*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Hai ca usor-usor face toata lumea progrese cu olita. Noi stam chiar foarte bine la capitolul asta. A mers ca la carte totul, din ziua din care v-am povestit ca incerc. Acum mai are 1-3 accidente pe saptamana, ceea ce mi se pare extraordinar....si sunt accidente, ca se ia cu joaca, nu intentionat. Idem si cu somnul de pranz. La gradi, niciodata n-a facut pe el la pranz, iar acasa o data i se intampla...de 3-4, nu.
Nu sunt dispusa sa incerc inca si noaptea, cu atat mai mult cu cat doarme inca in patul lui de bebe (cel cu plasa) si nu are cum sa se dea jos.

La multi ani ANDREEA!!. Monicabo sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!

Eu sunt singura cu Luca. Sotul e in delegatie de o saptamana si ceva, iar pe David l-am dus ieri dimineata la autocar...a plecat in tabara la Arieseni, in Muntii Apuseni. Asa ca noi ne facem de cap


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Raportez bebe cu otita, mami varza, nedormita.
La noi e un succes total. de cate ori cere si merg cu ea la baie, ma intreaba daca toata lumea face pipi si kk la WC. Si incepe si insira: mami, tati, buni, Ana, etc. Deci la mine a functionat cu exemplu. Eu ii spuneam ca toti mergem la baie pt pipi si kk. apoi a vazut la fetitele mai mari. Acum , cum iese cineva din baie ea top intreaba: "ai facut pipi?"
Nu am avut nici un accident zilele astea. Mai scapa 2-3 stropi dc nu sunt pe faza sa o urc pe WC. E obsedata de curatenia Wc-ului. Cd a vazut ca a murdarit wc-ul, imediat mi-a zis, ii venea sa planga. am linistit-o ca spal eu si o sa fie din nou curat.
Ieri era afara, in curtea blocului si s-a tinut pana in casa. Azi am fost plecate 3 ore si nu mi-a cerut, a asteptat sa ajungem acasa.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna feteeeeeeeeeeee!


La multi ani, Amalia si Simona!
Monicabo, la multi ani Andreei!
BraveGirl multa sanatate lui Patrick

Pupici pt toti cozonaceii si mamicile lor!

Vorbiti de folosit toaleta/olita...ce-s astea??? noi suntem cu pampers. Progresele sunt atat de mici incat nici nu ma mai gandesc la ele ca la progrese. Nici nu ma stresez, in septembrie va merge la gradi si sigur se va invata repede cu toaleta luand exemplu de la alti copii. L-am inscris la o gradi particulara, imi place foarte mult, au si supraveghere video, abi astept sa inceapa. Si el de altfel la fel, zilnic cere ca vrea la gradi : "je veux ecole"
Daca sta mai mult cu tati decat cu mine acum vorbeste franceza mai bine ca romana. Dar e bine ca de inteles intelege tot in ambele limbi.
Eu am fost promovata la job , sunt supervizor...fericire maxima pt mine. Daca aveti treaba pe la doctor, desi va doresc sa nu fie cazul, dati-mi de veste.

Pupici dulci!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

cu sora-sa am avut prb f mari cu kk la oala.


Belgique, si cum ati dres-o? Z face pishu, merge singura, se pune pe oala, se ridica, o goleste in wc (sau cat pe langa) da` kk nu vrea si pace. Vb lui Oti, nu stie sa impinga pe oala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

hihiiii
ce imi place asa asa activitate

IZABELA te dadusem disparuta, ce ma bucur ca rapha vb in 2 limbi cred ca e un lover......pozeeeeeee a si felicitari pentru promovare


OTILIA tocmai miercuri primim raspunsul cu creditul, dar doamna de acolo a zis ca e sigur spre aprobare, da sti cum pana nu vad nu cred...cat priveste olita nu te demoraliza pe dimi cand l-am invatat fix o luna am chinui apoi a realizat..si da si noi am scos covor cand s-a intamplat minunea

CORINA mai azi chiar ma gandi ce o face baietelul ca ultima data ne zisesei de febra, deci clar nu dinti erau cauza...eu ii doresc sanatate multa,putere tie si bravo ariannei fetita mare. va pupam


MONICABO LA multi ani!!! sa iti traiasca fata mare, sa fie sanatoasa. am vazut si pozele ce faine sunt fetele.cum se inteleg cred ca fata a mare o invata toate cele de ale fetelor pe cea mica


ANCULE fusarati in parc? la noi ploua chiar acum..deci se racori, toti dorm numai eu raman seara de strang dupa ei, zau de nu imi place.ne e dor de tg-mures,de carlionti lui sara. pentru fete


ALRA asteptam progresele

AMI dezmat,da parca te vad cum iti vine dorul, te aud eu maine ca e casa goala fara david . sa aibe o vacanta pe cinste

fug si eu maine sper sa va gasesc la fel in nr mare la taclare

noapte bune fetele

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

buna fetele, si eu pe aici prin zona, va citesc dar nu apuc sa mai scriu, ca-s cu toate in urma rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Corina, bravo pentru succesele cu olita.... noi inca nu ne laudam, dar nu e timpul pierdut. Teorie stiu amandoi la perfectie ("numai bebelusii fac in pempi", "mama face pisu la o'ita mare", "eu nu sunt bebelus" etc etc..iti vine sa-i mananci!! Anastasia cere uneori ("mama, ma capa pisu" - deci stie ce inseamna - "veau la olita" dar nu face). Radu ar sta cu chiloteii uzi si o ora daca l-as lasa. De la gradi ne-au spus ca ea e cea mai cooperanta. Oricum vom indesi si acolo punerile pe olita si o sa mai stea si cu chilotei... sa vedem.



mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Daca tot e asa activitate pe aici, deschid si eu un subiect 'delicat'.
Deci...eu mi-am pierdut rabdarea cu Arianna. O declar pierduta si sper sa ma ajute cineva sa o gasesc. Nu vreau sa-mi gasesc scuze, motive, ca nimic nu justifica 'agresiunea', fie ea verbala. Arianna trece printr-o faza dificila...nu vrea s ainteleaga, cum ii refuz ceva, cum tipa si se tavaleste pe jos. toata ziua 'ma toaca', vesnic e cu DE CE??? Eu ii explic, si ea DE CE? si o tine asa minute in sir. Apoi CE E AIA? Dupa ce termina cu intrebarile, cum ma ocup de Patrick, cum incepe 'spectacolul'. Nu vrea sa-i dea nicio jucarie, ii ia pana si lingurita. Ce mai, show la noi. Credeam ca am trecut de faza asta, dar vad ca a revenit la obiceiurile ei. Nu mai pot!!!!
Cateodata nu ma gandesc decat la un concediu SINGURA! Acum plange la usa mea, asa ca ma retrag

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bon. Sa raportam si de pe frontul din NO.
Noi n-am scos covorul. Mocheta din dormitor nici sa vrem si nu putem sa o scoatem. Fata stie foarte clar ce face. Am rugat-o sa nu faca pe canapea, pe pat sau pe covor si vad ca le evita. Doar pe mocheta a avut un accident acum 2 we.
Suntem in plina faza de "sheet the pants" . Ieri a murdarit un scutec si in rest s-a descurcat fara accidente. De dimineata a vrut chilotel si degeaba a pus-o sotul pe toaleta ca tot s-a bagat la colt de camera si si-a vazut de treaba ei.
De cerut nu cere niciodata, face ca o ducem noi. Cand ii spunem noi sa mergem uneori e de acord si face alteori zice ca nu face insa uneori face, alteori nu. Nu ne putem baza pe ce spune. Azi noapte n-a udat scutecul, semn bun.

Monica, ce gemenase am vazut Le poti imbraca la fel Ce bucle faine are Andreea.
Amalia pai voi sunteti la avansati si noi la cresa . Sa-ti fie de bine linistea din casa. Te tin si acum minte cu zica aceea "gust linistea"
Izabela, felicitari si la mai mare!
Adriana . A luat-o la picior nu-i asa. Grea perioada pana incep sa mearga si sa se tina bine pe picioare.
Iulia se catara pe mesele mari. Ieri a cazut de pe un bufet, Elisa in fata mea a zis ca o prinde ea dar dintr-o data s-a tras in spate probabil ca a simtit ca nu e in stare si Iulia a facut buf pe covor ca eu nu aveam cum sa ma bag intre ea si Elisa.
Corina uite asa m-am hotarat eu sa vin la servici . E singura modalitate sa-mi beau cafeaua in liniste. stiu ca sunt o egoista dar mi-am atins limitele.
Cu timpul nu ii va mai lua lucrurile lui bb dar cu jucariile e cale lunga. Si nu conteaza cate au in casa sau daca au duplicate. Arianna vrea sa ii arate cine e seful nu ca i-ar trebui lingurita lui.
De impartit cred ca cel mai bine invata la gradi. Acolo simt autoritatea unui strain si asimileaza mult mai bine regulile.
Daca sunt acasa e musai sa fie un adult intre ele ca imediat ies scantei. A mica vrea si ea unde-s cele mari insa le darama ce construiesc/aranjeaza si uite asa incepe scandalul. Cele mari ma striga sa o iau pe Iulia de pe capul lor. Elisa ma striga si preventiv doar cand o vede ca vine. Am mai scris ca le pun in camere separate daca vreau sa fac mancare. E bine ca Iulia da semne ca incepe sa puna Lego duplo unul peste altul asa ca in curand va termina cu desfacutul si va incepe sa construiasca si ea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Multumesc tuturor pt urarile de ziua Andreei!
Ma bucur ca v-au placut pozele, nu mai pusesem demult, sane mai vada lumea la fata

Eli, bafta cu refinantarea! Fetele in general se inteleg bine, se joaca, insa se mai si cearta, se pornesc din senin niste urlete din ce miri ce, insa se si potolesc repede.. Mai tarziu o iau iar de la capat. Ana Maria invata f mult de la sora ei cea mare, a evoluat f mult la unele capitole. Coloreaza f frumos, stie multe poezii, a invata poeziile de la serbarile Andreei de la gradinita. Asa a apucat-o pe Andreea o suparare a inceput sa planga "nu mai spune tu poezia asta, e poezia mea"

Otilia, da, uneori le mai ibrac la fel, au cateva haine in dublu exemplar, diferind un pic doar marimea.
Ce au crescut fetele tale! Iulia mai are putin si face 1 an!

Bravegirl... intr-adevar iti este greu, Arianna are o perioada mai rea din pacate, dar va trece peste ea... insa iti este pusa rabdarea la incercare... Incearca sa-i tot explici, sa vorbesti mult cu ea... nu va avea rezultate imediate, iti dai seama.. Nu o dati la gradinita de la toamna? Ca si acolo se mai schimba... Poate te mai poate ajuta mama ta, sa mai stea cu ea, sa-ti mai tragi si tu sufletul. Sau cu bebe, si tu sa petreci timp doar cu Ariana... ma gandesc si la putina gelozie din partea ei... Bebe cum e, ca l-ai avut bolnavior.

Bayzapi, ma bucur ca sunteti bine cu totii! Felicitari pt promovare! Tot la aceiasi clinica? In grivita? Daca avem vreo problema, apelez la tine!. sper sa nu fie cazul de probleme.

Amalia, ma bucur ca sunteti bine. Mai vorbim noi si pe mess, in seara aia te-am ratat la mustata! Felicitati lui Luca pt olita!
Si noi stam destul de bine, doar noaptea ii mai pun pampers. De pe la 2 ani- 2 ani si un pic, s-a invata sa ceara. Rare au fost accidentele si cu timpul, din ce in ce mai putine.

Alra, succes cu gradi la toamna! Si noi tot la toamna incepem gradinita, la dublu. Adica Andreea trece in grupa mijlocie, iar Ana Maria incepe grupa mica. Le voi avea la 1 an distanta la gradinita/scoala...

Pupici


Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput