Strugurasi de Sept-Oct 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

apropo de papa , eu am pe aragaz porumb la fiert
asta o sa mananc toata ziua

_

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

acum am inteles si eu ca nu intelegeam faza ca misca fibromul

nu am mai auzit asa ceva, eu nu cred asta.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 29+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Ato , ba da . e pe foarte bune! zic sa ii chemam pe aia de la discovery cu serialul"nu stiam ca-s gravida"...

aaa, si cand am intrat in salon ea dormea . cu fata in sus ...cu burta toata latita si pe stanga si pe dreapta si sforaia . Cred ca nu avea nimic ala micu daca ea dormea pe spate ...ma gandesc

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Trebuie sa fi mult prea proasta, scuzati expresia, sa nu te duci la un control timp de 8 luni de zile de cand ai simtit ca ai ceva in burta. Cum D-zeu sa nu sti ca ai un copil cand ati vazut si voi prin cate stari treci de-a lungul sarcinii, stari care nu pot fi confundate.

Eu am papat acum la pranz o ciorbita de perisoare si o salata de cruditati asortata . Aveau la cantina atatea bunatati ca as fi mancat cate putin din toate dar as ajunge foarte repede la gabarit dublu

29+

Mergi la inceput

oana da prietena ta ce mai face ?
nu i mai da drumul acasa ?

_

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mai oana nu cred ca ea nu stia ca are copil

Jade, porumb fiert?!!! Eu sunt moarta dupa porumb.iti mananc si 20 dar potriviti asa nu mari
Maine seara cand ajung la tara mananc si io

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 29+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu nu mai am pofta de mancare.Asa patesc in fiecare vara cand vine canicula.As manca dar nu stiu ce.......mi-e foame dar nu mi-e foame si asa ajung sa mananc o data pe zi.

Eu fac ciorbita de rosii cu cartofi pentru mine si aripioare pane + piure pentru sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Buna dimineata si de la noi

Oana tare m-am mai amuzat de "fibromul miscator" al doamnei

Felicitari fetelor care au fost la eco si si-au vazut minunile ce se ascund in burtica si Bafta celor ce urmeaza sa mearga

Fetelor care nu ati ajuns la 30 saptamani,bucurati-va acum de somn si de starile de bine,energie pe care le aveti,caci dupa 30 sapt devine din ce in ce mai greu ...mai ales cu somnul,cu mersul oriunde(obositi foarte repede)...
Eu pana la 30 sapt nu am simtit ca sunt insarcinata dar de cateva zile ma simt tare ciudat...de aseara am o stare de greata( nu mi-a fost greata niciodata pe parcursul sarcinii),stare de somnolenta continua(ceea ce nu am avut pe parcursul sarcinii),ma arde pe gat de nu mai stiu ce sa iau....etc....aiurea starea....
Nu intentionez sa va sperii,dar am zis ca e bine sa va "avertizez"

gasca si va urez o zi frumoasa si linistita

Fericita 31+ cuLoriana-Maria

AMR 9 sapt max

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

oana da prietena ta ce mai face ?
nu i mai da drumul acasa ?

_

27 +

Nu, nu ii da drumul. sta pana la 32s tot cu tratament si contractii in continuare.

I s-a scurtat colul si acum are montat un inel pessar pentru sustinerea uterului si a colului.

Acum are 30s si e optimista .

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

si mama avea o vecina , tinerica (in jur de 20) , careia ii tot crestea burta si spunea la toata strada ca 'are fibrom'
dupa 9 luni a venit de la spital cu fibromu in brate
acum fibromu e mare , merge la scoala

_

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

fetelor oare ce sa fac, sa merg sau nu la examen? am examen la 5 dar e prea cald afara, sunt 33 de grade aproape si tre sa merg cu masina o ora ca sa il dau.Plus ca in salile alea e sufocant..Nu stiu ce sa fac..

24+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput