Iul-aug 2011!BV FLORINA_G! SANATATE ANTONIA!(66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Off, imi pare tare rau sa aud de bebelusa Antonia , ma rog sa o ajute Dumnezeu sa isi reviva
Curaj Alinuff

Bine ai venit pe lume bebe Eduard
Refacere rapida Florina

He,he tocmai ce spuneam ca incepe sa curga cu bb-i
Pentru cine mai vrea sau pentru cine se nimereste

Anaemi - la fel gandesc si eu - du copii la bunici, cred ca e mai bine pentru ei

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

saluatre si de la noi!

Bun venit pe lume Eduard! Refacere rapida Florina!!!

pentru Antonia si putere multa parintilor

fETELOR, care sunteti aproape de termen, nu mai luati nospa, eu asa stiu...ca daca e sa vina bb...vine, no-spa e ok daca nu ai ajuns la termen.

fecian, ia o prietena cu tine sa nu fi singurica

anaemi, pai normal ca sa ii duci la bunici sau sa vina bunicii la voi. noroc ca ai ajutor

eu mi-am luat carut ieri, in sfarsit i-am luat ceva la bb, din www.chiccousa.com/gear/strollers/cortina/cortina-limonata.aspx" target="_blank">asta. Cred ca merge si la fete si la baieti, nu??

Mama de Ana si 37+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

No hai sa intru si eu fuga-fuga. Asadar:

Bine ai venit pe lume EDUARD! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa! Bravo, Florina, uite inca o nastere rapida, mai ce face tineretea! Recuperare rapida si mult lapte!

Sanatate si succes la interventie, bebe ANTONIA! Doamne-ajuta sa treaca incercarea cu bine si sa va intoarceti cu bine si sanatate acasa, Alina draga!

Hai Roxana! Esti precis urmatoarea, suntem pe faza sa te incurajam.

Citat:
citat din mesajul lui ilida
Ceaiul de zmeur cica inmoaie colul - cea ce probabil ajuta la o dilatare rapida (pentru a-l scoate pe bebe normal).
In cazul cezarienei eu nu-i vad nici un rost dar poate fetele cu experienta mai multa ne spun mai multe...
Sorry, asta nu am mai auzit-o, nu are nimic de-a face cu inmuiatul colul, din contra - e tonic muscular, nu "relaxant"... Am mai zis-o, dar nu ma deranjeaza sa repet (asa iti raspund si tie, Savvy la intrebare): ceaiul de zmeur pare a fi controversat, datorita opiniilor cam opuse in ceea ce priveste efectul asupra aparatului reproducator feminin, dar eu am mers pe varianta unui naturopat indian care mi l-a recomandat pe toata durata sarcinii, dupa ce am pierdut prima sarcina. E recomandat ca tonic uterin (inclusiv pt prevenirea avortului spontan), usurarea durerilor de nastere, scurtarea travaliului, pregatirea productiei de lapte si aport de minerale destul de semnificativ - aici are istoric lung de utilizare in traditia triburilor indiene. Eu dupa a doua sarcina cu baut continuu pot sa infirm teoria ca provoaca contractii - chiar ca nu prea am multe, nici vorba dureroase, iar nasterea a fost fara epiziotomie si rupturi!!! Deci in concluzia mea, e benefic indiferent cum nastem, lucrand la flexibilitatea si refacerea uterului si pregatind lactatia. Daca nu ajuta, clar nu strica - parerea mea.

V_Florina, curaj la fun cu sotul daca aveti chef - las' ca-ti gasesti un pic de flexibilitate. Si ce daca misca un pic bebe, el e in "casa" lui.

Azi am schimbat si eu saptamana si luna, ce repede trec saptamanile!

Va pup si ma mai duc o vreme intr-ale mele, spor la nastere pe care v-apuca intre timp!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 32+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

e frumos caruciorul lisa, si da, e total unisex

mama de Carol (29.12.2008) si 36+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

saluatre si de la noi!

Bun venit pe lume Eduard! Refacere rapida Florina!!!

pentru Antonia si putere multa parintilor

fETELOR, care sunteti aproape de termen, nu mai luati nospa, eu asa stiu...ca daca e sa vina bb...vine, no-spa e ok daca nu ai ajuns la termen.

fecian, ia o prietena cu tine sa nu fi singurica

anaemi, pai normal ca sa ii duci la bunici sau sa vina bunicii la voi. noroc ca ai ajutor

eu mi-am luat carut ieri, in sfarsit i-am luat ceva la bb, din www.chiccousa.com/gear/strollers/cortina/cortina-limonata.aspx" target="_blank">asta. Cred ca merge si la fete si la baieti, nu??

Mama de Ana si 37+

Fashion

Sa inteleg ca nici tu nu stii ce hram poarta bb?
Makes two of us!!!
Si strollerul arata foarte bine! Cred ca va fi folosit cu succes de bb!

Legat de nastere, cred ca nu prea am cum sa iau nici o prietena. Suntem noi apropiate insa ...nu atat de apropiate. (plus fiind la inceput de relatie e prea focusata pe aia asa ca...fiecare cu ale ei)

Eu chiar sunt intr-un butoi d-ala greu...ma mentin cu greu sa nu urlu.. o fi vreun muson hormonal, cine stie!!!(asteptam sa treaca)

Ca veni vb de muson...frate aici ploua de mai bine de 2 saptamani si e atat de friig!!1 sunt 14 grade, urasc clima asta nenorocita!

Felicia,de pui (Gabriel) si 34+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 6 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicia, probabil de-aia te si simti asa...vremea urata trage la melancolie,,,
E foarte frumos Caruciorul Betty!!

Oana 36+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Hai fecian, afara din butoi!!! Si eu am o stare asemanatoare cu a ta, probabil are si vremea asta vina ei..si aici nu a fost zi fara ploaie cred in ultimele saptamani iar temperaturile sunt in jur de 17 grade.. dar am vazut ca de luni se incalzeste, vin caldurile (in jur de 30 de grade) si cred ca si pe la voi, avand in vedere ca nu e foarte mare distanta intre noi

Roxy ce faci? ceva contractii dureroase?

37+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicia, in legatura cu olita, am vazut niste stickere pe net, sunt negre, dar cand face pipi pe ele se fac luminoase si zambarete. Se lipesc pe fundul olitei. Cam asa arata: http://myeva.wordpress.com/2010/09/05/4088/

Scuze de off topic, nu mai am timp s acaut subiectul, fugim la plaja. La o baie adica

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Bine ai venit bebe Eduard! Florina, sa va traiasca si sa va umple sufletul de bucurii!

Multa sanatate Antonia! Multa putere Alina !

Adra, mamutz ati fost f simpatice !

Lissa f frumos carutul!

Roxy ...sa nu uiti sa ne anunti!

Felicia ...bine de retinut, sa nu ma mut vreodata in Olanda sau mai stiu eu ce tara ma nordica...prefer caldura in locul frigului si al ploilor

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 38+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Una calda, alta rece.

Alina, ne rugam pentru bebelina ta, sa ai putere sa treci peste aceasta incercare!

FlorinaG, bravo, in sfarsit! Recuperare rapida, mult laptic si bebe mancacios.

Lisssa, f frumos caruciorul, imi place culoarea f mult.

Referitor la pompele de san - ieri am terminat cursul de puericultura si ni s-a recomandat din tot sufletul sa nu ne luam pompa de san pana cand efectiv nu avem nevoie de ea. Cei de acolo sunt foarte 'pro-natural', inclusiv pentru nastere, alaptare, hranirea mamei in timpul alaptarii etc.
Ei au pompe de inchiriat ARDO, electrice. Costa 50 lei/luna. Mau au si niste pompe manuale tot Ardo, care costa 10 lei/buc.
Daca va intereseaza, site-ul este www. nastecumsimti. ro

31+

Mergi la inceput