Strugurasi de Sept-Oct 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Salutare fetelor nu am mai intrat ca am musafiri si a trebuit sa ma ocup putin de ei.
Astazi i-am trimis singuri la mare eu nu m-am dus ca m-am cam parlit si imi era frica .Am zis sa iau pauza cateva zile.Ne-a pacalit vremea ca de dimineata a fost inorat,iar cand a iesit soarele batea vantul de te lua cu frisoane si m-am cam parlit.
Am fost luni de dimi la doctor si m-a cantarit mi-a atras atentia ca am pus mult si sa am grija ,dar nu pot sa spun ca manc mai mult decat de obicei poate eventual mai multe fructe si nici dupa dulciuri nu ma prea omor in perioada asta.Deci declar si eu la 24 de sapt 9kg in plus dupa cantarul doctoritei.
Maine merg sa-mi fac analizele pentru diabet.
Bebele meu e foarte miscacios,il simpt aproape tot timpul mai ales daca stau intr-o pozitie care nu ii convine.Seara cand ma pun in pat vreo cinci minute face gimnastica,probabil ca isi cauta si el pozia de somn.
Zubi sa sti ca si eu am avut infectie urinara si tot asa aveam dureri de burta de nu puteam sa merg pe jos foarte mult.de cand am facut tratamentul nu mai am treaba.

23+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Jade pe ferestre scria chicco si aveau numai marfa de la ei.Insa pe bon scrie SC paralela 45 .Daca e cand ajung acasa ma uit pe bon si-ti zic adresa. Si carutul ala e la pret bun avand in vedere ca avea si kitul de prindere al londoului.

29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

m am uitat pe net si asta este firma
am gasit si reprezentanta din Cta cu adresa si tot , nu e nevoie sa mai cauti si tu
merci

_

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Salutare burtici!!
Oana, foarte tare faza cu doamna cu fibromulCum o fi sa stai asa si sa nu ai nicio treaba??
camady, felicitari pentru cumparaturi, carutul e fffff fain!
Jade, ce pofta de porumb fiert mi-ai facut...la noi nu se gaseste inca...
eu m-am trezit de dimi si am fost cu fina mea si cu finutul cel mic in parc, era plin cu mamici si bebei, a fost foarte frumos.
Mai este cineva care inca are greturi si vomita? Ca eu inca vomit, in fiecare dimi, m-am saturat...

26+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Am pus vreo 3 poze cu mine la botez. Ocup tot cadrul, sa nu va speriati
Oana, de ce ti-ai sters pozele?

26+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna burtici! Pup pe fiecare in parte

Ieri am promis ca intru mai pe seara cu pozici noi, dar nu am mai apucat, pt ca sotul a avut treaba la comp. In plus, nici nu m-am simtit prea bine in prima parte a zilei, am fost ametita, mi-a fost rau, mi-a fost si teama sa ma dau jos din pat. Abia pe la 15:00 cred ca am reusit sa ma misc , fara sa se miste si pamantul sub mine.

Asa ca am gatit. Am facut o ciorba de salata verde si o musaca de dovlecei cu carne tocata din piept de curcan.

Felicitari tuturor mamicilor pentru vestile bune ,pentru achizitiile noi, pentru pofta de viata debordanta.

Am pus niste poze noi pe grup, cu bebe si cu burtica mea si am o poza, la care poate ii gasiti voi explicatia, ca eu nu reusesc sa deslusesc ce e acolo. Oare sa fie bijuteriile piticotului meu???? Habar n-am. Doctorita doar mi-a atasat-o la rezultatele de la eco, dar nu am observat-o decat cand am ajuns acasa.

Andreea ce tare ma bucur pentru ca ti-e muuullltt mai bine.

Zubi, cu tratament si multe lichide , o sa treaca. Daca asa cere corpul , odihna, pai odihneste-te.Sanatate multa.

Pe mine , de vreo 2 zile a inceput sa ma doara piciorul stang, incat de-abia mai pot calca pe el. Cel mai rau e cand stau mai mult intinsa si dau sa ma ridic, simt ca mi se rupe de la axila. Dar, o fi doar o faza din procesul sarcinii, nu?

Pup frumoasele mele.

24+ cu ingerash de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ananare, ce faci? cum e la Valcea? cald? :D vin si eu. sunt pe vine, cum s-ar zice :D

mika, mie mi-e rau. ieri si alaltaieri mi-a fost rau ca in primele luni. si vad ca si azi sunt pe acolo... numai ca eu le am seara.

bai ce faza cu fibromul....

pana la urma am renuntat la ciulama ca cerea prea multa munca, plus mamaliga; asa ca ma indrept spre bucatarie sa fac o mancare de praz cu masline ca se face repede.
si mi-am luat si porumb sa-mi fierb :D bine, nu-i de ala cum se gaseste la noi...

25+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

E pe naste e 4-a fata de la odiseea din iulie-august.
Saptamana 38. Hmmm. Se apropie si la noi.

24+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

E pe naste e 4-a fata de la odiseea din iulie-august.
Saptamana 38. Hmmm. Se apropie si la noi.

24+

Bijuteriile mele

cred ca e a 5-a.. ieri mai era o fata la ceza...

eu de abia astept sa nasc.. nu ma supar de ma lasati prima

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Pai cea cu ceza nu a anuntat inca .
Eu tin evidenta celor anuntate
Vai fetelor, sa nastem toate la termen si puiutii sa fie bine si sanatosi, sa manance si sa avem ce sa le dam.
La termen, fiind intre 37 si 42 de saptamani, cat or vrea chiriasii sa stea

24+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

da nu a anuntat...ai dreptate ...
eu la 37 as vrea... mi-i frica de sarcinile duse mult.. nush de ce, dar de asta mi-i frica, insa de dragul celei mici nu imi e frica de nastere.. acum...

Fetele v-ati intere care cutece ar fi mai bune? despre pampers am auzit si rele si bune , insa despre happy, huggies sau alte marci mai putin..
io is cam tampa.. imi e frica sa ii iau la bebi lucrusoare.. in afara de cateva hainute, cadita paturica nu am luat nik, azi tot pipaiam sticlutelee , le puneam in cos le scoteam.. am zis ca in 1 dupa control imi dau jos greata

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput