Palatoschizis si formele sale (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coryna_k spune:

FLORI, mie imi e de mandibula, pt ca are pierre robin(mandibula mica) si mi s-a indicat sa suga pt a recupera din crestere; nu vrea sa bea (deocamdata) nici din biberon / cani cu cioc, s-a obisnuit cu sticluta aia cu lingurita, care are doar 80 ml si cand trebuie sa-i mai pun lapte urla, ca el ar bea non-stop plus ca mai dau pe jos lapte cand dezasamblez. Ceaia/apa tot cu lingurita...Eu vreau sa bea ca altii de-o seama cu el, o sticluta pt lapte, una pt ceai. Eu vreau, el nu!!!

Mergi la inceput

AM reusit!! dimineata pe la 5 s-a trezit sa bea de cald ce-i era si i-am dat cu canita cu cioc de latex (ai facusem gaura mai mare sa curga instantaneu). prefera canita cu cioc decat biberonul.

FLORI, puiucu tau cu ce a baut laptele de la 11 luni? cu canita cu cioc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coryna_k

FLORI, puiucu tau cu ce a baut laptele de la 11 luni? cu canita cu cioc?

Da, a baut cu cana cu cioc pana pe la 2 ani si vreo 3 luni cand a inceput sa bea cu paiul. Acum stie sa bea si din cana normala si ii e cam lene si prefera tot paiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ewy spune:

Buna ziua tuturor

Am vazut ca mult ati dezbatut subiectul logopedului si ce exerciti faceti, inca un motiv sa va nultumesc pentru topic, desi inca nu e cazul la noi "am furat" de la voi si incercam sa exersam. Ne-am interesat despre logopezi din zona noastra si se pare ca avem 2 logopezi cu rezultate excelente la copii.

Corina ma bucur ca puiul tau a acceptat intr-un final si altceva decat linguritza medela, ai vazut ca nu era cazul sa disperi?

Noi suntem pe ultima suta cu pregatirile pentru cea de-a 2-a operatie la aplat, tot la Szeged mergem, mai exact pe 14 septembrie Eduard va fi operat. Deja au inceput cosmarurile, notile nedormite, etc, speram sa trecem cu bine peste, oarecum suntem optimisti ca la prima operatie Eduard a fost extraordinar, a trecut nesperat de bine peste.

Va pup si va doresc sanatate maxima tuturor !

Mergi la inceput

Vaaaai scuzati greselile de ortografie dar graba strica treaba, stiti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebedulcik spune:

Buna seara.Dumnezeu sa-l ierte pe d-l doctor PESAMOSCA care nu m-ai este printre noi ,Sincere condoleante familiei si tuturor care l-au cunoscut si iubit.Este o mare pierdere ,o valoare cum rar m-ai gasesti in zilele noastre.

Mergi la inceput

Intr-adevar, o mare pierde, un om de mare valoare - cel mai bun medic chirurg pediatru din tara! Ma bucur insa ca cineva ai calca pe urme -dr. Bratu.

Eva, doar ma cunosti din conversatiile noastre telefonice cat de pot fi!!
Cat de stresul dinnaintea operatiei, cred ca majoritatea suntem asa, e ceva normal...cand mi l-a dus in sala am crezut ca clachez, DAR automat m-am intrebat "de ce ma aflu acolo?" ; "pt ca baiatul meu sa fie ok!". Si asa e, pai daca trebe', trebe'. Asa ca Eva, mai ales ca mergi si cu sotul, trece-ti si peste asta impreuna, Eduard e OK si GATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ewysunt sigura ca o sa treceti cu bine si peste aceasta operatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna dimineata!

Ewy, despre logoped: ma bucur ca ai de unde "fura" si aplica! Zau!
Despre operatie, citeste aici de o mie de ori: NU ARE CUM SA FIE ALTFEL DECAT BINE. PUNCT.

Da, s-a stins si aceasta minune de medic....ieri am bocit, azi am bocit; nu stiu de ce eu iau atat de personal; ba da, stiu; pt ca datorita lui picioarele mele sunt ok, pt ca pot sa merg.
Si mi-a zis mama ca asa OM rar intalnesti; cu rabdare nemasurata pt fiecare copilas in parte, cu vorbe bune si incurajare pt fiecare parinte...; si cica eu, pe cand ma duceau ai mei la dansul la controale, mai maricica deja, aveam o problema cu stampila/ parafa lui; una-doua vroiam stampila; cica deja ma stia si mi-o dadea sa stampilez nitel; si, dupa ce ma lasa pe mine sa-mi fac hatarul, si-l facea si el cu mine, stampilandu-ma pe nas
Ooooffffff....
Ce fel le intoarce soarta asta! El m-a ajutat pe mine sa merg; mana lui dreapta, dna doctor Bratu mi-a operat fata si va vorbi normal!

Mergi la inceput

Buna ziua tuturor

Fetelor va multumesc din suflet pentru incurajare, conteaza mult pentru mine . Sincer plecam de acasa (eu si sotul) cu gandul ca nu se poate altfel decat sa bine piticul nostru, a dovedit-o ca e un mic luptator inca din primele lui zile de viata , dar stiti cum e, indiferent nu poti fi cand e vorba de copilul tau.

Mergi la inceput