Palatoschizis si formele sale (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanuelsrbn spune:

Salutare,

Am intrat sa va anunt ca Raluca a nascut ieri seara (01.09) la ora 21:30, tot prin cezariana, o fetita perfect sanatoasa (Rebeca), de nota 10, 49,5 cm si 3,820 kg, la 38 saptamani si 4 zile de sarcina.

Ieri am fost la control la Bucuresti, cu speranta sa nastem saptamana viitoare ca sa se deschida Municipalul (unde trebuia sa nastem in mod normal), acesta avand inca inchisa maternitatea si blocul operator pentru renovare si igienizare.

Insa fata nu a mai vrut sa astepte, au inceput contractiile regulate si am nascut la CF 2.

O sa va povesteasca mai multe Ralu cand se va intoarce acasa si va avea timp sa intre pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna_k spune:

FELICITARI EMANUEL!!! FELICITARI RALUCA!!!...DAVID ARE O SURIOARA!!! VAI DA CE MA BUCUR PT VOI; SI CE MARE E REBECA!!!
ACUM AVETI PERECHE, BRAVO, SA VA BUCURATI DE EI!
MULTA SANATATE FETELOR SI SA VINA ACASA CAT MAI REPEDE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebedulcik spune:

Raluca ma bucur enorm pt tine si familia ta .Dumnezeu v-abinecuvantat pt a doua oara .Ma bucur enorm ca e sanatoasa ,,
Tati te rog transmitei Ralucai multi pupici din partea mea werro,si ca o imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Felicitari, Raluca! Un bb sanatos si necolicios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

FELICITARI RALUCA !!!!!!!!!!MULTA SANATATE SA VA TRAIASCA MINUNEA SA VA BUCURATI DE EA !!! MA BUCUR PENTRU VOI MULT MULT DE TOT SI TE ASEPTAM CU VESTI !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Neata! Acum am intrat si eu p-aici...

FELICITARI FAMILIEI SERBAN! Sanatate multa puilor, sanatate si parintilor sa-si creasca puii!

Bun venit Rebeca! Bravo, bebe! Sa fii sanatoasa si binecuvantata de Doamne-Doamne cu intelepciune multa! Nu stii tu cata bucurie aduci parintilor tai! Nu stii tu cata speranta aduci parintilor de aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Of iar am scris o gramada iar nu s-a postat....:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Deci sa o iau de la capat pt a 3 oara:((((

Ralu felicitari si sa va traiasca minunea !ne e dor de voi!!!!!!!

Ceci ce face Frusi?????si de voi mi-e tare dor:(((((

Miha nu mai intra deloc?????Nadira ce mai zice?ce mai face?

Yo nu am asa mari noutati...Karla spune doar mama si caca clar...mai nou ii spune cumnatei mele gaga:))))in rest balmajeste si ea pe acolo...dar le spune asa pe nas....Doamne abia astept sa facem operatia sa vad dk incepe si ea sa spuna cuvinte noi....are doar 2 dinti sus si 2 jos....iar incep sa ma ingrijorez....nu mi se pare normal k la 1 an si 8 luni sa aiba doar atata...voi ce ziceti?iar incep sa ma ingrijorez ....ofof....

In rest ea e bine...e argint viu ....mananca non stop:))))absolut orice....e vioaie...nu sta o clipa locului ....saluta pe toata lumea....se duce in brate la toata lumea....pupa pe toata lumea:)))))e o mik vedeta:))))))))))

Se apropie noiembrie:(mi-e frik...tre sa mergem din nou la operatie....cred k ii face santuln intre buza si gingie....

Moama sper sa nu stearga ce am scris iar k mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_oana spune:

Buna seara,
N-am mai intrat de mult pe acest forum dar acum am vazut ca aveti acest topic si sunt interesata de el. Am citit in mare parte ce ati discutat pana acum si apreciez implicarea voastra.
O sa incerc sa fiu cat de concisa se poate desi sunt multe de spus. Am si eu un copil cu o problema asemanatoare cu a voastra si am nevoie de ceva informatii daca puteti sa ma ajutati.
Fiica mea cea mare, Raisa (5 ani) are omusorul despicat (sau asta a fost ceea ce am crezut pana acum). Inca de la nastere, din maternitate, nu a observat nici un doctor, cu toate ca facea un sunet ciudat cand sugea san si asistentele ma intrebau de ce face asa, de parca ar fi trebuit sa stiu, avand in vedere ca era primul meu copil. La cateva zile dupa ce am ajuns acasa de la maternitate, Rai a varsat si aproape ca s-a sufocat, pentru ca ii venea si pe nasuc si ea nu stia sa respire pe gurita. Mama mea a fost cea care a observat ca are omusorul despicat intr-o zi cand plangea. Am fost cu ea la un ORL-ist pe cand avea vreo 3 luni si da, ne-a spus ca asta e problema si cam atat, nimic altceva. Nu parea sa fie nimic altceva in neregula cu ea.
Cand avea vreo 3 ani am fost in Targu-Mures (noi locuim in Sighisoara)la chirurgie maxilo-faciala si acolo un chirurg ne-a spus, dupa ce a consultat-o ca e bine, ca vorbeste nazal din cauza despicaturii omusorului dar ca nu e nevoie de nici o interventie chirurgicala, ca vorbirea se va corecta prin logopedie. Am inceput sa o ducem la logopedie imediat, a facut progrese mari dar totusi nazalizarea nu a disparut.
Acum vorbeste nazal si nu spune inca r si d-ul ii iese mai greu dar in afara de asta e ok.
In vara asta am reusit sa mergem cu ea la Cluj la Chirurgie infantila sectia ORL si un medic pediatru de acolo ne-a spus ca are nevoie de 2 interventii chirurgicala: una pentru omusor si alta pentru ingustarea faringelui, pentru ca la ea este mai larg decat de obicei. Am fost socata, nici un medic nu mai observase asta pana acum.
Si acum iata problema mea... Rai este programata la operatie in 21 septembrie, doctorul ne-a spus cateva lucruri despre operatie, ca nu e prea complicata, ca va fi nevoie sa manance lichide o vreme si ca va lua antibiotice dupa operatie.
Am incercat sa caut mai multe informatii pe net dar fara succes si asa am ajuns aici. Daca unul dintre parintii de aici mi-ar putea da mai multe informatii, sa ma mai linistesc putin, v-as fi recunoscatoare.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacel08 spune:

Buna, oriunde vei opera fetita dupa operatie va avea voie sa manance lichide si tot ce este pasta( iaurt, supa crema, piure). Se va corecta pronuntia dar stiu de la logopeda noastra ca trebuie tinuta de nas sa vorbeasca corect.Va salut!

Mergi la inceput