Iul-aug 2011!BV FLORINA_G! SANATATE ANTONIA!(66)
Raspunsuri - Pagina 4
adra_bell spune:
Anaemi, daca ei vor sa stea la bunici, nu vad de ce nu i-ai duce. Nici eu n-am stat fara Eva, la bunici ii place, dar numai daca suntem si noi, altfel n-ar sta.
Sau poate veni unul dintre bunici sa stea la voi, cat timp esti tu la maternitate si astfel va fi si tati mai lipsit de griji?
Noi inca nu avem o solutie, probabil ca Eva va veni cu ta-su la Bucuresti si vor sta la o prietena, macar prima zi.
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Michelle_12 spune:
Veronica75 la ceea ce ai spus tu legat de greutatea bebeilor as mai adauga faptul ca aceasta greutate este estimata in functie de celelalte masuratori, capsor, abdomen, lungimea femurilor, etc. care sunt toate aproximative. Deci greutatea aproximata insumeaza o serie de erori de masurare. Asa ca nu merita sa ne facem ganduri privind acest subiect, important e ca bebeii sa fie sanatosi, ca sunt mai slabuti sau mai dolofani, asta conteaza mai putin.
33+ & din burtica ei
roxybarbu spune:
Neata si de la mine,
nu am citit nimic inca, am vrut doar sa va spun ca Florina_g este la maternitate de azi dimineata de la 9, deci sa o incurajam!!!!!!!!!
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011
Burtocika spune:
Intru si eu sa semnez condica, n-am mai scris demult (adica de cateva zile, dar la ritmul in care scrieti voi, mi se pare o vesnicie )
Hai FLORINA !!!
Sa vad daca mai imi aduc aminte la ce vroiam sa raspund:
Ceaiul de zmeur - pentru ce e bun ? Am inteles ca pt travaliu, dar cum eu nasc prin cezariana ... mai foloseste si la altceva ?
Pufi - e adevarat ca unele legume / fructe crude ii pot da dureri de burtica lui bb, dar NU TOATE ! Trebuie sa le identifici tu, pt ca nici nu poti sa stai fara legume / fructe pana il diversifici, adica pana la 6 luni ! Sunt sursa principala de vitamine, daca le gatesti nu prea mai ramane nimic din ele ... Rosiile sunt intr-adevar mai greu de tolerat, la fel si portocalele (citricele in general) pt ca sunt mai acide si contin nu stiu ce care il poate deranja pe bb. Ceapa + usturoiul e posibil sa schimbe gustul / mirosul laptelui si lui bb sa nu-i mai placa. Ciupercile / vinetele / ceapa prajita sunt foarte indigeste si iarasi e posibil sa nu le poata tolera, dar pana la urma e "pe incercate".
Pt. colici am inteles ca exista COLIEF, cica ar fi bun, si ESPUMISAN. Noi am folosit Sab Simplex si Bonnisan, fara rezultate spectaculoase ...
Anaemi - tu nu te-ai despartit NICIODATA de copiii tai ? Cum ai reusit pana acum ??? Si eu zic sa-i lasi la bunici ... mai ales daca le place si se simt bine ...
Noi suntem binisor, Irina mea se mai duce la gradinita iar eu incerc sa-mi termin treburile prin casa cat mai pot ... Ieri am fost la medicul de familie si mi-a fost tare greu sa ma deplasez, ma impungea domnisoara de-mi pleca burta in toate partile !!! Sotul e plecat de marti, suntem singurele, nu pot sa zic ca nu mi-e un pic urat, mai ales seara ne plictisim si trece timpul mai greu, dar vestea buna e ca in week-end vine acasa, asa ca sper sa ne mai scoatem parleala
Va pup pe toate si ma grabesc, ca-mi vine fata de la gradi !
Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
anaemi spune:
Burtocika singurele "despartiri" de ei au fost/sunt cat este Filip la gradinita , cat mai ma duceam la scoala sau la doctor si acum cat a mai iesit sotul cu ei in parc.
Nu am fost niciodata despartiti de atatia km, fara sa-i vad eu si fara sa am eu grija de ei.
Ma gandesc ca poate prima data o fi mai greu?
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 38+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
mai spun si eu inca o data
Hai Florina!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 38+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Burtocika singurele "despartiri" de ei au fost/sunt cat este Filip la gradinita , cat mai ma duceam la scoala sau la doctor si acum cat a mai iesit sotul cu ei in parc. Nu am fost niciodata despartiti de atatia km, fara sa-i vad eu si fara sa am eu grija de ei. Ma gandesc ca poate prima data o fi mai greu? |
Da, prima data e cel mai greu dupa aia te obisnuiesti sa mai respiri si tu un pic Pai deja daca Filip e la gradinita, inseamna ca pe parcursul a catorva ore zilnic are altcineva grija de el ... Daca stii ca ei se inteleg bine cu bunicii, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji ... A, si daca stii ca bunicii respecta ce le spui tu si nu le dau programul peste cap ... daca nu esti o "control-freak", ca mine
Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
pufi79 spune:
multumesc fetelor cu experienta de sfaturi,
intr-adevar nu am scos de tot fructele si legumele, nu m-am exprimat bine dimineata deh lipsa de somn, dar rosiile cu siguranta i-au facut rau, mai stau cateva zile si mai testez alte fructe . Apoi mi-am amintit ca mi-a zis dr. pediatru ca trebuie sa evit legumele si fructele cu seminte.
Stiu ca fiecare copil si organism este unic si atunci totul trebuie incercat, ce functioneaza la unii nu functioneaza la toti dar tare m-a durut sufletul cand l-am vazut. Stateam cu sotul si ne gandeam ce trebuie sa fie in sufletul parintilor cu copii bolnavi intr-adevar........brrrrrr.
mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
Babylicious spune:
Pufi, imi pare rau de exprienta de azi noapte! Incearca sa te odihnesti azi pe zi... cat despre sfaturi eu clar nu am, doar adun
Am venit si noi de la doctor. Nu a fost asha ingrozitor cum ma asteptam recoltatul de secretie ca a durat f putin. Bebelina are 2300g, cam micuta, dar nu ne facem griji, este sanatoasa in rest! Aaaa...si pentru ca nu am mancat de dimineata ca sa imi recolteze sange, era cu picioarele in gura! Copil descurcaret, nu sta sa moara de foame
Pupici de la noi!!
Aaaaa...si
Hai Florina!!
Hai Roxy!!!
Si bineinteles cine mai doreste, cine mai pofteste!
Oana 36+ cu Eliza Maria
pufi79 spune:
HAI FLORINA, HAI BEBE EDUARD
mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi