Strugurasi de Sept-Oct 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

A nascut si cea de-a patra.

29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

azi am descoperit pe un site www.strollers.ro/Lenjerii_patuturi/Lenjerie-de-Pat-5-Piese-cu-Tweety-si-Bugs-Bunny_codeSTR-LC02.aspx" target="_blank">lenjerie pat pt beby la 80 lei 5 piese, respectiv :

•Plapuma (L x l): 106 x 74 cm.
•Perna (L x l): 43 X 33 cm.
•Cearceaf cu elastic (L x l x h): 120 x 60 x 12 cm.
•Aparatori laterale: 2 bucati (L x l) 180 x 48 cm.

ce ziceti merita?

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Seidana se pun aparatori si la patuturile care nu sunt din lemn?
Eu am zis ca iau din lemn dar nasa are unul ca cel despre care zici ca ai tu si am zis sa vad daca doarme in patut i-oi lua unul din lemn mai solid mai incolo.
Mie astea nu mi se par solide.
Deasemenea cum ai procedat cu salteaua.

camady's baby

Mergi la inceput

camady teoretic nu se pun aparatori.. eu i-as pune iarna sa o izoleze putin, patutul intr-o parte l-am pus langa perete..
Salteluta am dubla adica cea de la patut subire de vreo 3-5 cm si inca una de vreo 8-10 cm, mai tare evident..iti dai seama ca patutu din lemn e mai solid insa ce poate face un copil mic incat sa fie un pat pliabil periculos? nepotica a dormit in patutu asta pana la 2 ani jumate..
mie mi-i se par destul de mici piesele lenjeriei.. desi imi dau oarecum seama ca si ea e mica

Mergi la inceput

mai eu nu pricep .. astia umu vand plapumioara sau cearceaf pt plapumioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

hello si de la mine!

ieri am avut o zi super naspa, m-am certat cu sefu... pe mail, am plans ca o proasta.....azi m-am certat cu sotzu....la telefon, n-am chef de nimik decat sa plec acasa.

seidana: cu perna nu prea ai ce face, aparatorile iti folosesc doar pt pat de lemn, nu stiu materialul cum e, daca e moale, sunt care desi sunt de bumbac sunt asa aspre.
Am vazut la Auchan cearsafuri separate colorate (20 ron bucata parca)si pe langa poti lua o paturica subtirica, si la iarna eventual una mai grosuta. Eu asa am avut cu Alex, mi-am luat 3 cearsafuri subtirele colorate (1 verde, 1 albastru, 1 galben) si o paturica ( colorata care se asorta cu fiecare din ele) si gata! A fost 100 toata treaba. Aparatori nu am avut, mi s-au parut scumpe, nu am luat si nici nu am avut probleme.

Pupi

23+
Mami de Alex-3 ani si Radu-DPN 12 OCT
Cel mai frumos compliment e cand imi spune cineva: "Ai un copil fericit!"

Mergi la inceput

Pai masoara dimensiunile patutului si vezi daca sunt bune dimensiunile lenjeriei.
Apoi mic si neajutorat e copilul pana la 6 luni.............dupa Razvan ravagii a facut.Tragea de patut ca altceva............si mi se pare instabil ptr un copil de 3 ani.
Dar daca tu zici ca nepotica l-a folosit atat.........inseamna ca e doar o iluzie a mea.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Eu am avut la fiecare pat de lemn si am folosit aparatori, iar pentru voiaj mi-am luat si pat rabatabil pe care l-am folosit din plin.

Mie imi plac cearsafurile cu elastic si paturicile de bumbac, sau din plus pentru iarna, mai degraba decat hainele de pat imbracate in fete...

Azi intru in S 32...si vreau sa treaca repede ce-a mai ramas sau sa ma molipseasca cineva cu sindromul somnolentei...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 30 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Camady.. ea a avut si patut de lemn, am mai zis, dar plonja in pat pe spate si era vai de caputu ei, dupa 2 astfel de plonjari a trecut la planul B, patul pliabil din pod.. cel de lemn e acum la ai mei si daca o sa am vreo experienta neplacuta cu cel pliabil il inlocuim sau o mutam pe pitici in aptul de o pers si facem gratii de jur imprejur

Darisa.. lasa supararea .. nu baga in seama pe minemi decat pe bebe din burtica...
Mie atat imi e de ciuda ca a meu seopreste la ma-sa cand se intoarce acu din delagatie de capiez, sigur ii impuie aia iar creierii..
si eu am pana acu si paturica si plapunioara dar nu am set , mie materialul mi-i se pare cam slab si de asta sunt in dubiu.. si de iau un material scump si ii fac la comanda cearceafurile , nu am eu fitze insa incarc cu bani putini sa ii obtin un confort minim...

Mie imi place tare grupul nostru ca suntem si destul se compacte, adik nu avem printre noi rasfatate ale soartei in mod exagerat.. sper sa nu se supere nimeni daca gafez

Mergi la inceput

NAti.. , esti mai bine azi? ai odihnit burtica suficient?

Mergi la inceput