Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza! Va invit la cafea!
Sa aveti o zi minunata!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Mereu uit sa zic ceva...Elfica, am tot vazut ca intrebi dc bebeii se ridica in fund singurei. Pai dc asteptam sa stea in fund cd pot ei sa se ridice singuri, avem de asteptat. E f greu pt ei sa se ridice singurei. Patrick sta f bine in fund de pe la 7 luni si o saptamana. eu prin f bine inteleg ca poate sta chiar zeci d eminute si dc cade in fata/lateral se redreseaza singur. Pana la 7 luni statea cateva minute si cadea, fara sa poata sa revina singur in sezut. De ridicat singur in fund a reusit acum vreo 2 sapt pe masa d einfasat prima data, tinandu-se de marginea ei. De atunci tot face exercitii, si reuseste de cele mai multe ori sa se ridice, dc sta pe ceva tare. Dc nu poate singur, incearca sa se apuce de ceva si se trage.
Legat de mancare...Arianna nu manca dc era calda mancarea. De asemenea manca mai bine dc puneam 3-4 picaturi de lamaie in piureul de legume, pe care trebuia sa-l fac mai lichid.
Aseara P si A au mancat impreuna un iaurt. P mancase budinca cu fructe si A vroiam sa-i dau un iaurt. Ea nu a vrut sa pape dc nu mananca si P. m-a uimit bebe ca a fost ascultator si cd zicea A sa deschida gura, se executa
Eu il mai pacalesc sa manance aratandu-i canita cu cioc d ela Nuk. Cd o vede, deschide gura si eu ii bag lingurita. asta ca sa-l fac sa guste, ca apoi dc nu-i place, nu-i dau. de cele mai multe ori, dupa ce gusta, se stramba, dar apoi tipa sa-i dau. Nu mananca mult, dar in comparatie cu sorelina, ma declar super multumita. De ex, aseara a mancat 100g de budinca cu banana si apoi vreo 50g de iaurt. i-am dat budinca pt ca n-am avut timp sa ma mulg sa-i dau cereale in LM.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

neatza barlog!
noi ne-am intors in buc. am fost la focsani la mama. tare bine a fost. am reusit sa ma relaxaez si eu. cu sotul parca a fost o idee mai bine dar cand ne-am intors in buc ne-ua luat iar grijile si stresul si oboseala. casnicia se indreapat spre rau. nu va inchipuiti ca ne certam, ca nu ne certam avem doar discutii interminabile care ma obosessc plus atmosfera din casa e f apasatoare. aseara am pus piciorul in prag si i-am zis ca dc nu e in stare sa-si revina eu divortez. nu am nervi sa-l mai suport. vreau sa ma bucur de bebe, de viata si la el mereu ploua si mereu se plange, nu ma ajuta cu nimic. mai nou numai vrea nici sa munceasca. din workoholic a devenit un puturos.
din cauza mea ca sunt nervoasa/supaparata bebe se trezeste noaptea din ora in ora si asta de mai bine de o luna de zile. sunt zombii. e ca un cerc vicios. eu nu am enerhie si rabdare sa ma ocup cu calm de el in consecinta el e agitat dc el e agitat nici eu nu ma pot odihnii...
nu credeam vreodaata ca se poate schimba un om asa radical dar uite ca se poate.
cam atat despre mine , nu-i nimic frumos si mai rau va intristez de aceea mai bine ma tin deoparte. ma citesc din umbra.

p.s. l-am inscris pe robert la concurs. multumesc fetelor care m-au votat deja

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Raleli, Imi imaginez cat de greu iti e. Noi suntem alaturi de tine. nu sta in umbra. Descarca-te, ca poate astfel te mai linistesti si tu.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ral_eli, sus moralul! in primul rand nu iti propune sa mearga totul dintr-o data.
ia-o si tu pe pasi. mai intai, calma te ca sa doarma bebe si sa dormi si tu. sa zicem ca asta e tema ta pt next week. apoi te gandesti logic: nu poate husband sa devina hodoronc tronc puturos, daca natura lui de pana acum a fost de workoholic. e o prioada si tre sa o iei ca atare. chiar asa, sa se skimbe definitiv? spera si tu ca va fi o toana, e drept, mai lunga.tre sa fii tare, da, stiu, tot tu? dar pana cand? etc. dar ce naiba sa faci? si de ce sa stai in umbra? ca nu vezi ca barlogul se miscoreaza? ia vino tu acilea in agora si vbeste, ca doar e mai eftin ca la psiholog, te mai descarci si iti mai revii.

vreau sa stiu si eu cine nu a divortat verbal de cel putin 100 de ori dupa ce s-au nascut copiii? toata lumea acumuleaza frustrari si da drumul la vorbe.

esential este sa fiti sanatosi. daca nu va mai merge carutza, nu va mai merge, nu e sfarsitul drumului, gasesti tu alta poate cu mai multe airbaguri.juna esti, de nimeni nu depanzi, vorba lui caragiale.

hai ca va dau o tarta cu blat de biscuiti insiropati in compot de visine, peste care punem visine din belsug,crema de vanilie si la sfarsit frisca. de ce? pen ca facem 8 luni!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

ral_eli - stiu ca e foarte grea perioada pe care o treci, dar sunt la fel de sigura ca e ceva trecator, si peste multi ani cand o sa te uiti in urma o sa zambesti, spunandu-ti "am trecut un hop greu..." si ce nu te doboara te face mai puternic. Descarca-te aici la noi, ca toate am trecut sau vom trece printr-o criza mai mult sau mai putin grava, dar care ne ve demoraliza pt o vreme, cum spunea si Adipapazi la noi e mai ieftin ca la psiholog. stiu ca iti e foarte greu, acum o luna am avut si noi o mica problemuta si tot divortul trecea prin mintea mea atunci... dar a trecut si ma bucur fiindca acum suntem mai uniti, poate asa o sa fie si la tine

Adipapazi la multi ani!!!
sa iti traiasca ingerasii, si mi-ai facut o pofta... de lesin... ma duc sa imi fac un chech la cana sa ma racoresc putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

buna barlog,
multumesc de sfaturi pentru scaun .
Iau varianta combinata si va anunt cum ma descurc cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

raleli, ma intristez cand te aud cu asa ganduri.
Acum e greu pentru tine, dar si pentru tatic.
Cu siguranta ca si el a trecut printr-o perioada de adaptare la bebe si a avut si problema cu job-ul... Dar trebuie sa-l incurajezi sa-si revina.
Nu-i iau partea, dar ma gandesc la sotul meu.
La noi situatia a fost invers, adica eu am avut nevoie de sustinere, sigur cu bebe, dar si cu situatia de la munca, banii... am fost in depresie si am plans zile in sir si nimic nu parea ca ma va redresa.
Dar sotul a avut rabdare cu mine si copilul si a fost un adevarat coechipier, si la bine si la rau si mi-a aratat dragostea care ne-a adus impreuna si ne-a determinat sa avem un bebe.
Nu stiu cat e de grav la voi, dar acordati-va putin timp.
Trebuie sa gasiti puterea de a rezolva printr-o impacare, nu prin despartire.
Sa nu te superi, si scuza-ma ca-mi dau cu parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Ral_eli, te imbratisez tare de tot. Of, sper sa se schimbe lucrurile si sotul tau sa gaseasca motivatia adevarata.
Corina, si la noi merge bine cand mananca amandoua fetele sau cand Maria ii da Sarei. Imi place ca se opreste cand Sara nu mai deschide gurita si-mi spune "mami, nu mai vrea, s-a saturat". Asta inseamna ca n-am traumatizat-o cu diversificarea. Bine, impropriu spus deschis gurita - inca are tendinta sa suga, dar se baga in lingurita.:)
Eu la Sara, in cele 3 sapt de diversificare , am observat ca papa f bine daca tine manutele in castron, in mancare, parca i se face pofta.:)) O las sa faca ce-i place, mai rau ca la Maria nu are cum sa fie! Si 2 varfuri de lingurita daca papa, sa le manance cu placere!
Marta, Claudia si Sara au in comun asta cu vorbitul. Azi chiar ma intrebam daca e ok sau ar trebui sa ma plang vreunui dr. Ea vorbeste, dar f rar. Acum, ca a plecat Maria cateva zile la bunici a ciripit mai mult, dar clar o eclipseaza! Sunt firi f diferite, iar trecerea de la un copil ca Maria la unul cuminte ca Sara ma da peste cap... Azi dimineata m-am trezit si ea statea cuminte, se intorsese pe burtica si zambea la mine. S-a bucurat tare ca m-am trezit, dar inainte nu zisese nici pas! Of, nu e bine nicicum...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Hop Hoppity fetelor!

heidy uneori le fac si eu la ratze asa: facem o pauzica in timpu mesei, dupaia manca din nou. Asa in coninuu dc le dau am impresia ca se mai plictisesc.
Nici Pufelor nu le-a prea placut cartof..Puate e mai bine asa, ca nu da decat amidon.

Bravegirl se pare ca ii plac fructele lui Patrick mult:)

adi ce tare suna 'miresul'. Ana se pare ca e mai cuminte si papa tot, numa miresu o supareaza pe mami.

inacat ce bine ca s-a terminat totu ok, felicitari prietenei tale. Cum o sa il cheme pe bebe?
Legat de verdeturi-am pus de catevaori patrunjel tocat mic si la blenduit nu mi s-a parut ca ar ramane ceva f mare, e chiar ok.

Fetele de la ce varsta putem da mancarica cu ceva bucatzele in ea? adica nu tot fin fin asa?

Mai citesc si revin.Kiss!

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput