Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(54)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
MIMO- bravo, el e cea mai mare buburuza de aici, deci vad ca incepe acusi sa o ia la goana. Al meu inca nu se poate intoarce de pe o parte pe alta d eunul singur. Se intoarce numai pana la jumate. Dar eu nu-l pun mai deloc pe burta ca-mi vomita tot. Si prefer sa-l las in legea lui decat sa-l chinui.
ZIKI- tot ce-i mult strica, acuma nu stiu cat ar fi considerat "mult" pentru ei. Stiu numai ca morcovul are mult beta-caroten care in exces ataca ficatul.
FRAGRANT- of, tare mi-e mila de Sophic si de tine cu atatea probleme cu alergiile astea. Cred ca o sa fie o adevarata provocare pentru nutritionist sa va faca un regim. Nu cred ca sunt "cucuri" ce scrii tu acolo, eu sunt de acord cu treaba asta, de aceea vreau sa urmam autodiversificarea, cica asta e scopul, sa-si aleaga ei singuri mancarea care e corecta pentru ei.
Am pus teroristul mare la somn, suntem consemnati in casa ca ploua afara si deja mai avem putin si o luam pe aratura.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi suntem pe amoxacilina..si IO si Sonic... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta ![]() |
AMOXICILINA MI-A DAT SI MIE PT MANDRA CA CICA ARE UN INCEPUT DE ROSU IN GAT
pt tuse bromhexin cate 5ml parca
Mami de
![](bebic.gif)
andri31 spune:
mai asta a mea parca are ora de temperatura.
IAR are 38.3 . i-am dat 3ml de panadol si sosete cu otet!
dr mi-a spus ca SIGUR e de la caldura (a fost astazi pe la noi)
de asemenea cica pt per din astea de canicula cand si in casa e cald ... fata ar tr sa faca "cura" pt stabilizarea temperaturii. are nu are temp sa faca cura cu panadol sau paracetamol pt 3 zile la 8 ore administrat.
vedem cum mai suntem... ce o fi cu mandra mea. AAA! si a facut si kki de 3 ori astazi (nu diaree) . si-a scos parleala pt ieri cand nu facuse deloc (ceea ce nu s-a intamplat decand e ea!)
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
gabivalceanu spune:
Repede zic:
FLAGRANT, habar n-aveam de ce zici tu, adica eu instinctiv am stiut mereu ca daca fata refuza un aliment, are motivele ei. Dar tu zici ca asta e stiinta. La noi, Ioana uraste banana (chiar si mirosul) si vezi, are astm alergic. De la 2 ani a refuzat complet laptele si de fapt avea intoleranta (usoara) la lactoza. Acum maninca brinza si iaurt (istea au lactoza mai putina), lapte dulce deloc. Si tot asa.
Cind mai ai timp, mai zi-ne si noua despre alimentele reci...
ANDRI, lasa fata!
Pup ca treaaaaaaaaba!
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Am mai trimis doua carti de bucate pentru bebelusi pe contul comun. A se folosi cu prudenta ca sunt si multe chestii nu prea potrivite as zice eu, cum ar fi ciocolata de la 8 luni sau alte asemenea. Dar sunt si multe retete bune, sa va faceti o idee cand ramaneti in pana.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Buna fetele!
La multi ani Ziki! Sa fii sanatoasa si bucuroasa!
Mey ce-i cu caldurile astea! Acu pe seara simteam ca ma sufoc cand am iesit afara. Nici nu vreau sa ma gandesc cum vor fi urmatoarele doua luni. La noi AC merge aproape nonstop ca altfel nici nu poti sta in casa. La noapte poate se mai racoreste ca m-am infierbantat. Sper sa-mi doarma piscotelu macar. Azi noapte am incercat faza cu lapte praf ca am zis ca nu se satura si de aia se trezeste. Surpiza ca tot s-a trezit, deci m-am lecuit si cu asta. Nu stiu cine vroia sa incerce sa dea LP pe aici din motive ca se trezeste, nu cred ca e cazul sa mai incerce. Tot titi rulz. Trezitul probabil ca e din alte motive - sete, foame, alint, ca io o iau in pat langa mine dupa primul somn ptr ca se trezeste cand o pun in patut si am renuntat. Asa e ea, o sa se faca ea mare si o sa doarma mai bine. Stiu io sigur:))
Fragrant m-am distrat copios cu povestea pestilor:))
Va doresc o seara buna si un weekend minunat!
Va pupez!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
buna fetelor
ziki sa fii sanatoasa LMA bebelusilor Tudor,Iris si Adeline
piscotel eu eram aia care vroia sa ii dea LP sa testez daca de foame se trezeste noaptea. o sa vb cu dr peste vreo sapt sa vedem ce zice, poate incerc si eu asa, ca sa fiu eu impacata ... sa nu stau cu gandul ca e copilul nesatul.
doloress multumim pt carticele, acum ma duc sa studiez retete, sunt in pana de idei.
HELP pls ! Eu i-am cumparat lui andrei cereale d'alea care se fac cu apa, pt ca eu inca ii dau LM si degeaba ma mulg ca nu iese de ajuns ca sa ii fac lui cereale cu laptele meu in fiecare seara.am vazut ca nu toate cerealele au lapte in ele. problema e ca ma bate gandul sa ii iau unele de la hipp tot d'alea care se fac cu apa are ceva daca schimb asa firma de cereale ? automat se schimba si formula de lapte, ca nu toti pun acelasi lp. hmmmmmmmm nu stiu ce sa fac.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Hey!
LA MULTI ANI draga noastra Ziki! (putin intarziat, recunosc) Sa fi sanatoasa, iubita, fericita alaturi de sotul si de puii tai scumpi, sa ti se indeplineasca cat mai repede visul in legatura cu plecarea!
Felicitari lui Felixutu' pentru noile reusite!
Si am citit povestea nasterii de pe blog, mi-a placut tare-tare! Am citit-o cu mare interes, cu zambetul pe buze si m-au trecut si vreo 2 fiori bonus!
Carmen am vrut sa zic de ieri dar n-am apucat... eu am o banuiala ca acum ti-a si intrat in cap ca bb nu se satura, ca de-aia isi roade pumnii..., ca..., ca.... si oare mai exista cineva prin jurul tau care sa te si influenteze (sa zica tot asa ca nu se satura Andrei)?
Eu cred ca aveti nevoie de o vacanta, sa te linistesti, sa te calmezi si sa realizezi ca totul e bine, bb Andrei este bine sanatos, mananca atat cat are el nevoie si ia in greutate atat cat simte el.
Hai mamico, nu te mai stresa aiurea! Pupici!
Gabi si Fragrant - mi-au placut povestile voastre! Aveti si talent la povestit asta e clar!
Fragrant - multu' frumos pentru detaliile despre bubite/ eventuale alergii.
Nah ca aveam atatea de zis, dar am cam uitat ce si cui trebuia sa mai scriu!
Patrick a facut o iritatie exact acolo unde incepe funduletul (la pliul de langa coloana) - habar n-am cum sa explic - si e rosu si uscat, ca o cojita asa. Il deranjeaza tare la baie si a inceput chiar sa planga . Eu suspectez ca ori o fi de la apa (nu l-oi fi sters bine) ori de la pampersi (am luat de-aia bio de la DM - Alana). Aveti vreo "formula" minune?
Noapte linistia fara calduri mari!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
roxx26 spune:
CARMEN, si eu sunt de parere ca nu are rost sa te agiti, pai ai alaptat fara pb atata timp si acum cedezi, cand e mai usor? (zic ca e mai usor pt ca incet-incet el va papa tot mai multe alimente solide si nu va mai avea nevoie asa mult de LM - dar de tzitzi va avea nevoie in continuare, ca sa se alinte, sa se aline, sa se rasfete...)
Nu te mai gandi mereu ca nu se satura, relaxeaza-te. Vorba Irinukai, te mai pisalogeste careva pe acolo ca nu se satura copchilu?
Poti intreba medicul, ca sa te simti mai bine, dar nici un medic nu va sti cu certitudine daca bebe al tau e satul sau nu. Tu ca mama simti cel mai bine. Dar trebuie sa simti intr-adevar, nu sa te lasi influentata.
Eu nici nu m-as gandi sa-i bag LP in locul tau...
Eu am mai zis ca mandra mea, care dormea neintoarsa toata noaptea, are aproape o luna de cand a reinceput sa aiba una pana la patru treziri pe noapte. Dar bebelusii nu se trezesc numai de foame. Poate ii e sete, pe caldura asta! Poate vrea doar sa se alinte un pic.
Am citit recent (nu mai stiu unde, poate chiar a scris cineva aici pe forum si repet ca un papagal...daca da, sorry!), ca bebeii se trezesc si cand trec dintr-o faza a somnului in alta si nu mai reusesc sa adoarma singurei. Atunci tu il iei in brate, el se linisteste si face nani la loc.
Gata, nu vreau sa fiu pisaloaga, decizia pana la urma iti apartine!
(nu mai insist, ca ma simt ca unu din martorii lui Iehova deja)
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Neata!
Poftiti la o de pe malul marii
tot matinala sunt..si am un sooomn
am ajuns ieri la 10.30 , asta pentru ca a, ocolit noi drumul cu vreo 2 ore cred..am vazut peisaje noi,ne-am plimbat,a fost tare frumos.
bebe a fost tare cuminte pe drum,a dormit foarte bine,a papat..a dormit iar..a stat de vb cu Cami acolo, super multumita. aveam ceva emotii.
la plaja am plecat pe la 2,batea vantul si era racoare..nu ardea soarele asa rau. Edu a stat in scoica cu umbrela mare deasupra.
cam 2 ore a fost ok,pe urma ii s-a facut somn si a inceput scandalul.
plus ca s-a speriat rau de un val..si nu se mai putea oprii din plans.
a cam plans si aseara inainte sa adoarma,era si ff obosit..si schimbarile..si patutul. speram ca azi sa fie mai bine.
Cami a stat in apa si s-a distrat la greu.
eu am intrat de doua ori,dar era cam rece apa,valuri mari,vantul batea destul de rau..plus alge in apa
la pensiunea e tare frumos,Angie,sotul ei si bebe Tudor sunt niste draguti. imi place aici ca e liniste,pensiunea arata foarte bine.
poze nu am,ieri am uitat aparatul.
va pup,intru mai spre seara.
sa aveti un week linistit si frumos
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)