Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(33)
Raspunsuri - Pagina 6
inacat spune:
buna fetelor,
gata socrela a plecat, curat in casa nu prea am facut, in schimb am bancuta cu floarea soarelui.
of, piciul meu nu mai mananca tot si am ajuns sa-i impart mesele. fructele le mananca la 10 si la 12, legumele la 14 si 17-18, la 20 incercam cereale.
nimeni nu imi spune si mie de ceva jocuri si jucarii pentru perioada asta?
oricum pt.el acum sunt o atractie obiectele noastre si mai putin jucariile lui de care se plictiseste repede.
acum umbla ca o rama prin toata sufrageria si din cand in cand se opreste si se ridica pe genunchi si palme, apoi o ia din nou taras pe burtica.
pipaie tot ce prinde si trage si loveste cu manutele ca intr-o toba.
il mananca rau gingiile ca isi rontaie mainile, ma musca si pe mine si biberonul si jucariile.
poate ii ies si lui dintisorii
ne-am luat si scaunul de masa si sunt super incantata. asta a fost cadou de 7 luni
BraveGirl spune:
Inacat, noi avem tone de jucarii...dar nu prea pot sa-ti recomand ceva in mod special. Se joaca cu toate, tot ce are lumini, muzica il atrage. spre deosebire de A care nu se prea juca singura, pe el il pun pe covor/tarc cu diverse jucarii si-si face de lucru. se joaca mult cu o jucarie de la fisher price cu volan, care initial era de stat pe spate, acum sta in fund si se joaca cu volanul. mai are o jucarie cu volan care-l incanta. o sa pun mai tarziu link-uri cu ce-l incanta pe al meu, sa-ti faci o idee.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
Avem ceva asemanator: http://www.amazon.co.uk/Manhattan-Toy-Winkel-Baby-Activity/dp/B0012KAA7U/ref=sr_1_13?s=baby&ie=UTF8&qid=1309113104&sr=1-13 .Arianna a luat-o singurica d epe raft de l aMothercare cd avea 8 luni. s-a agatat de ea din carucior si nu i-a mai dat drumul. Are mare succes si la P. E dintr-un cauciuc moale, bun de ros si o tot muta dimtr-o mana in alta, avand n-posibilitati de prindere.
mai avem melcul de l a Fisher price
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
heidy spune:
Buna seara ...
Tudor se joaca f f mult cu niste cuburi de la Fisher Price. Nu imi pot explica de ce, dar din toate jucariile, pe acestea le prefera.
In rest, i-am dat un castronel si o minge de ping-pong si invarte cu mana mingea in castron.. pana si-l pune in cap... telecomanda e mare minune, si carti pe care sa le rasfoiasca si sa le "jumule" .. Are vreo cateva din carton care nu sunt asa de fun, si o carte cu Micky si Minnie si prietenii lor pe care o "rasfoieste" cu foarte mult interes.
A.. si am dezlipit cativa magneti mai mari de pe frigider si i-am dat sa se joace, desi e mai amuzant pt el sa il tin in brate in fata frigiderului si sa le dezlipeasca pe toate.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
adipapazi spune:
mirela, da cu calgel.
inacat, noi avem o masutza cu multe lumini, butoane cantatoare, chestii de care se trage, plus sticle de plastic cu fel si fel de treburi in ele care produc zgomote diferite/au culori diferite. plus o kitara cantatoare, o casutza din care ies animale care fac ca animalele si apoi canta. cuburi.
heidy, iaurt cu banana pasata si o masura de creale cu fructe/vanilate. muuuuuuuuuulta banana la inceput.eu am incercat iaurt napolact, campina, muller, acum suntem pe muller si le place.
am inkeiat o saptamana ca la carte: legume cu curcan de 3 ori, peste, ficat, de 2 ori galbenush de ou.sunt happy.
va pupacesc
sugubina spune:
mirela felicitari pt dinti! si Maruta are unu..
Mai vi sapt viit prin parc?
adi felictari pt o saptamana de papa cu mari succese! uraa!
Azi le pusei in patut la somn la pranz si dupa ce am bagat capu la ele ce credeti? Zvarlinca era in genunchi si se tinea de marginea patucinului!! Era deosebit de incantata si radea, se batzaia..ce mai distractie distractiva.
Pufele azi au vorbit intre ele si au ras una la alta! Dupa gris au lait cu banana si piersica, s-au ogoit si inveselnizat. Am montat carutu ca trenu unu dupa altu, Ilinca pe burta se catzelifica si Mara in spatele ei in fundulet. Au inceput sa vorbeasca tare sa radaaa..Dovada : https://picasaweb.google.com/raluca1anghel/Luna78 (la final)
Sugubina si Puficele http://picasaweb.google.com/raluca1anghel" target="_blank">Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
mirela2 spune:
neata
sugu am sa incerc sa ajung sapt asta in parc
le iau azi camilia, vad ca Razvi face febra de la dinti
cred ca o sa amanam vaccinul de 6 luni
o sa sun sa vb cu dr
cu ce fel de lapte faci tu grisul? si il indulcesti cu ceva??
pupicei
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
adipapazi spune:
mirela, nu exista febra cauzata de eruptia dentara, e u mit. srie si in mama si copilul, plus stomatologii familiei mi-au confirmat asta. asa ca fii atenta sa nu fi racit.
adipapazi spune:
bai sugubinozelo, ce mandreti se catzelifica in poze si filme!si cu toate ca seamana, sunt diferite. imi place cum da daddy papa la fete. fetele lu tata! vorba cantecului.
apropo de cantece, am fost la o nunta si melodia de baza era ceva cu am crescut baiat si fata si-s cu inima-mpacata. mi-a crescut pipota.
hai ca am scos-o si azi la capat cu legume cu curcan. doamne, cand trecem de masa de pranz, parca s-a inkeiat chinul zilei.
fig sa cetesc o carte, dorm pricinosii.ioakim e rapus ca a dat 3 ture complete de apartament in picioare, plus a cazut de 2 ori pe spate cu capul pe covor, sper sa fie in regula. ce sa fecm acuma, sa le luam casca? o sa cada de 1000 de ori.o sa fiu mai atenta.
martutza spune:
Intru rapid ca acusi se trezeste mandra sau ajunge Victor acasa de la mare si numai vad eu calculator
Inacat super faza cu uitatul in geam.Foarte istet pustiul tau.Eu nu am in casa oglinda decat la baie si pe cuier in hol (si sunt la nivelul oamenilor mari) si am dus-o pe Didi la sora mea care are un sifonier cu oglinzi mari pe usi.Cand a vazut imaginea ei in oglinda incerca sa "guste" fiintzuca ce se reflecta acolo.Apoi i-am facut cu mana si intr-adevar se uita la mine cand in oglinda cand "pe viu" si era cam derutata.M-am distrat si eu foare tare de reactia ei.Despre jucarii ce sa spun.Ea e atrasa de pachetul de servetele,de telecomanda,de un bidon de jumate in care pun boabe de fasole...are si jucarii preferate de la Bebe Confort si Simba din cele lavabile cu bile in interior si magneti la labutze cu care se joaca si le molfaie.
Alina ai mare dreptate.Si Claudia a inceput sa trancane mai mult de vineri de cand e Vic plecat.In plus,fiind asa cuminte,uneori recunosc ca am cam neglijat-o si de aici si evolutia ei mai lenta decat a lui Victor.De aceea m-am decis sa-l implic mai mult si pe el in evolutia ei,sa facem "terapie de grup" .De 3 zile a adormit doar in patul mare cu mine si pot spune exact acelasi lucru ca si tine,se trezea si imi zambea,ma mangaia si nu scotea nici un sunet parca sa nu ma trezeasca.Cand deschideam ochii imi zambea asa cum numai ea stia si eu ma topeam ...nu stiu cum voi face din seara asta...unde si cum o culc caci m-am invata sa o miros noaptea,sa o simt langa mine desi ea numai la ea in pat a dormit pana vineri.Barbatu meu zice sa-mi ia un pat triplu sa dorm cu ei...ca si la Vic la fel s-a intamplat si acum nu adoarme decat cu mine langa el.
Claudia zice"tuze-da-tata-apa-aia" si eu nici nu stiam ca are atatea cuvinte in repertoriu
Mirela le doresc sa aibe dantura alba si sanatoasa.Cat despre febra mergi la dr sa elimini alte cauze.Fimea a facut 39.4 si era de la gat nu de la dinti.Fimiu facea 38-38.5 la fiecare dinte...depinde acum ...tu meri la dr si vezi ce-i cu baietii
Da Sugu...chiar asa cu ce lapte faci grisul?Eu dau maine branzica cu mar copt sau banana,inca nu m-am hotarat si dr zicea sa numai fac sa iau din aia la pachet albastru de la Milli.Ce parere aveti? Si sa-i fac gris cu lapte obisnuit.Intai mai slab si dupa 9 luni din cel de 3.5 ...oare sunt eu dusa cu pluta sau ea???
Adi felicitari pentru mese.Carne de vita nu papati?
Fetelor...mai demult Mosulik sau Dosita...nu mai stiu sigur cine si rog sa fiu iertata...zicea ca da VITA NU VITEL SI GAINA NU PUI...as vrea sa inteleg precizarea daca se poate? E un motiv pentru care carnea de animal matur e mai buna?...eu mergeam pe clasic pui/manzat...si am gasit niste gaini bune de tzara la un targ si nush daca sa iau.Sfaturi???
Ral_eli...uite care-i treaba.....nu e nici o problema draga...linisteste-te...numai pomeni de divort cand e omul la pamant...lasa-l sa se ridice si discutati apoi matur...ocupa-te de Robert si lasa-l pe sotz sa-si linga ranile...daca te vrea langa el,daca vrea un umar pe care sa planga tu fi acolo si atat...nu te mai consuma...de divortz sigur am vorbit toti la un moment dat...dar ce usor si comod e sa divortezi...e mai greu sa lupti si sa repari...asa ca fi femeie si mama cu capul pe umeri,linistste-te pentru ca numai linistita vei gandi corect.Ai mare grija de tine si de Robert.Sunt alaturi de tine mai mult decat iti inchipui.Am zis odata ceva pe FB si cred ca-ti aduci aminte...eu am trecut prin muuuulte si nu m-am dat batuta...nu renunta nici tu.Te imbratisez cu drag si .
Heidy eu ii voi baga iaurtul intr-un fruct pe care il va devora gol.Asa sunt sigura ca va merge.Combinatia cu cirese nu e pentru constipaciosi?
Apropo mananca si mandra mea fructe.Am avut succes cu marul copt,mar cu para coapte,banana,cirese,mar cu biscuite sau cu cereale si ieri in premiera a gustat 3 linguritze de caise crude blenduite.S-a cam strambat asa ca maine le fierb si ii fac un terci cu biscuite.Eu pun biscuite obisnuit si vad ca nu face figuri.Bine nu depasim 50-60 g la masa de fructe dar tot e ceva decat nimic.
Fug la bucatarie ca fac mancare si pentru sorelina care se intoarce azi cu clanul de la mare.Pentru noi am facut dimineata.Claudia sa-mi traiasca ca e cuminte foc.Azi dupa masa de pranz s-a jucat pe jos pe plapuma si pana sa termin eu de spalat 3 vase ea a adormit acolo.Am invelit-o si am lasat-o acolo pupa mama pe ea de fata,e proteajata de perne pe toate laturile si nu e curent asa ca e ok si vad ca doarme de vreo 2 ore .
Va pup si va doresc o saptamana linistita,frumoasa,vesela si fara imbolnaviri.