Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

am fost la Noriel in Baneasa si au floricica. O au si la Mothercare, dar evident mai scumpa (e pe alta culoare si e de la alta firma).

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Adipapazi: Ce pampersi ai luat, marca Babylove? Si eu trebuie sa iau si am zis ca fac o incercare, ca mi-a recomandat Sugubina. Da, din cate imi amintesc eu, a plecat la mare. Cum faci cu pastravul, il iei proaspat de la pastravarie sau refrigerat din hypermarchet? Si dupa ce il aduci acasa cum procedezi, ca mananca o zi proaspat. Apoi il pui la congelator si scoti pachetele? Sau il fierbi si apoi il congelezi sau cum, ca sa stiu si eu, ca in curand vine momentul. Drum bun si petrecere frumoasa la Moeciu!

Noapte buna tuturor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

martutza schimbi prefixul? pai distractia de abia acum incepe, cand o incepe vic sa mearga cu motorul si pe clauditza sa o caute craii pe la usa. sa vezi distractie atunci...

la mine dupa o noapte buna cu doar 3 treziri urmeaza 4 rele cu treziri din 2 in 2 ore sau la o ora . in rest diversificarea merge greeeu. azi ii bag si a doua masa. dar ciuguleste doar 50 gr de fructe nu cred ca o sa am mare succes cu legumele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Am amanat si acum introducerea proteinei animale, parca e un bau bau carnea asta. Davidu are zile cand papa bine, zile cand papa mai putin bine. Aseara a mancat iaurtul cu biscuiti si piure de fructe cam pacalit. Si eu nu vreau sa apelez la metode din astea pt. a-l face sa manance. A devenit dependent de tati, cum pleaca, plange. Cum il ia in brate, fericirea de pe pamant. Evident, a papat iaurtul la tati in brate si l-a papat pe tot, cam 180 gr, cu tot cu fructe si biscuiti. In fine, ne-om descurca noi si fara pacaleli.

Adi, Sugubinela noastra e la bulgari, cu toata familia. O asteptam cu povesti povestitoare.

In alta ordine de idei, am avea chef de-o intalneala gen picnic, prin Herestrau. Ce ziceti? Se inscrie vreo doritoare? Bineinteles, speram sa tina si vremea cu noi.
Va pup, merg sa blenduiesc legumele, ca-mi tiuie in cap alarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

elfica, da, marca babylove. am dat 180 roni pe 6 pachete de 42 pampersi. data trecuta am luat si mai eftin, ceva de genul 100 roni pe 160 de pampersi. sunt foarte buni, exact ca pampersii pampers.

eu iau pastrav de la pastravarie si il aduc acasa cu lada frigorifica si pinguii frigorifici in ea, apoi dezmatez pestii (ii eviscerez) si ii pun pachetele. cate 1 pastrav mai mititel sau cate jumatate daca e very big. dezghet cate un paketel cand le dau, il fierb si il dezosez, apoi la blender cu legumele.

waw, ce-o fi pe pufe!
i-am luat lui ioakim ghete si are piciorul gras la talpa si abia il incap. cum sora-sa are unele roz primite in care lui ii inkape bine piciorul, iesim in parc el cu ghete roz, ea cu ghete cu albastru, verde si roshu.e foarte fericit, da ture dupa ture si de aceea cred ca de 2 nopti nu se mai trezeste decat la 5-6. cred ca oboseste.

am fct mizerii financiare ieri: luat una rokie masura 40 (yupiiiii) de la mario, cu corai si gri si negru, plus balerini negri musette cu funda de lac.mergem la un botez duminica. am si poseta corai, vineri ma fac bela la coafor. pana atunci, cetesc zilnic tone de ziare vechi si poezii si critici pe la biblioteca, acuma m-am mutat cu sediul la academie. bleah.

Mergi la inceput

AnaO: Si la mine face Iulia la fel: cand il vede pe ta'su e toata un zambet, oricat de maraita era la mine inainte sa il vada pe tati. I-am spus ca e cazul sa ii dea si el de mancare, ca altfel eu sunt baubau si el e mai mai :) In rest, eu inca nu am CM si ma bucur, dar m-ai pus pe ganduri, ca mai plec si eu prin diverse locuri si de multa vreme nu imi iau cu mine tampoane. Cine stie cand ma trezesc cu surpriza si nu stiu cum sa ma descurc, mai ales ca am auzit de la voi ca la inceput curge nenica... Dupa nastere, o vreme, aveam grija sa imi iau ce imi trebuie, apoi m-am culcat pe o ureche si am uitat. De fapt, nu am mai citit de nimeni pe forum, ca mai toate si-au reluat ciclicitatea organismului, astfel incat nu ma mai gandeam la acest aspect. Tare bine e fara... Eu sper sa mai intarzie, dar... nu e dupa ce vrem noi!

Adipapazi: Super tare ca Ioakim merge! Iulia sare intr-una daca o ridic in picioare in brate, dar mi-e frica sa o pun, sa nu ii deformez picioarele. Asa cum gandeam la statul in fund, ca o sa stea cand o sa vrea si o sa poata, asa gandesc si acum. Recunosc, am facut o incercare si am ridicat-o in patut, punand-o sa se tina singura de marginea patului si sa stea in picioare, sa invete cum va trebui sa se ridice singurica. Dar doar de doua ori si am lasat-o doar cateva secunde. Voi cum procedati, ii ridicati voi si ii sustineti de subrat sau ii lasati sa invete ei sa se ridice cand or dori? Nu vreau nici sa o fortez, dar nici sa o las cum am facut cu statul in fund si apoi sa tremur ca poate are ceva handicap motor etc. Cu statul in fund totul e ok, nu mai am absolut nicio grija! Sta bine, se ridica si din patru labe in fund, e o dragalasa ce figuri face. Mai rau e ca in figurile astea se mai loveste la cap in intoarcerile ei si trebuie sa fiu si mai atenta, ca vine cu elan si ajunge unde in mod normal nu ajunge (plasa de la pat se duce in spate, impinsa de capul ei si da de perete - am vazut, am mutat patul mai la distanta).

Mergi la inceput

Si am uitat sa va povestesc de pasiunea ei relativ noua: isi turteste nasul de plasa de la pat sau tarc si e tare fericita! Cand ne aude ca radem, mai abitir face si rade si ea. Uneori e diforma cu totul, turteste nasul, obrazul, fruntea, obrazul... o scumpa! Mor dupa ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

martuza a fost porajet partea 2
a trecut
suntem ok acum, daca mai fac vreo boala ma impusc
acum ca si au revenit si cu mancatul nici nu i vine sa i mai duc la vaccin, ca iar mi strica
iar balamuc, iar rugaminti de nenea Razvi sa bea laptic
apa bea doar din lingurita
frasu e haplea ca vine vb de apa si ceai

asa....le am dat si eu peste, doarme, parca le am dat cu kkt pe la nas
au facut ca toate aratarile, nu le a placut
maine incerc cu niste carne de vitel
la o adik poate le o toc si le fac ori un ardei umplut,ori un dovleel umplut si o sa le o mascaz cu cat mai multe legume
asa poate incet incet o sa mance si ei carne
legume au bagat azi 350 g, apoi nu s au lasat pana n au mai supt si cate 130 ml lapte

suntem la stadiu de luat avant catre moeciu
tre sa mi fac curaj sa ma apuc sa facut bagaje, urasc chestia asta

in rest mai nik

pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Raportez card devalizat cu succes la Zara. Pt mine subtirel de tot, pt copii o tona Acum le pun pe varste/culori/material in dulap. Nu stiu dc v-am zis, dar la Z in Constanta am stat la coada ca pe vremea raposatului...nu-mi venea sa cred ce aglomeratie este intr-un magazin de haine de copii.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mirela, unde exact mergi la moeciu si de cand? hai sa ne plimbam cu ambele caruturi sa sucificam gaturi, vorba sugubinei.
corina, sa le stapanesti sanatoasa!
elfica, ioakim s-a ridicat cand a vrut si a putut. acuma merge prin pat si se ratoieste la clanta usii, cu care e cateodata vecin.e nebunie.azi a fct greva somnului si nu a dormit de la 3.45 pana seara la 10. acum doarme cu sforaieli.am crezut ca lesin de oboseala.
cum acuma sunt leoarca de abdomene si exercitii, fug la dush si nani.

Mergi la inceput