Palatoschizis si formele sale (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coryna_k spune:

Citat:
citat din mesajul lui coryna_k

Merci Cecilia, esti o scumpa!

Ce m-as face fara tine?!

Mergi la inceput

Cecilia, ce mai face Nicolle? (mie asa imi place sa-i zic)
Cred c-a mai crescut, iti da-i seama,a trecut 1 luna!
Cand am vazut-o prima oara: pe holul spitalului, chiar in dreptul salonului meu, o fetita -cu 2 codite si niste obrajori pufosi- arata parintilor partile unui ursulet; ochi, urechi etc. Gata, atunci v-am recunoscut; vocea mamei, fetita desteapta si taticul inalt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Corina, hai mai lasa-ma! Ptiu, ptiu!

Iar m-ai prins la munci! Dar te prind io week-end-ul asta cumva (printre meditatii, cumparaturi, curat, parcuri...)

Mai, ma gandeam sa incerc azi sa-mi fac un cont ceva si sa pun macar o poza de-a ei; ca sunt fete "vechi" ce-mi stiu fata in format bebelush; or sa aiba un soc

Mergi la inceput

2 vorbe si am plecat...2 zile la relaxare (cu Raul numai relaxare a fi). Desi a trecut aproape 1 luna, operatia lui Raul mai are cateva fire si s-a mai "conturat", adica arata ca un palat moale, nu mai e inflamat, ai vad si omuletul si mi se pare ca gaura ce i-a ramas (palatul tare) i se face tot mai mica (si tat-su zice), vocea e mai groasa, mananca ok, si m-am gandit ca numai de luna viitoare sa reincepem cu biberonul-pe cand incepe sora-sa scoala.

V-am pupacit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_claudia spune:

buna ziua doamnelor!
imi cer scuze pentru lipsa mea .
noutati evident ca sunt multeeeeeeeeeee...
vreau sa salut si sa pup pe toata lumea de aici(cele mai vechi si noi ) dar in special pe cecilia,frosa :) si sotul ceciliei care sunt niste oamneni minunati ,dar gata cu lauda ca ei stiu mai bine. pupici!!!
saptamana asta nu promit ca voi fi prezenta ca sambata suntem nasi de cununie si e agitatie mare in saptamana asta dar in septembrie voi fi mai libera.
inca odata va pup, noi suntem bine am crescut mari vorbim de o inebunim pe mami si tati toata ziua,zicem poezii, cantam, dansam deh suntem mari.
o zi cat mai racoroasa si cat mai linistita.

Mergi la inceput

Buna ziua!

Aaaa!!!! Simona, lume "noua", lume "noua"......
Bine ai venit pe aici; mai pofteste, mai pofteste!
Cu o ruga: nu ma/ ne mai lauda, ca o sa creada lumea ca te-am pus eu!
Hai, pofteste de povesteste ce nazbatii face printesa; are personalitate, asta stiam, o avea de la nastere! Ce mai face? Ce mai spune? E bine?

Mergi la inceput

Si ia sa vaz dc sunt capabila sa impart 3 poze; dc nu-s azi capabila si nu-mi iese, ma mai documentez si revin

Frusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_claudia spune:

da are o personalitate de te da pe spate.
a crescut frumos vorbeste foarte mult , e adevarat ca nu se intelege tot dar daca o pui sa silabiseasca un cuvant il zice corect.
e o mare manipulatoare te face marioneta ei, singurul de care asculta fara replica e tati. eu am fost o perioada plecata din tara si am ramas uimita cat de mult a progresat si cata tinere de minte are de ne da pe spate.
e o buna sfatuitoare te sustine te alinta, e o pupacioasa,foarte sociabila, independenta, etc.
sunt multe de zis dar acum nu imi mai vin in minte ca sunt atat de emotionata si agitata cu cununia asta si mai ales si cu plecarea sotului meu in londra si sunt asa derutata nici eu nu mi-am revenit complet ca am aterizat in tara de 2 saptamani.
oricum mai multe o sa vb pe la mijlocul lui septembrie ca mai am o nunta pe 3 septembrie apoi plecarea lui dani si sper sa ma linistesc si eu ca sunt aeriana.
pupici !!!

Mergi la inceput

buna ziua!

avem o problema: i-am reintrodus biberonul si nu mai vrea sub nici o forma sa bea cu el, am incercat cu tot felul de tetine de latex/silicon. De 1 luna si 1 sapt bea cu medela soft cup si vreau sa-i reintroduc biberonul pt e f important pt mandibula sa faca exercitiul de suctie!
Ce sa ma fac? sa nu-i mai dau deloc cu medela si sa tot incerc cu biberonul? numai cand il vede urla!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coryna_k

buna ziua!

avem o problema: i-am reintrodus biberonul si nu mai vrea sub nici o forma sa bea cu el, am incercat cu tot felul de tetine de latex/silicon. De 1 luna si 1 sapt bea cu medela soft cup si vreau sa-i reintroduc biberonul pt e f important pt mandibula sa faca exercitiul de suctie!
Ce sa ma fac? sa nu-i mai dau deloc cu medela si sa tot incerc cu biberonul? numai cand il vede urla!!

Corina, Edi nu mai bea lapte cu niciun fel de biberon de la 11 luni. Eu i-as da cu medela in continuare....laptele e f important la aceasta varsta si risti sa nu-l mai bea deloc fortandu-l cu biberonul.
Pt mandibula exista si altfel de exercitii. In acest sens, logopedul ne-a zis sa-i dam lui Edi sa manance alimente tari: mar, morcov...

Mergi la inceput