Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Neatza si de la noi o mareeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! si cu lapte condensat!!!!!!!!
Missmj nu te-am uitat sper sa reusesc sa-ti scriu azi un mesaj pe PM.Scuze ca nu am resp atnci dar am o groaza de treburi!!!!!!
La multi ani pt Ziki ca e Sanziana si a fost ziua ei!!!!!
La multi ani si pt ceilalti sarbatoriti!!!!!!
Noi suntem la Gruiu , sapt ce vin vin in Bucuresti, mai am niste treburi de rezolvat pe la banci!!!!!!!!
Raportam si noi prima cadere din pat pe 25 Iunie, 8 kg la greutate,m primul mama aseara si a tot repetat mama, deci nu e o intamplare, si sta in picioare non stop daca e tinuta de subsoara.
Mirela nu te-am uitat sapt viitoare ti-l trimit cu soferul telefonul sper sa nu te fi suparat pe mine, dar nici nu am calcat prin Buc si asta a fost plecat.Vreau un colacel si eu pt fifi a mea sa fie roz si ce am discutat noi, il cumpar daca mai il ai asa ca impacheteaza-l ca atnci cand iti trimit tel imi dai colacul si ce am vb pe PM.
Pupici la motani si la cel mare!!!!!!!!
A am uitat sa zic ca papam si noi fructe deja , suc nu mai zic!!!!!!!!
Mai scriu cand am timp
Va pupam pe toate!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
Simo ce bine de tine. Vreau si eu la mare.
Carmen hai sa-ti zic cum e faza la noi in privinata LP dat seara. Daca ii dau san se trezeste prima data la 1, iar daca ii dau lapte praf se trezeste la 1:30-1:45. Mare diferenta nu e. Eu te sfatuiesc sa nu ii dai daca nu e nevoie. Dupa cum ti-am mai zis si Stef se trezeste de multe ori pe noapte(de la 2 treziri, am ajuns la vreo 4-5, depinde de noapte cat de cald e). In ceea ce priveste cerealele eu te sfatuiesc sa nu mai cumperi cu tot cu formula de lapte, mai ales ca vrei sa le schimbi sa vezi care ii priesc. E acelasi lucru fie ca iei fara formula sau cu formula. Tot ii bagi lapte praf in alimentatie. Nu stiu daca m-am facut inteleasa, dar de preferat sa nu schimbi prea des formula de lapte.
va pupacesc.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

lavi am inteles sa traiti
nu m am suparat, cum sa ma supar

simo distractie placuta, asteptam poze

pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neatza rapid si de la noi
Simo..buna cafa cu iz de mare, ce imi e dorrrr, vreau si eu
Mami de Sofik...multam mult, asa gandesc si io, am sa renunt deocamdata la mar, is curioasa la portocala ce fel face, la fel nu am putut manca in sarcina si la inceput i-am dat infacol de colici care avea gust de portocale si mi-l varsa imediat, se vedea clar pe fata lui ca isi face greata, la restul medicamentelor de colici nu avea reactia aia. Ciudat si interesant in acelasi timp capacitatea organismului de a alege ce-i bun:). Sa ne mai tii la curent avem si noi de invatat, te admir ca esti puternica, nu-i usor ce faci tu acolo, dar Soficul merita o mama ca tine, ii tinem pumnii sa se faca bine
La noi a plouat s-a racorit bine,e super, a dormit bubutzu pana la 10 evenimet
Irinuka....la noi a facut minuni o crema de la Avene-Pediatril cu apa termala, am scapat de roseata la fundulet, nimic nu isi facea efectul.Sanatate
WE minunat!

Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata si de la noi

Da mai fetelor...intr-adevar, si lumea in jurul meu ma streseaza ca nu e satul baiatul. adevarul e ca seara zici ca e nehalit cand ii dau cerealele. sotul tot ma bate la cap sa luam baiatului LP sa ii fie bine... Deocamdata nu ii iau LP, mai astept, poate are o perioada. loutzy pai si daca nu ii iau cereale care au deja lp in ele...cum i le prepar ? cu astea imi este usor, ca le pun apa si gata. offfffff, o sa continui tot cu nestle, macar u acelasi lp, dar nu prea gasesc ce vroiam eu la nestle.

magnetism stai linistita, mi-am dat seama ca esti ocupata
irinuka funduletul lui Patrick sa se faca bine...si al meu a fost rosu in zona aia, si buba lui bebelu parca tot asa a avut...dar nu avea cojite.la mine s-a rezolvat cu sudocrem.
simo salut-o pe Angie si familionul din dotare din partea noastra ! asteptam poze

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Neata si de la noi!
Am dormit taaare rau - ori fara soata ori din cauza caldurii, mie una mi s-a parut o noapte insuportabila.

Am avut seara pizza+movie=fun, si pana la urma pestiutul meu sensibilos a plans de s-a zgaltait camesha pe dansa la "Up", ba ca a murit batranica, ba cum nu a apucat ea sa vada Peru, pana am zis "Halt!" si am trecut la Nemo si un film nou foarte haios, bun pt mamicile de copiluti mai mari (cred ca in special baietilor le place), www.youtube.com/watch?v=qHUhygdAZIw" target="_blank">How to train your dragon sau www.imdb.com/video/imdb/vi1158218777/" target="_blank">Trailer 2
Foarte frumos!

in fine.
Am vazut cum Fragrant si Doloress mi-au dat fiori de speranta, si io-s cu semnele, iar asta... m-a dat gata!
(am primit adeverinta de la buna mea -fosta- sefa, azi imi traduc actele, si inainte de botez sper sa depunem, sa terminam cu agitatia si sa incepem cu emotiile)

Irinuka, eu zic ca crema de galbenele face minuni. Si mai e ceva, la Flavia a mers o crema (din state) Petroleum Jelly. Dar si la noi exista multe pe baza de petrol, intreaba la farmacie.

si Carmen:

Citat:
funduletul lui Patrick sa se faca bine...si al meu a fost rosu in zona aia

n-am zis nimic, dar mintea mea bolnava nu s-a putut abtine

sa nu te superi, e gluma proasta de sambata, adusa voua de ziki!

gata. fug ca aberez. va pup si va doresc un weekend frumos, racoros, si ne-ploios!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ZIKIIIII, o noapte fara sot acasa si gata! gindul tau zboara numai la prostii!!! Mama-mama...

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki
si Carmen:
Citat:
funduletul lui Patrick sa se faca bine...si al meu a fost rosu in zona aia

n-am zis nimic, dar mintea mea bolnava nu s-a putut abtine

sa nu te superi, e gluma proasta de sambata, adusa voua de ziki!

am ras cu lacrimi...ce spirit de observatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna..
avem 12 grade
maine sunt deja in Bucuresti..va invit la o poveste,la un suc..sufar pentru SIMO SI LORI...fetelor tare rau imi pare ca nu ne putem intalni
pe joi-vineri cred ca iarasi voi fi prin zona

pup gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Carmen, si eu am acelasi sfat ca Loutzy referitor la cerealele cu lapte: sa nu le tot schimbi ca astfel schimbi formula si poate sa nu o tolereze bine.
Dar de ce nu iei cereale fara lapte si i le amesteci dimineata cu mar sau piersica? Asta daca ai inceput deja sa-i dai fructe si nu tii neaparat sa-i dai cereale cu lapte. Eu mai fac asa; chiar si in legume ii mai pun cateodata cereale, insa nu-i mai dau in LP.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput