Iul-aug 2011!BV FLORINA_G! SANATATE ANTONIA!(66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Bun venit si de la mine, dulcica27 !

Oana 36+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Mai fetelor, nu va buluciti asa, luati-o incet, cate una cate una !!! Ca nu prididim cu motatele

HAI ROXY

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Cand am deschis topicul si am citi titlul mi-am dat seama ca s-a intamplat ce se pregatea azi noapte.

Felicitari Florina, sa va traiasca minunea si sa va bucurati toti impreuna.

Alinuff- sanatate Antoniei si sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste incercare.

Roxy daca mai calci o tura la noapte poate ca pe maine iti vine si tie randul.

Felicia- asa palngacioasa nu am fost in nici o sarcina de zici ca nu stiu ce am. Ma prinde din senin. Daca pun mana pe un lucru de BB clar se lasa cu lacrimi. sa treaca repede.

Multumim fetelor ca ne tineti la curent cu vestile. Ce ne-am face fara voi?

Raportez si eu durere de burta dar fara contractii, urata bine ca a trecut.

Anaemi si eu zic sa ii lasi la bunici, in mod sigur le va fi bine. fiind prima despartire te cred ca va fi greu dar din punct de vedere practi va fi mai usor sa va descurcati fara ei la momentul X.

La mine va sta sotul cu copiii,Vlad e mare dar Paul cum nu a fost despartit de mine nu prea sta singur cu altii. Deci voi fi si eu singura.

Bafta la doctori si felicitari pentru cine a venit cu rezultete bune.

Despre colici- of cu Vlad am tras greu pana la 7 luni indiferent ce mancam cu se linistea doar plimbat in brate. Cu Paul eram deja pregatita moral si stiam ca mai rau decat Vlad nu poate sa fie, am mancat pe ce puneam mana ca nu prea aveam timp. Nu l-au deranjat colicile sau erau 'ascunse' de infectiile urinare.

Pupici la burtici si pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

FELICITARI FLORINAAAA!!!! sA ITI TRAIASCA SA FIE SANATOS!!!

IMI PARE RAU ALINA PT BB ANTONIA SI MA ROG PT SANATATEA EI, SA DE-A DUMNEZEU SA SE FACA BINE!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui eska

a, voiam sa va mai intreb ceva totusi inainte. A cumparat cineva ceva de pe site-ul "faracolici .com" ? Eu as vrea sa-mi comand de pe site ceva de la avent, sterilizator, pompa si biberoane si nu stiu cat or fi de seriosi. Stiti ceva de ei?

32+ cu

Eu am comadat de pe amazon. Aia chiar sunt seriosi si oricum multtt mai ieftini decat in Romanica noastra. Am dat pe pachetul asta:http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004U8C1T6/ref=s9_simh_gw_p75_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1FP40KCGEWR1ESC67YZ1&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294
300ron cu tot cu taxe, dar l-am prins la oferta cu 60 lire. Oricum la noi e 500 ron numai sterilizatorul. Le-am primit intr-o saptamana. Si au mai luat fete de la odiseea noastra, ca asa am aflat si eu.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Am fost putin plecata si ce de vesti am gasit!! Imi pare asa rau ca nu-s toate foarte bune, din pacate :(

Alina, fii tare si roaga-te la Maica Domnului! Doamne ajut-o pe bebe Antonia!! Ma rog pentru voi sa treceti cu bine peste aceasta incercare!

FlorinaG, chiar ca totul s-a petrecut repede!! Sper ca ai avut o nastere usoara, abia asteptam noutati!!

FELICITARI mamico, refacere rapida si un bebe sanatos si cuminte!!!!

Hai Roxy, nu mai e mult!!Eliminarea dopului o fi si de la emotii dar si din cauza ca nu ai stat deloc cumintica in ultima vreme! Oricum, veste buna!!

Va pup pe toate!!!

37+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

FELICITARI FLORINA, SA ITI TRAIASCA BB SI SA FIE MANCACIOS!!!

IMI PARE RAU ALINUFF, MULTA SANATATE LA BB ANTONIA, SA SE FACA BINE, DOAMNE AJUTA!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ma rog pentru bebelusa Antonia, sa fie bine totul cu operatia! Si pentru mami a ei sa aiba putere multa!

Felicitari Florina! Bine ai venit pe lume bebe!

Mai vroiam sa va zic ca am primit ieri un mesaj, exista un site care inchiriaza pompe de san, nu stiu amanunte. pompedesan.ro

Tot ieri m-a sunat Sanador sa ma invite sa nasc la ei, da' le-am zis ca am nascut deja

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

...................................
Tot ieri m-a sunat Sanador sa ma invite sa nasc la ei, da' le-am zis ca am nascut deja

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

hai ca mi-ai inseninat ziua!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 34+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 6 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Mai fetelor, nu va buluciti asa, luati-o incet, cate una cate una !!! Ca nu prididim cu motatele

HAI ROXY

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Sa iti mai zic o informatie despre medlife. Nu ca te-ar interesa neaparat. Ambulanta cu care lucreaza medlifeul, costa 400 ron, sa te ia de acasa si sa te duca la spital. Tare nu? As pleca pe jos si nu le-as da atat.

36+

Mergi la inceput