LMA Antonia, Filip, Larisa si Theo- Delfinasi(150)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Rody, la somnic? stiu ca esti restanta.

Crissy, Crispro, Rodyka, Paula pt munca voastra.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Felicitari delfinasilor pt primii pasi independenti: Isa, Andrei, Raisa, Raul, Andra (am vazut-o in real life) si Matei sustinut de manute. Iertati-ma daca am uitat vreun delfinas umblator.

Mergi la inceput

Inchei si eu activitatea pe noaptea asta.

Cum inchid calculatorul si ma intind si eu, dupa legile lui Murphy, o sa inceapa SN sa urle... va zic pe zi daca au functionat

Mergi la inceput

La multi ani, Matei!

LML Victor! te-ai bronzat? si Alicia!

Va multumesc si eu in al doispelea ceas pt urarile de pe 13.
Si felicit si eu toti delfinatii care au mai adaugat o lunita in buchetul vietii in zilele cat am lipsit.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Rody, la somnic? stiu ca esti restanta.

Crissy, Crispro, Rodyka, Paula pt munca voastra.

nu, cris, aicea-s inca

ti-am raspuns si pe delfinasi

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

am trimis pozele pe delfinasi nu sunt toate reusite, dar "conditiile" nu au fost propice

fug la mandru, ca il aud cum ma striga in patut

inainte dau

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Asama enerveaza ca sta treaz copilul cate o ora, de mu stiu cum sa fac. M-am culcat aseara tarziu, pe la 1 juma. Ca initial m-am pus langa sot, dar sforaia si scrasnea ingrozitor. Am incercat sa il misc, sa se opreasca, nimic. M-am dus langa copil. Pe cand sa adorm s/a trezit. No, intr-un final adormim amandoi. La6 juma S-a trezit, i-am dat papa si de atunci sta treaz!!! Io mor de somn. Acum parca da semne de somn...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Multumesc fetelor pt urari

Despre intalnire nu stiam daca ajung , asa ca nu facusem nici un schimb de nr de tel, cum pozele nu le mai avem pe mail, m-am uitat decat la pozele lui Alice ca sa o recunosc, am ajuns in parc si le-am vazut pe Racusor si Ochidut de cand sau intalnit, am vazut ca au facut cunostinta dar pana sa ajung eu la ele au disparut asa ca at cand sau intors la locul de intalnire mi-am facut curaj si am zis ca le intreb daca sunt 'fetele de pe internet" Racusor imi parea cunoscuta din poze

Am intalnit niste mamici foarte frumoase si tinerele, niste delfinasi superbi , sper sa ne mai intalnim, macar cu fetele care vin frecvent in parcul IOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, am revenit. Scuze pt greselile din mesajul anterior (era scris de pe telefon). Acum is la calc, beau o cafeluta (de fapt un 3 in 1). Copilul doarme.

La multi ani Victor de Bumblebee, sa cresti mare si sanatos!!! Cum e la mare?

Tanti, voi ii tineti ziua lui Matei? ceva idei de cadouri? Eu tot intreb, ca poate imi pica si mie o felie de tortulet, ceva.

Am vazut si eu pozele, ce mi-au placut! am vazut cei mai frumosi copii! Ma mai uit o data si acum.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Cristina petrecerea o avem sambata viitoare, at poate nasa sa vina, si at o sa te servesc cu o felie de tort, dar pana at intentionez astazi sa fac o prajitura cu fructe, asa ca dupa amiaza esti invitata la o parajitura

Mergi la inceput