Buna. M-a chemat in septembrie pt ca atunci cand am fost la 7 luni cu el nu avea suficient "material" (probabil ca nu era suficienta piele ca sa coasa). In septembrie ma duc la ea, evident dar probabil ca tine si de cum se prezinta situatia la gatul lui. Sa vedem...eu sper sa fie bine si sa-l opereze.
Copilasul are ambele palate despicate + pierre robin?
Si eu am avut emotii sa nu zica ca nu are suficient "material", pt ca la Cluj mi-a zis ca doar la 1an jumate poate opera. Dupa operatie dr.Bratu mi-a zis ca spre surprinderea ei chiar a avut suficient material si omuletul e destul de gros si lung (omuletul era taiat pe mijloc si cazut de-o parte si alta inainte de operatie, de fapt palatoschizis total +pierre robin).
Al meu nu are omuletul, atata tot. Ii trebuie o singura operatie din ce mi-a zis dna doctor.
Pt curiozitatea mea....la cati bani te-a dus totul? Adik la doctor, anestezit, asistente etc. Sa stiu si eu sa ma pregatesc
Dc nu are activat PM (si nu-l are), mergi la tine la mesaje private si selectezi la scrie mesaje; i-l scrii si i-l dai, tastezi mataluta ami1978. Iaca!