Iul-aug 2011!BV FLORINA_G! SANATATE ANTONIA!(66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Bine ai venit bebe Eduard!!
Felicitari mami Florina!!

Alinuff, Doamne Ajuta ca bebelusa ta sa treaca cu bine peste operatie si tu sa ai putere sa treci peste incercarea asta grea

Lissa , caruciorul e super ..am luat si eu cam la fel doar ca e cu portocaliu

Hai Roxy!!

38+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Multumesc mult fetele pt sfaturi!

Cum am zis, am hotarat ca pana la urma sa-i ducem !

Nelinistile mele se datoreaza si faptului ca soacra-mea si tata sunt singuri si nu stiu cat o sa se poata descurca cu ei...mai ales soacra-mea care abia se uita la ei cand suntem si noi si se vaita cum face ceva de numa'.

Si tata...tata e singur si e barbat!

Offffff!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 38+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz
Sa iti mai zic o informatie despre medlife. Nu ca te-ar interesa neaparat. Ambulanta cu care lucreaza medlifeul, costa 400 ron, sa te ia de acasa si sa te duca la spital. Tare nu? As pleca pe jos si nu le-as da atat.

WHAT ??? Adica cum ??? Daca eu am o urgenta (contractii, sangerare etc.) si chem ambulanta, ma taxeaza cu 400 lei ? Are vreo importanta ca sunt gravida si ca urmeaza sa nasc la ei ? Asta e tariful lor normal pt ambulanta ? E valabil si daca ai abonament ?

Noi am chemat de 2 ori ambulanta de la ei, o data pt sot, care avea 39.5 la 12 noaptea, si o data pt fii-mea, din acelasi motiv. fiind abonati, nu ne-a costat nimic (drept e ca pt fii-mea mai bine ma abtineam ,ca n-au medic pediatru pe ambulanta si i-a gresit ala tratamentul, asa ca am ajuns internati in spital din cauza asta )

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Burtici va multumesc mult pentru motate, sunteti niste dragute
Astazi am pierdut dopul dar sincer nu stiu daca tot,aaaaaaa si la mine nu a fost deloc limpede a fost cu foarte mult sange (scuzati detaliile)

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

wow Roxy pai sa imi scot si eu motzatele pt tine

Mama de Ana si 37+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetelor va multumesc mult dar haideti sa lasam astazi motatele doar pentru Florina si sa ne rugam pentru Alinuff si Ramona

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy
Sorry, asta nu am mai auzit-o, nu are nimic de-a face cu inmuiatul colul, din contra - e tonic muscular, nu "relaxant"... Am mai zis-o, dar nu ma deranjeaza sa repet (asa iti raspund si tie, Savvy la intrebare): ceaiul de zmeur pare a fi controversat, datorita opiniilor cam opuse in ceea ce priveste efectul asupra aparatului reproducator feminin, dar eu am mers pe varianta unui naturopat indian care mi l-a recomandat pe toata durata sarcinii, dupa ce am pierdut prima sarcina. E recomandat ca tonic uterin (inclusiv pt prevenirea avortului spontan), usurarea durerilor de nastere, scurtarea travaliului, pregatirea productiei de lapte si aport de minerale destul de semnificativ - aici are istoric lung de utilizare in traditia triburilor indiene. Eu dupa a doua sarcina cu baut continuu pot sa infirm teoria ca provoaca contractii - chiar ca nu prea am multe, nici vorba dureroase, iar nasterea a fost fara epiziotomie si rupturi!!! Deci in concluzia mea, e benefic indiferent cum nastem, lucrand la flexibilitatea si refacerea uterului si pregatind lactatia. Daca nu ajuta, clar nu strica - parerea mea.

Eu cu relaxarea ramasesem in minte de cand am citit de ceai - adica ieri - pe unele forumuri. Imi pare rau daca am dezinformat, stiam eu ca experimentatele sunt mult mai informate! Chiar acum ma duc sa-mi mai fac o cana!

34+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Bravo Florina!!!!! Bun venit pe lume bebe Eduard!!!
Refacere cat mai rapida mami!
Alinuff imi pare nespus de rau ... Da dea DD sa reziste Antonia si sa treaca cu bine de problema asta
Eu sunt si eu in butoi azi.. am luat rezulatele analizei si surpriza POZITIV!!!!
Manca-l.ar focu de streptococ ca la toate analizele precedente aera ok , de unde m-am pricopsit cu el nu stiu. Luni ma vad cu doctorita sa vad ce-mi spune sa fac. Am inteles ca se administreaza antibiotic in timpul travaliului si eventual lui bebe. Off asta imi lipsea

36+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
...eu mi-am luat carut ieri, in sfarsit i-am luat ceva la bb, din www.chiccousa.com/gear/strollers/cortina/cortina-limonata.aspx" target="_blank">asta. Cred ca merge si la fete si la baieti, nu??
...

Betty, frumos carutul, eu il stiu in varianta rosie ca il are o vecina de-a mea. Fetita ei are un an si jumatate si carutul arata tot ca nou. A, si i-a mai cumparat si o husa transparenta pentru ploaie, ca pe aici cand se pune sa ploua, curge nu gluma!
Apropos, tu de unde l-ai luat, ai comandat pe net, ai vreo oferta?

34+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Roberta imi pare rau pt rezultatul analizei dar stai linistita ca totul se rezolva si va fi bine!
Nu am inteles de ce ai zis ca la celelalte analize , asta ti-a iesit bine.. Eu stiam ca analiza pt streptococul b se face o sg data dupa saptamana 37 de sarcina.

Oricum, nu iti fa griji, te puup

37+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput