Iul-aug 2011!BV FLORINA_G! SANATATE ANTONIA!(66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

neata fetele !

Ne facem si noi prezenta pe ziua de azi si raportam 38 de sapt,mai avem fix 2 daca sta pana la termen.

Florina asteptam vesti! Doamne Ajuta! Nastere usoara!
Noi suntem binisor azi, ceva dureri si zbenguieli ale bebelinei si o caldura imensa ,dar supravietuim.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Fetelor, am o maaaaare, dar mare de tot rugaminte la voi. Am nevoie de un sfat .

Am ocazia, ca saptamana viitoare sa-i duc (ducem) pe copii la ai nostri. Adica la soacra-mea si la tatal meu . Ei stau tot la oras, la vreo 50 km de Buc si sunt la 3 blocuri distanta unul de altul.

Ar putea sta unde vor ei: ori la soacra, ori la tata, ori o parte din zi cu unul iar apoi cu celalalt...ma rog, diferite combinatii, cum or vrea ei.

Problema mea este ca nu-mi vine sa-i duc pt ca niciodata nu am stat fara ei (poate de vreo doua ori fara Filip, dar doar cateva ore si mi-a fost fffff greu...si cand am nascut-o pe Anastasia, dar mi l-a adus sotul pe fiecare zi sa-l vad).

Ma termina gandul ca as sta fara ei (uite acum bocesc si nici macar nu ne-am hotarat daca-i ducem sau nu).

Daca ne hotaram sa-i ducem, ii ducem pt ca le place (au mai stat dar doar cu noi) si pt sot ca sa se poata deplasa cat o sa fiu eu in spital...ca in rest eu zic ca ma descurc cu toti trei acasa.

Va rooog sa ma sfatuiti cum sa fac !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 38+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

HAI FLORINA!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Anaemi, eu zic sa-i duci, mai ales daca stii ca ei se vor simti bine acolo.
Astfel, il ajuti si pe sot, iar tu, daca te pregatesti bine psihic, si nu te gandesti la separarea asta de scurta durata ca la ceva negativ, vei trece usor peste.
Gandeste-te ca e pt ceva nobil...sa-l aduci pe lume pe fratiorul lor.

Oricum, tu singura poti sa iei cea mai buna decizie

36+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Neata fetelor,

astazi implinim 33 de saptamani si speram sa avem inca 7 la fel de lipsite de probleme ca si cele de pana acum. Bebe Stefan s-a trezit cam de vreo ora si isi face gimnastica de inviorare prin burtica .

Fiindca ieri am fost la prima sedinta din cursul de prenatal dar si la intalnirea cu moasa care-l va supraveghea pe bebe dupa nastere am acum o tona de informatii de dat mai departe . Asa ca nu va speriati daca azi monopolizez capitolul .

Moasa de la curs este de nota 20, super haioasa si pare extrem de competenta. Fiindca intr-un capitol anterior discutati de sutiene pt alaptat sa va spun ce ne-a sfatuit ea. Se masoara circumferinta sub bust, si cea de peste bust. Cea de sub bust da numarul sutienului iar cea de peste bust marimea cupei, pana aici nimic nou . La marimea masurata a cupei se mai adauga un numar fiindca sanii mai cresc in momentul in care apare lactatia. Ea spune ca in mod normal circumferinta de sub bust nu se mai modifica, si exista oricum pe piata (sper ca si in Romania) un fel de prelungitoare. Ea recomanda cumpararea a minim 2 sutiene, care sa aiba bretelele de pe umar si banda de sub brat mai late pentru a asigura o sustinere cat mai buna sanului.

Pentru scurtarea perioadei de travaliu recomanda si ea ceaiul de frunze de zmeur, incepand din saptamana 36, pana la 4 cani pe zi. In plus spune ca este demonstrat stiintific faptul ca sedintele de acupunctura (incepand cu sapt. 36, cate o sedinta de 30 minute pe saptamana) scurteaza considerabil travaliul.
Tot incepand cu saptamana 36 recomanda intreruperea tratamentului cu magneziu, despre care spune ca ar duce la ingreunarea travaliului.

Pe masura ce-mi mai amintesc cate ceva, revin.

Pupam

33+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Bun gasit tuturor
Felicitari! noilor mamici si pupici la strumfii mici ;
Am vazut pozicile voastre , mey, parca sunteti alese pe spranceana , asa frumoase si tinere toate.
Pun si eu motatele la treaba pentru fetele nerabdatoare

curaj fetelor

Pun paiu ca in zilele ce urmeaza se deschide robinetul cu bb-i

In legatura cu dopul gelatinos...eu nu prea l-am vazut , pur si simplu am umblat 2 saptamani cu dilatatie 2 apoi intr-o zi pe la 18 seara s-a rupt apa . Stateam intinsa pe pat si cand m-am ridicat a parait pur si simplu , fara durere...contractiile au aparut dupa vreo 1.5 - 2 ore la spital, cand am cerut epidurala si am nascut abia la ora 7 dimineata.

Voiam sa va mai spun de greutatea la bb-i; Nu va mai faceti atatea griji, e posibil sa fie mai micut ca si greutate, dar asta nu inseamna ca nu e sanatos.
Ganditi-va ca nu suntem toti la fel...unii sunt mai mici de statura, unii mai slabuti genetic...nu au cum sa fie toti de 3.5 - 4 kg...

Eu am nascut fetita de 2.900kg la 40sapt. si avea aceeasi greutate de la 37sapt. Pur si simplu nu a mai crescut dar a fost sanatoasa si energica de mica.

Va doresc curaj tuturor, nastere usoara si bebelusi sanatosi

Dya27 - dupa ce am vazut pozicile am realizat ca te vazusem si admirasem deja, la expozitia de flori de la castelul Bigard

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Buna fetele,

Si eu sunt o mamicuta care asteapta sa nasca pe 20 august 2011.Multumesc pentru sfaturi, sunt foarte utile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Florina, mie la Filip, dupa ce mi-a iesit dopul, au si inceput contractiile. La inceput au fost cateva la 6 min, apoi direct la 4 min.

La 3.15 mi-a iesit dopul si au inceput contractiile, la spital am ajuns pe la 7 si doc m-a vazut pe la 8.30 cand aveam deja dilatatie 4.

La Anastasia contractiile au inceput pe la 10.30, fix la 10 min, si am asteptat 6 contractii (adica o ora) sa vad daca sunt regulate. Pe la 12 eram acasa sa-mi iau bagajul si sa ma schimb . La 12.50 eram in sala de nasteri cu dilatatie 8, iar la 13.20 am nascut.

In principiu cica ar trebui sa astepti cam o ora dupa ce incep contractiile, sa vezi daca sunt regulate si in principiu la 5-10 min.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 38+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Ma doare burtica, cu tot tratamentul pe care il iau. Contractii nu am asa dese, dar am si durerea de la contractie persista si dupa vreo cateva minute. O fi normal sau nu... nu mai stiu.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Anaemi si eu zic sa-i duceti pe copilasi la bunici cand vei fi tu in spital. Daca se simt bine acolo, de ce nu? Cat vei fi in spital vei fi ocupata si acaparata total de bebe. In plus cred ca ar fi mai usor si pentru sotul tau. Banuiesc ca va e greu sa va despartiti de ei chiar si pentru cateva zile, dar important este sa le fie lor bine. La bunici au pe cineva care sa se ocupe tot timpul de ei.

33+ & din burtica ei

Mergi la inceput