Iul-aug 2011!BV FLORINA_G! SANATATE ANTONIA!(66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Roberta, imi pare rau de rezultat! Dar sunt sigura ca se va rezolva intr-un fel sau altul...

Oana 36+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Roberta ....te inteleg perfect....eu m-am luptat cu balaurul .....acum 2 zile am aflat si eu rezultatul ....la mine din fericire este negativ de data asta(dupa lupte cu antibiotic) ....mai repet la sf sapt 36 inca odata.
o sa fie bine

32 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

da de unde naiba se ia asta? eu nu l-am avut in trim 1....incepe sa imi fie frica acu...sapt viit aflu si eu rezultatul

Oana 36+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Mie dr. mi-a explicat ca exista in mod fiziologic la nivelul vaginului ,rectului ....el nu este periculos la femeia normala....isi face de cap doar in sarcina ....ruperea prematura a membranelor,deschiderea colului si in timpul nasterii naturale infectarea bebelusului care poate fi fatala.
eu m-am hotarat ca daca Doamne fereste in sapt 36-37 imi iese iar fac cezariana....nu risc o nastere normala cu el.

32 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Bine ai venit bebe Eduard!Florina recuperare usoara!Multa sanatate Antonia!Multa putere Alina! 37+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ilida, l-am luat de la babierus ca am avut un cupon de 20% off

Mama de Ana si 37+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Gataaa, am venit de la doctoras.
Picii sunt ff bine.
Au aceasi greutate, 1.8 kg, fiecare!
Dr mi-a spus ca este f bine ptr sarcina gemelara si ca daca o tin tot asa am toate sansele sa ajung pe la 37 saptamani (2.2-2.5 kg).
Gemenii, oricum, nu se lasa sa treca de 37 saptamani.
Sa va mai zic si de col?
Noo, ca va fac invidioase (3.94 )

Va pup!

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Roberta imi pare rau pt rezultatul analizei dar stai linistita ca totul se rezolva si va fi bine!
Nu am inteles de ce ai zis ca la celelalte analize , asta ti-a iesit bine.. Eu stiam ca analiza pt streptococul b se face o sg data dupa saptamana 37 de sarcina.

Oricum, nu iti fa griji, te puup

37+ Ianis-Stefan

inainte de sarcina am facut o serie de analize , mai ales ca timp de un an nu reuseam sa raman insarcinata , printre care mi s-a luat si cultura din vagin . nu am avut nici un fel de bacterie sau streptococ atunci . Doar ca nu facusem si rectal , evident . Poate ca era acolo si doar s-a extins si vaginal ...
Asa am citit si eu ca multe femei sunt purtatoare fara sa stie , pt ca nu apare nici un fel de simptom, insa e f periculos in timpul sarcinii : risc de avort in primul trimestru, apoi risc de nastere prematura si cel mai rau risc sa se imbolnaveasca bebe la nastere
Cei mai afectati pot fi bebeii prematuri , daca nasterea vine dupa saptamana 37 , se administreaza antibiotic in timpul travaliului , iar daca acesta este prea scurt , se administreaza si bebelusului
sa vad ce o sa-mi spuna si Dta luni.. nu stiu daca o sa-mi dea deja sa iau antibiotic sau ramana sa-mi administreze doar la nastere

36+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Picii sunt ff bine.
Dr mi-a spus ca este f bine ptr sarcina gemelara si ca daca o tin tot asa am toate sansele sa ajung pe la 37 saptamani (2.2-2.5 kg).
Sa va mai zic si de col?

Va pup!

Bravo mami .....felicitari pt bebei grasunei si frumusei

32 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Picii sunt ff bine.
Sa va mai zic si de col?

Va pup!

SUPER,SUPER,SUPER!!!!!!!!! Cred ca nici nu se putea mai bine

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput