LMA Antonia, Filip, Larisa si Theo- Delfinasi(150)
Raspunsuri - Pagina 4
eladea2005 spune:
neata si de la noi!
crispro,ne dam mana... si Filip matinal, ca de obicei... pai si normal daca se culca la 7-7.30 seara...musai tre sa-i schimb cumva programul...
ca ma intreba Victo...filip doarme o tura dimineata in intervalul 09.00-11.30 (depinde cat de repede se trezeste dimineata si cat de repede adoarme pt prima tura de somn)...apoi mai doarme pe la ora 14-15, depinde...da maxim o ora....va trebui cumva sa-i prelungesc perioada de stat treaz...si sa incerc sa-l culc mai tarziu pt a doua tura de somn...
ma bag la poze...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crissy77 spune:
tanti, ai PM
Numai delfinasi unul si unul si mamici cochete si frumoase am vazut
racusor, hai sa impreuna, la noi Bea e bolnavioara. De ieri tuseste. Sambata taiem motul oricum ar fi, vin si ai mei de la Barlad, deja s-au invoit de la servici, nu mai putem da inapoi...
Cris2010, bambo, eu sunt la tura 2 de socata . Acum am facut o portie jumate (o sa iasa vreo 12-14 l) sa avem pt sambata. Intr-un bidon am pus flori uscate, sunt curioasa cum iese.
eladea2005 spune:
am savurat pozele de la 'intalneala' fetelor... f cochete si elegante domnisoricile delfinase... frumusei si delfinasii nostri...si fratiorul mai mare al lui Matei... si mamicile frumusele, toate arata f bine... va dati seama ce fain ar fi o intalnire de-asta mai mare??? si ce nebunie???
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
saddie spune:
Neata!
Am o durere de cap de nu mai pot din cauza de oboseala. Azi noapte iar m-a luat criza de bila asa ca la 3 inca mai bananaiam prin casa. Neaparat trebuie sa fac ceva dar nu vreau operatie iar altceva nu prea e de facut
Am noroc ca Medeea e cumintica in dimineata asta. Am lasat-o in patut cat mi-am facut si eu o cafea si cred ca a adormit.
Ma duc sa usui motanul ca l-a apucat mieunatul si mi-o trezeste!
eladea2005 spune:
crissy, ufff sanatate lui Bea... sper sa fie ceva usor si sa treaca repede...
saddie, stiu cum e cu crizele de fiere...si eu am...sau am avut...din fericire din ianuarie n-am mai avut nicio criza...nu stiu exact de ce, nici nu vreau sa-mi pun prea multe intrebari...oricum, acum nu mai tin regim ca inainte...si totusi nu mi s-a mai intamplat...eu am multe pietricele la fiere... sa vad daca scap fara operatie...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Tanti, ma bag la praji si acum, si la un tortulet cand ii tineti ziua.
Bambi, raspuns la Pm. Nu stiam ca i-ai trimis si lui Crissy.
Eladea, macar Filip doarme de la 7. dar al meu aseara dupa 9 juma a adormit. Acum inca doarme, iar se duce programelul de masa si somn... of, ce nu imi place. Cand se trezeste asa tarziu e nasol ca nu apuc sa ii fac 2 ture de somn. Doarme doar o tura, dar si aia putin si e marait toata ziua...
Crissy, sa treaca repede raceala lui Bea! Of, fix acum!
Sa-l ajutam pe Alex
bambi_bv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tanti, ma bag la praji si acum, si la un tortulet cand ii tineti ziua. |
Pai da...normal...ca iti permiti la cate kg ai zis ca ai slabit!!!
Iti dau si portia mea din ce primim pe aici!Eu nu am voie praji..tortulet..