Iul-aug 2011!BV FLORINA_G! SANATATE ANTONIA!(66)
Raspunsuri - Pagina 2
oxidoni spune:
Neatza fetele!
Am avut si noi o noapte cam grea...cu treziri din ora-n ora...cre ca de la pepenele de aseara. Asta pt ca tocmai ziceam ca dorm bine si n-am nicio problema
Am vazut ca fetele calcau azi noapte...eu am sa ma apuc acum, pana nu se face ingrozitor de cald.
Intre timp, pentru FLORINA!!
Si pentru Roxy, sau pentru cine s-o nimeri
Va pe toate, si sa avem o zi excelenta, cu vesti minunate!!
36+ cu Miruna-Maria
miki_baby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufi79 multumim babylicious pentru cafeluta, eu una chiar am nevoie .........raportez prima noapte alba din "cariera" de mamica. Bubu mic a avut colici, din cauza ca mama a mancat ieri doua rosii , abia la masa de 3 dimineata si-a revenit, a mancat linistit si a dormit, la fel si dimineata......probabil s-au "eliminat" rosiile. E ingrozitor sa-ti vezi puiutul cum plange si cum se chinuie, am inceput sa plang si eu cand il vedeam. Acum sunt atenta la ce mananc si nu mai incerc nimic crud pana nu incep diversificarea, asta daca ma ajuta Dzeu sa am laptic pana atunci. mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel Doamne ai grija de noi |
Pufi, eu sincer nu cred ca fructele si legumele crude influenteaza colicii. Trebuie doar sa le mananci in CANTITATI MODERATE.. Mie mi-au zis de la maternitate cand am nascut-o pe Saara ca pot sa mananc orice am mancat in timpul sarcinii, mai putin iute, bineinteles. Saara nu a avut colici, am alaptat-o exclusiv pana la 6 luni si era o grasunica.
Gandeste-te cate vitamine sunt intr-un mar crud si cate sunt intr-unul din compot.
anaemi spune:
Neata si de la noi!
Hai Florina!
Lissa, ma bucur ca esti bine si ca bebe mai sta un picut!
Roxy si eu tot marti ma duc la spital...tot cu bagajul...Doar ca eu sper sa nu nasc nici atunci ,nici pana atunci . Eu sper sa nasc miercuri,joi sau vineri
Eu dupa toata traba pe care am facut-o ieri, aseara cum am pus capul pe perna cum am adormit...doar trezirile pt toaleta ce m-au mai deranjat
Pufi, nu-i dai la bebe Eduard ceva pt colici?
Bafta fetelor care mai merg la controale si ecografii ...
nu mai stiu ce vroiam sa spun
Pupici la toate !
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 38+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
pufi79 spune:
i-am dat anaemi picaturi bonisan si ceiut babycalm, dar nu stiu cat efect au avut.
Bine ca de 3 mese nu mai are nimica, a papat si a adormit imediat .
Stiu ca e indicat sa mananci de toate ca sa ai vitamine dar uite ca eu de 3 saptamani nu am avut niciodata probleme, manca si dormea, de-asta am zis ca rosiile au fost de vina si atunci decat sa-l vad suferind mai bine nu mananc nimica crud, cel putin o perioada acum ca e mic apoi oi vedea.
mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
adra_bell spune:
Neata!
V-am vazut azi-noapte la forumeala, de regula intre 3 si 5 nu dorm. Am si alta regula, dimineata imi este foarte rau, mama lor de reguli:(
Oana, oare niste seminte de in macinate nu te-ar putea ajuta?
Pufi, multi copii au dureri de burtica, tine de imaturitatea si adaptarea tubului digestiv, a mea a avut pana a invatat sa ragaie. Invatasem tot felul de manevre de scos aerul din copil, tin minte ca se scula la 3 noaptea sa manance, dura putin alaptarea propriu zisa, dar scoaterea aerului imi lua si cate 45 de minute. Si eu sunt de acord cu Miki, in privinta fructelor si legumelor
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
oana.irina spune:
andra_bell, mi-ai dat o idee foarte buna. A fost o vreme cand luam seminte de in. Nu le macin, le pun intr-un pahar mare cu apa si le beau asa. E un pic gretos procedeul, dar n-am ce face. Merg azi la mag naturist si imi cumpar si ceiut.
sdcristian spune:
eu sunt de acord cu pufi la faza cu legumele, la unele copiii fac colici, carol a avut doar de 2 ori, o data am mancat rosii cealalta data ceapa si ciuperci - astea gatite
nu zic sa tai toate cruditatile, dar daca vezi ca un bebe e sensibil la ceva anume, scoti fix chestia respectiva.
dar cred ca poti manca ananas - ajuta si la lactatie, pepene, poate astraveti si ardei, dar totul treptat si daca vezi vreun semn ca nu e bine...
mama de Carol (29.12.2008) si 36+ cu Patrick
blog
adra_bell spune:
Oana, au functionat pentru fetita unei prietene, dar i le punea sub forma de faina in mancare. Si digeri invelisul ala al semintelor? ai mai incercat?
Pufi, vroiam sa-ti zic, ca sa nu dau impresia ca te invat, e posibil ca rosiile sa-i fi facut rau, dar nu te lipsi de fructe si legume, incearca putin cate putin si vezi ce merge. Eu m-am ferit de portocale o perioada, aveam impresia ca portocalele mancate de mine ii fac rau Evei. Dar solutia asta a fost la noi, sa invete sa scoata aerul
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
v_florina spune:
Arianna, ce zanica grasunica! Felicitari, o sa fie bine in urmatoarele saptamani, fii fara grija.
Babylicious si celelalte fete aproape de termen, cum este in luna 9? Banuiesc ca aveti o stare de incertitudine, de genul ‘vine azi sau maine’?
Florina_g, Roxy, la tine voi este relativ. Asteptam sa ne dati vestea cea mare din moment in moment!!!
Ilida si celelalte fete, nu-mi fac griji de rinita si orice apare cu sarcina si dispare cu nasterea. Eu oricum am avut o sarcina usoara, asa ca nu ma plang. Chestia cu tiroida ma intristase. Mama s-a operat anul trecut de tiroida, stiu ca voi ajunge si eu acolo, dar speram sa mai stau linistita pana la 55 de ani cat a avut ea la operatie. Dar, cum noaptea lucrurile se schimba si gandurile se limpezesc, astazi sunt linistita si astept analizele. La nuci – ma refeream ca nucile contin iod, nu? Si am mancat multe multe. Hipotiroidismul indica lipsa de iod, asa ca ma gandeam eu ca macar nucile sa fi ajutat putin.
Babylicious, transmite-i Ramonei ca ne gandim toate la ea si ca stim ca va fi bine. Sa aiba curaj in continuare ca si pana acum si sa nu se dea batuta.
Lisssa, tie nu-ti zic nimic. Tac malc si astept!
Krissy, mai, dupa sfaturile voastre m-as fi gandit ca as putea incerca un sex acum. Dar ce ne facem cu durerea de burta, contractiile care mai apar, si chiar asa, miscarile lui bebe care te fac sa-ti dispara orice urma de chef. Plus ca ca ma gandesc ca preludiul ar fi cam incomod, fie in pat fie in picioare. Adice nema flexibilitate!
pentru ceaiul de zmeur. Am auzit si eu de el ca face bine, o sa incep sa beau.
Anaemi, las-o mai incet fata draga. Zau ca nu stiu cum le poti face tu pe toate. Sunt si eu activa, dar cu inca doi copii pe langa mine, sigur nu as face fata !
Fetelor, cum este cu contractiile astea in travaliu? La ce frecventa trebuie mers la doctor?
31+