Strugurasi de Sept-Oct 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

Buna dimineata si de la noi

Oana tare m-am mai amuzat de "fibromul miscator" al doamnei

Felicitari fetelor care au fost la eco si si-au vazut minunile ce se ascund in burtica si Bafta celor ce urmeaza sa mearga

Fetelor care nu ati ajuns la 30 saptamani,bucurati-va acum de somn si de starile de bine,energie pe care le aveti,caci dupa 30 sapt devine din ce in ce mai greu ...mai ales cu somnul,cu mersul oriunde(obositi foarte repede)...
Eu pana la 30 sapt nu am simtit ca sunt insarcinata dar de cateva zile ma simt tare ciudat...de aseara am o stare de greata( nu mi-a fost greata niciodata pe parcursul sarcinii),stare de somnolenta continua(ceea ce nu am avut pe parcursul sarcinii),ma arde pe gat de nu mai stiu ce sa iau....etc....aiurea starea....
Nu intentionez sa va sperii,dar am zis ca e bine sa va "avertizez"

gasca si va urez o zi frumoasa si linistita

Fericita 31+ cuLoriana-Maria

AMR 9 sapt max

Deci mai am o zi de liniste .... k apoi intru in sapt.31!!!!!!!!

Somnolenta am si acuma ....dar restul despre ce zici nu am ... poate scap!!!

30+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Intr-adevar este sufocant afara ... cel putin 34-35 grade!!!!!!!!!!

30+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

oana da prietena ta ce mai face ?
nu i mai da drumul acasa ?

_

27 +

Nu, nu ii da drumul. sta pana la 32s tot cu tratament si contractii in continuare.
I s-a scurtat colul si acum are montat un inel pessar pentru sustinerea uterului si a colului.
Acum are 30s si e optimista .

Oana 26+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

imi pare rau pt ea ca are in continuare probleme...
super ca ia pus inel , e prima persoana din Romania pe care eu o aud ca ia pus asa ceva
numai prin afara auzisem de el
i l au pus de la spital sau l a cumparat ea ?

_

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

Buna dimineata si de la noi

Oana tare m-am mai amuzat de "fibromul miscator" al doamnei

Felicitari fetelor care au fost la eco si si-au vazut minunile ce se ascund in burtica si Bafta celor ce urmeaza sa mearga

Fetelor care nu ati ajuns la 30 saptamani,bucurati-va acum de somn si de starile de bine,energie pe care le aveti,caci dupa 30 sapt devine din ce in ce mai greu ...mai ales cu somnul,cu mersul oriunde(obositi foarte repede)...
Eu pana la 30 sapt nu am simtit ca sunt insarcinata dar de cateva zile ma simt tare ciudat...de aseara am o stare de greata( nu mi-a fost greata niciodata pe parcursul sarcinii),stare de somnolenta continua(ceea ce nu am avut pe parcursul sarcinii),ma arde pe gat de nu mai stiu ce sa iau....etc....aiurea starea....
Nu intentionez sa va sperii,dar am zis ca e bine sa va "avertizez"

gasca si va urez o zi frumoasa si linistita

Fericita 31+ cuLoriana-Maria

AMR 9 sapt max

Multumim de incurajare
Mie mi-e somn mereu si acum. La 4-5 ore pe care le dorm pe noapte.......

Mi-e mi se pare ca burtoiul creste cu mare repeziciune in ultima perioada, am inceput sa simt o presiune, de multe ori cand mai mananc si fructe sau beau lichide mai multe parca imi plesneste.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

didiana daca tot esti pregatita mergi si da examenul.Daca il lasi pntru la toamna si vine bebe si nu poti sa-l dai?Treci cu el in anul urmator...

Faci cum crezi tu

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 29+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:

oana da prietena ta ce mai face ?
nu i mai da drumul acasa ?

_

27 +

Nu, nu ii da drumul. sta pana la 32s tot cu tratament si contractii in continuare.
I s-a scurtat colul si acum are montat un inel pessar pentru sustinerea uterului si a colului.
Acum are 30s si e optimista .

imi pare rau pt ea ca are in continuare probleme...
super ca ia pus inel , e prima persoana din Romania pe care eu o aud ca ia pus asa ceva
numai prin afara auzisem de el
i l au pus de la spital sau l a cumparat ea ?

_

27 +

In spital i l-a pus> doctorita i-a facut rost de el. Nu stiu daca a platit si cat a costat dar pot sa intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Didiana.. daca esti pregatita mergi si il da, ia-ti apa cu tine, un evantai ceva, eventual o cioco mica daca scade tensiunea.. sa nu iti para rau si sa fie prea tarziu

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

ms racheel, ai dreptate...cred ca totusi merg, da imi e asa frica sa nu imi vina rau..plus ca am contractii de la masina..dar merg ca m-am gandit si eu ca in toamna nu o sa mai am cum sa ajung asa usor la restante.
Mama nu a stiut ca e gravida cu mine pana la 5 luni..era tare natafleata saraca..Vroia sa mearga la dr ca nu stia de ce are atatea gaze

24+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

ms fetelor de sfaturi..
Asa caldura e ca as merge direct la mare si nu as mai iesi din apa

24+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Jade pe ferestre scria chicco si aveau numai marfa de la ei.Insa pe bon scrie SC paralela 45 .Daca e cand ajung acasa ma uit pe bon si-ti zic adresa. Si carutul ala e la pret bun avand in vedere ca avea si kitul de prindere al londoului.

29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput