Camere de supraveghere la BAC

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

La "vremuri grele", apar si solutiile:

http://www.adevarul.ro/locale/iasi/iasi-adevarul-admitere-facultate-diploma_de_bacalaureat-universitatea_apollonia-vasile_burlui_0_518348377.html

Mie mi-a placut aia cu "generatia dezavantajata de rigorile bacului"

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Chiar au voie sa faca asa ceva?
Auzi, umplu barurile si randurile somerilor, da ca muncitori necalificati nu se pot angaja?
Oricum, mi se pare absurd.

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Mie asta mi-a placut: "Daca nu veneam noi cu aceasta initiativa, cu siguranta venea alta universitate particulara." Mda,la ce tarife se poarta,nu au nimic de pierdut,mai ales de s-or imbulzi la inscriere oropsitii soartei,pecetluiti de semnul malefic al BAC-ului 2011...
Pentru ca,in afara de aspectul financiar,eu alt lucru pozitiv nu vad in initiativa asta stralucita.
Concluzia...se poate oricum,orice.

Edit-diactriticele din citat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Desi imi este tare mila de generatiile astea sacrificate de cativa ani incoace - ca doar nu credeti ca cei din anii trecuti au fost mai breji, chiar daca au luat bacul, ma bucur de presiunea pusa pe sistem, in special de faptul ca tinerii care pot se indreapta spre facultati din vest. Dar repet, sunt generatii de copii sacrificati prin simplul fapt de a fi pierdut vremea la scoala intr-o perioada a vietii lor in care se puteau forma.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Aha, deci cine nu poate sa copieze este necajit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si ca sa nu fie doar elevii sub lupa iata si o sinteza a examenului de titularizare :

http://www.mediafax.ro/social/titularizare-2011-aproximativ-32-dintre-candidati-au-picat-concursul-52-au-luat-note-de-1-8504295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am inteles ca asta este ultimul an in care se da examen de titularizare!Adica de la anul se duc oamenii si bat la poarta scolii/liceului si intreaba daca au un loc si pentru ei nu?Si daca directorului ii place de mutra ta, te angajeaza, daca nu, pa?

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

referitor la examenul de titularizare: numai ziaristi si reporteri complet idioti pot crede ca 5 la acest examen e acel cinci pe care l-au luat ei in facultatile lor de trei lei. Am colege care in primii ani au luat note mici si foarte mici datorita lipsei experientei la catedra, fete care au terminat matematica la universitatea din Bucuresti nu la adunatii din deal si care, dupa cativa ani au reusit sa se titularizeze devenind profesori de exceptie.

Mergi la inceput