoi cand vezi ca totul e ok...mai pleci si alta data :) vorba Madutei- cand vin acasa fac totul cu mai mult drag si mai multa energie!!!! cata dragoste putem imagazina!

azi am achizitionat un tarc ff frumos, cu masa de schimbat cu copertina cu plasa de tantari cu jucarele, cutie muzicala :) de abia astept sa-l montam

acum 2 zile i-am facut bebelinei baie la 23 si a dormit pana la 5.30. nu-mi venea sa cred, m-am trezit eu ianintea ei ca nu stiam ce se intampla, ieri insa nu s-a repetat acest obicei. totusi e bine ca se trezeste si in 10 min papa si adoarme la loc,

am fugit la culcare.vad ca nu e prea multa lume pe forum. va doresc o noapte linistita

pupicei

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

hop si eu..va mai amintiti de mine..sunt fata care a promis poze de la botezdar nu le-am pus din 2 motive..primul netul care tot pica (sper ca nu si acum cand scriu mesajul asta ) si al doilea ca nu stiu unde a descarcat sotul pozele..am tot rascolit deul si ceul de am inebunit de cap si nu dau de ele
dar greu m-am hotarat cu botezul fetii si intr-un final l-am facut ..asa si cu pozele intr-o buna zi le postez eu

uff ca deloc nu ma mai pot aduna sa scriu si eu mai des pe forum
am citit acum astea 13 pagini asa pe nerasuflate sa aflu noutati despre voi ,caci poate nu ma credeti dar chiar nu mi-ai lipsit o zi din ganduri, dar nu mai reusesc sa mai dau pe aici
e mult mai solicitant cu Stefy in vacanta....
bina ca v-am gasit sanatoase si voiase....
am inteles ca ati vb si despre ce fac bbii la 3l,3l +
desprea bambina mea nu pot zice decat ca se manifestra exact ca in ''capraru''....altceva nu am observat ca nu prea sta treaza..doarme cam la jumatate de ora dupa fiecare masa...ma pot considera o fericita din punctul asta de vedere
mancam decateva zile iar la 3h...oare o fi iar puseu de crestere???
saptamana trecuta am fost la dr. pt o trimitere la oftalmolog si m-am plans ca nu mai papa mai mult de 80ml si nici pe asita cu spor...asa ca mi-a dat Fe+vitc si Ca ca cica are frontanela cam mare
de 2 zile a inceput sa bea tot lp...ba uneori bea si 160...ma gandesc ca poate era anemica si acum fe ii face pofta de papa...sper numai sa o tina naravul asta
a cantarit-o si avea 5450g si 63cm la 3 l jumate
ce sa va mai zic...Stefy a sustinut primul ei examen serios din viata de scolarita....trecerea la engleza intensiva...
joi dimineata am fost in parcul moghioros de pe la 10 pana pe la 11.15 si am ales aleea de la strand cu bancutele acelea vechi, in speranta ca poate poate ma intalnesc si eu cu vre-una dintre voi, fetelor ....dar nici tu Andreea , nici tu Alexina nu ati venit in parc sau cel putin nu ati mai ales intrarea acesta

Simo nici pe tine nu te-am bipait ca nu am mai iesit in CL

cam atat despre noi..

Xeo foarte frumos ai povestit..acelesi sentimente am simtit si eu si te inteleg....ma gandesc acum ca poate noi cele care avem copiii cu diferenta asa mare de ani avem alte trairi ...despre forum acelasi lucru pot spune si eu...o
ieri parca am deschis forumul sa va citesc si hop dau fix peste mesajul tau Mada....pai ce am ami putut sa scriu ceva dupa..m-am pus pe ...la mine nu trece o zi in care sa nu imi dea lacrimile si sa nu o strang tare tare pe anna la piept...off ca si acum iar mi s-a pus nodul in gat....pt mine anna e chiar un miracol...nu am crezut ca eu voi mai avea alt bebeu...o iubesc asa de mult si la fel imi doresc sa stea timpul in loc sa nu mai cresca sa ramana un bebe cu mirosul asta pup de crud....si pt Stefy la fel....cai ma uit ca se schimba pe zi ce trece...mai ales in ultimile luni s-au produs niste modificari majore cu corpul ei si nu mai are fatuca aceea de fetita mica
mereu imi zic ca niciodata nu am sa pot sa-i multumesc luI Doamne-Doamne ca mi-a dat-o si pe anna....acum ma simt implinita....daca intotdeauna mi-a fost teama sa mai fac un copil din en motive..undeva in adancul sufletului meu anna era dorintza ,mea neimplinita... gata ma duc la nani iar rascolita
mii de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paullina spune:

Buna fetelor as avea si eu o intrebare...cat ml de lapte papa bebele vostru de 3 luni?si cat de des?:)

Mergi la inceput