Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(33)
Raspunsuri - Pagina 7
BraveGirl spune:
I-am luat azi jucarica asta: http://www.bkidsfun.com/main/product_detail.php?list_type=category&category_id=2&products_id=66
E in extaz, dar eu inebunesc pt ca nu sta frate prinsa d escaun. tot cade si eu trebuie sa ma aplec. Dar ii capteaza atentia la maxim.
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
Am mai luat si un sac din ala cu 100 de mingiute colorate. le-am pus in tarc si a iesit o nebunie totala. A ras bebe impreuna cu sorelina de am zis ca face febra musculara. Am vazut f multe jucarioare interesante la Noriel.
==========
Corina
Mami de
POZE
sugubina spune:
buna! fac grisu cu lapte albastru. Din 250ml + 2lingurite gris,fara zahar. il dau cu banana, e suficient de dulce,chiar am fost surprinsa . De fiecare data am impresia k iar am facut prea putin. Martuta - da nu faci tu branzica de vaci? la cat de putina papa ei e multa aia la pachet si am senzatia ca e si cam acrisoara..
Sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
Ramo_P spune:
Neatza fetele,
Am un bol mare cu cirese...cine ma ajuta sa-l dau gata?!
Inacat - eu nu i-am mai cumparat jucarii, are destul de multe zdranganele, nu i le dau chiar pe toate odata, si cand le vede pe cele "uitate" se bucura tare mult, ii plac sticele cu apa, si mari si mici, pernele de decor de pe canapea, baloanele de sapun si baloanele normale, doar sa fie mai moi sa le poata "smotocii bine", bineinteles ca vrea telecomanda si telefonul, dar incerc sa nu i le dau cu toate ca mai cedez cateodata...
sunset_zuzi - la noi trec cam 3-4 ore intre mese, depinde cat de bine a mancat la masa anterioara.
Piciului meu ii iasa si dintii de sus, mai au putin si sparg gingiuta, e putin cam marait, si pune un botic asa de frumos de imi vine sa-l pap...
O zi minunata va doresc
Siuta spune:
Help me : Toma nu mai vrea sa pape lapte de vreo saptamana. Cu chiu cu vai bea 250-300 ml pe zi.Ce sa fac?
Ramo_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Siuta Help me : Toma nu mai vrea sa pape lapte de vreo saptamana. Cu chiu cu vai bea 250-300 ml pe zi.Ce sa fac? Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma |
E pe LP, poate daca schimbi formula? daca e pe LM... nu stiu sa-i dai din biberon? poate ii iasa dintisorii si de aceea?
Scuze, imi dau si eu cu parerea, din pacate cu ceva concret nu te pot ajuta pt ca nu am trecut prin asa ceva...inca
fluturasha23 spune:
am mai tot citit dar nu am mai ajuns sa scriu.
Elfica, referitor la masa, daca Delia nu vrea sa manance o las in pace in scaunul de masa, imi iau o portie de mancare sau mai rau, inghetata, si mananc cu pofta in fata ei. Am succes de fiecare data. 2 linguri eu, 2 lingurite ea si uite asa mancam noi 2. Asa am invatat-o si pe sora ei si imi mananca singura orice de la 1 an jumate.
Referitor la jucarii si noi avem multe de aici
w w w . b e b e l i n o. r o Categoria jocuri si jucarii/ inele de dentitie. [nu ma lasa sa pun linkuri, pacat
]
Asa frumos sta in tarc si se joaca singura cu ele.
BraveGirl spune:
Inacat, am gasit in usa bilet de la Cargus. Deci cred ca a venti comanda, maine incearca sotul sa ajunga sa o ia si te anunt, sa vedem cu ne intalnim.
==========
Corina
Mami de
POZE
mirela2 spune:
merci fetelor
fost la dr, ne am dus boi si e am intors vaci, doftora e in concediu
inca e febril, isi baga toate degetele n gura si se freaca pe gingii
tre sa i mai sparga un dintisor
o sa mi iasa pe nas pana cand s or termina dintii astia
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi