Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(33)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ral_eli spune:
buna barlog,
multumesc mult fetelor pentru sustinere! parca dupa ce v-am citit postarile ma simt mai bine.
martutza am citit povestea ta pe fb. ai dreptate, in comparatie cu tine, problemele mele par mofturi de copil. stiu asta...off dar de ce ma simt asa epuizata. are dreptate sorina de al oboseala nivelul de toleranta fata de ceilalti bate spre zero.
MULTUMESC CA IL VOTATI PE ROBERT! SUNTETI MINUNATE SI VA MULTUMESC CA EXISTATI!
mami de Robert Petru
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_o spune:
Buna dimineata!
N-am somn si v-am citit putin.
Sorina, bine-ai revenit! Pupam pe Tudor si pe mamica!
Marta, papa super bine Didi! Legat de somnul agitat, eu am citit ca cerealele dau energie si nu trebuie consumate dupa o anumita ora. Reversul e un copil agitat cu somnul, in loc de unul linistit. Eu am dat comanda la dinodany.ro de cereale pentru somnic, inca n-am avut timp sa-i dau, insa ti le recomand, plus daca-ai putea schimba masa de cereale sa vezi daca are efect la somn.
Adi, biscuitii granulati sunt la cutie, 374 de grame. Cei de la Dinodany sunt f prompti, comanzi azi si maine vine comanda. Si mama, ce mancaciosi ai!!! Super bine papa!
Eu sunt deprimata din cauza CM.... fix dupa 1 a si 5 luni, mi-a venit. Speram la o absenta mai indelungata, insa n-a fost sa fie. Momentan rezist durerilor, insa ce bine era fara! Nu mi-au lipsit deloc!!!!
Ieri am fost la o nunta, in Craiova. Am obervat ca in deplasare, Davidu nu mai mananca bine. La mare a papat ok, dar atunci n-aveam decat masa de fructe si le devora, insa acum e jale, nu mananca decat pe poftele lui. Poate e agitat si de la dintisori, insa eu saptamana asta introduc carnea, mi-e si groaza de cum o va "primi".
Ma retrag langa barbati, am un mamelon rupt in 2(la propriu) de sir David si nu stiu cum sa-l pacalesc cu o protectie de silicon, macar pana se reface tesutul afectat.
Corina, ieri ma pandea si pe mine o galma, insa l-am pus pe David la san si m-a salvat la timp. Cand ar tb sa mai scada productia? Eu am reale probleme cu sanii, cateodata Davidu papa bine mesele de peste zi si suge doar dimineata si seara. Va dati seama ce port in sutien pe timpul zilei, bombe.... Of, ma mai vait si eu, macar la voi.
Gata, va pup si va doresc un inceput de saptamana minunat!
Ramo_P spune:
Neatza fetelor!
O cafea mare de la mine!
Cine mai e ca si mine zombi?! Are bebe niste concerte de maraieli noaptea, de nu imi vine sa cred... macar sunt prin somn ca daca s-ar mai si trezi ar fi rau de tot
sa avem o zi buna!
ana_o spune:
Buna dimineata si de la mine!
Eu, Ramo, eu sunt zombie! Dupa ce ca am adormit atat de tarziu si m-am trezit de n ori pentru a-l alina pe Davidu suparatu', la ora 8 avea chef de maraiala. Clar e de la dinti, dar ce sa fac... am lasat cheful de somn si ne jucam pe covor, de-atunci. Intre timp, a mancat si masa de fructe cu biscuiti, dar putin, 130 de gr. Iar eu am niste dureri abdominale...........
Va pup, merg sa mananc.
O saptamana minunata s-avem!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
Imi cer scuze pentru deranj
Ma gandeam ca poate unele dintre voi sunt interesate de
colacei de gat pentru bebelusi
Perfecti atat pt cada cat si pentru mare, sau piscina
Pentru bebelusi intre 1- 18 luni
Culori : bleo, roz, verde
Pret 35 de lei
Pentru detalii sau comenzi, ma puteti contacta prin PM
Poze colacei de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sorinaalex spune:
Hello tuturor,
Corina, multumesc! Cum te mai simti? Multa sanatate!
O sa comand si eu safe feeder-ul mediu…si niste jucarii ca nu ma pot abtine
Am fost la Noriel, dar n-am gasit floricica…voi nu din Baneasa le-ati luat?
Martutza, multumim mult. Da, Tudor s-a dezvoltat tare bine cu tot refluxul lui. Offff, abia astept sa scapam ca tare grele sunt noptile cu plans din ora in ora.
Ral_eli…votat Robert aseara.
Ana multi pupici! Sa-i treaca lui David repede durerile de dintisori.
Noi nu prea avem cu ce sa ne laudam….sambata a fost o zi ingrozitoare cu mult plans…duminica ceva mai bine…insa noptile sunt infioratoare.
Va pup!
BraveGirl spune:
Sorina, eu floricica am luat-o din Constanta. Diseara incep sa iau augmentin, ca nu vrea sa treaca roseata deloc.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
martutza spune:
Bravegirl sanatate.Si eu am luat la Vic si am alaptat in continuare ca a sa a zis dr...ca a fost rau sau bine nu stiu....sper sa te refaci rapid.
Sorinaalex imi pare rau ca treci prin asta...pai invartitele si bataile din picioare ale gargaritei mele sunt nimic fata de ce suferi tu pe langa Tudor. sa fie mai bine.Poate acum ca sta mai mult in fund sa se rezolve mai usor problema.
Ral_eli...nu am vrut sa spun asta...problemele nimanui nu sunt "toane de copil" doar ca...atunci cand simti ca ai ajuns la fundul sacului gandeste-te ca unii oameni nici macar nu au sac ...fi mai optimista,odihneste-te,fa lucruri care-ti fac placere si incearca sa numai iei lucrurile atat de tragic. In viatra doar moartea si impozitele sunt iremediabile...restul se poate rezolva. AI grija de tine, de voi si sa auzim doar de bine.
Mirella2 ce-ti fac motaneii...ati aflat de la ce era febra? ALt dinte sau pojarul de fratior?
Ana_o ai perfecta dreptate.Eu am ascultat de dr sa-i dau la culcare ca sa doarma satula......inainte sa-i dau cereale dormea de la 22 la 7 (doar in perioada de vampirache era mai uracioasa) iar acum daca adoarme la 24 sar in sus de bucurie ca ajunsesem sa o culc la 1 noaptea
. Am citit atent continutul "cerealelor" ...sunt pline de vitamine si glucide (unele au chiar zahar
)...pai cum sa nu fie gargaritza in verva.M-am hotarat sa le dau la 11 dimineatza si seara ii dau mar copt cu biscuite sau branza dulce.Cand ii voi baga iaurtul o sa-l dau pe asta cu branza si fructe amestecat sau gol cu biscuite sau ii fac mamaligutza cu iaurt...vad ...sa ajung sa am mai multe alternative. Sper sa se regleze cu somnul mai repede,nu de alta dar pe 13-14 vine vampirache si am deja o luna de cand ma chinuie asa cu insomniile.Sa numai zic ca se trezeste dimineata fresh cu chef de craonit...parca e cioara...azi am exilat-o in sufragerie intre perne ca sa mai poata dormi Victor putin
.Cum ai patit-o cu mamelonul? Ai dat cu garmastan sau nu a avut efect? A acceptat David suptul prin silicon.Cu vampirul...ce sa zic..la mine a venit din februarie cand a fost groaznic...muuuult si dureros acum e fara dureri...o fi de la trompele legate?Multa sanatate si nopti linistite.
Ramo o fi de la dintzi.Si a mea maraie dar se si trezeste si da din picioare in tablia patului.Mai noi se aseaza pe burta si indoaie genunchii sub ea apoi ridica dreapta si se apuca de marginea patului incercand sa se ridice.Stau cu ochii pe ea ca pe butelie.Sper sa iasa si al voi si la noi dintii mai repede si mai usor sa scapam de maraieli.
Legat de mesele Claudiei.Multumesc de aprecieri dar sa stiti ca suptul acela dintre mese...e doar asa de rasfat...ca mai mult de 4-5 minute numai suge si adoarme.Doar mesele de la 8 si 18.30 sunt efectiv de lapte. Azi la 18.30 ii dau cereale "vise placute" si LM-ul il mut la 21.30.Sa vedem daca doarme .Doamne ajuta.
Despre mancatul in deplasare....nu stiu inca.De cand am inceput diversificarea Claudia a mers doar pe la mama(tot in Militari) si a mancat fara probleme.Sper sa fie cooperanta si in weekend pentru ca mergem la un gratar...saptamana asta schimb prefixul .....
si fripturi si tort atat....sper sa nu fac vreo depresie ca la varsta asta cine stie...unii se gandesc..."gata s-a dus mai mult de jumate din viata...cat mai am?"...sper sa ma veselesc cu ochii la comorile mele si sa nu cad in butoi.
Gata mi-am dat sinura doua palme si m-am ridicat din butoi.Sper sa ma tzina .
acum fug sa ogoiesc mandra ca smiorcaie dupa tzitzi.Si ma boscorodeste frasu ca "numai vi mami odata ca a obosit Clauditza"
va pup.
o seara si o noapte cat mai linistite.
Elfica spune:
Buna, dragele mele! Am revenit si eu, scriu acum putin, mai am foarte putin de recuperat si am ganduri multe, nu stiu ce sa va scriu mai intai.
Suntem foarte bine, atat eu cat si Iulia. Mananca din nou bine, sta in fundulet bine, dar inca nu s-a ridicat singura niciodata de la orizontala in fund. Dar daca o ridic eu, are siguranta. Se ridica singura in fund cand e la semiinclinatie, dar 90 de grade inseamna prea mult pentru ea. In rest, face tot felul de figuri, ii place sa stea pe lateral, adica din mers de-a busilea ridica o mana si se lasa intr-o parte, asezandu-se pe fund. Parca ar fi o reverenta la orizontala :) E activa, vesela, papa foarte bine, sa nu o deochi! Azi i-am dat carnita prima zi si a fost un succes. A mancat si toata branzica de vaci pregatita (din 200ml lapte) cu vreo 3 cm de banana, 3 visine si doua degete de avocado. Doar ca masa de dimineata i-am dat-o in cantitate foarte mica la pranz, ca era moarta de somn si vroia sa doarma. A dormit 3 ore sau mai bine chiar si cand s-a trezit a terminat si branzica si un borcanel de la Nestle plin cu legumele pregatite de mine (dovlecel, morcov, telina, patrunjel sau pastarnac - mai aveam doar o radacina si nu stiu de care a ramas, pastai de fasole), ceea ce inseamna un pic mai mult de 130 g legume, iar la branzica nu stiu, ca am pregatit-o in castronel si nu pot aprecia. Dar seara nu i-am mai dat cereale, ca abia terminase celelalte doua feluri de mancare. Daca i-as fi dat masa de dimineata la timp, sigur manca, dar daca am decalat, nu puteam exagera. Aseara am primit un curcan si un puiut de tara si le-am impartit pe pachetele, sa nu ma complic pe viitor, sa imi fie usor. Si pentru ca in week-end am fost plecati la parintii nasilor si ne-am intors aseara pe la ora 21.30, pana s-a dus sotul sa ia pasarile, pana a ajuns, am mancat si a transat el bucatile mari s-a facut 1 noaptea. Apoi s-a trezit mandra sa pape si pana la 3.45 am facut pachetele peste pachetele, sa decongelez doar cat pentru o masa. Voi cum procedati? Eu am luat pungute dintr-acelea la rola si puneam o portie de carne, apoi faceam nod, iar o portie, iar nod, cat imi ajungea punga. Si cand voi decongela, tai deasupra nodului si imi iau doar o portie. Mi-a luat mult timp, mi le-am pus apoi organizat in concelator, puiul la pui, curcanul la curcan, carnea intr-o parte, ficatul in alta, asa ca am liniste o buna bucata de vreme. I-am facut la blender si nu a simtit deloc carnea, ca era o bucatica, am inceput cu putina, sa vad cum tolereaza si a fost ok. O sa incerc sa cresc doza, apoi trec si la curcan, la ficat si la galbenus de ou. Unde am fost plecati am stat mult in curte, la aer curat si ori aerul tare i-a facut pofta de mancare, ori ca eram multi si era captivata de noi, cert e ca a mancat mai mult decat estimasem eu in cele mai bune vise. Cu laptele din sani am si eu probleme, ca imi tasneste cand mi-e lumea mai draga! Nu suport sutienul si nu am sanii asa mari sa imi trebuiasca neaparat si merg cu carpite mici, incat cand simt ca vine, pac, ma retrag si pun carpita sub camasa. Dupa ce o pun, o las putin si gata, se inhiba si nu mai curg. Dar au fost si momente neplacute cand vorbeam cu un domn, am simtit ca incepe arteziana, dar mi-era jena sa il intrerup brusc si sa fug si am stat sa termin conversatia politicos si apoi am fugit si am schimbat camasa, ca se udase. Noroc ca nu se vedea, era maro cu dungi negre si nu s-a vazut deloc... Oricum, era si el tatic de bebe de 2 ani, care joia asta se reintoarce la serviciu dupa concediu paternal! Mai rar auzi asa ceva! Era super tare sa o auzi pe nevasta-sa: du-te si culca copilul :) Apoi ne-a explicat ca daca a stat cu el, doar cu ta'su vrea sa adoarma. Il pune pe picioare si il leagana. Of... ce sa va mai spun, ca citind vroiam sa va spun mai multe, dar am mai uitat. Mai scriu dupa ce citesc tot, sa nu va plictisesc cu compunerea mea lunga!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
adipapazi spune:
hello, dears!
sorinaalex, am luat floarea de la noriel din carrfeour orhideea. cand am intrebat de ea la vanzatoare, habar nu aveau, am cautat-o eu si am gasit-o.
martutza si sorina, sorry ca nu dormiti, nici eu nu dorm prea bine, in sensul ca ioakim se trezeste de cateva ori. nu sta treaz, se culca, dar tre sa ma duc la el, sa ii bag suzi etc. iar la max 6 jumate e fresh.
corina si ana, vai de tzatzishoarele voastre. sper sa va rezolvati repede. va tin pumnii.
sugubino, unde esti? a plecat la mare, ma?
noi azi suntem tare bine, am papat iar pastravior si legume, fructe cu branza si seara iaurt cu jumate de banana si 2 masuri de crereale, iar la 22 cate 240 ml LP.
am luat ghete pt ioakim, care merge nevoie mare si e foarte fericit. ana e mare fan leagan, sta atarnata si cate o ora. e un copil atat de cuminte, se joaca singurica si 2 ore daca o lasi.am fost la dm si am devalizat rafutul cu pampersi no 4.
plecam la moeciu si abia astept!