Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed brambu aia a fost parerea mea bineinteles ca ea face exact cum isi doreste si cum stabileste cu sotul. probabil ca daca treci prin vreo drama e mult mai greu...asa ca fiecare face cum simte. noi nu am conceput sa nu luam noi ce consideram pt bebe sau sa primi. parintilor deja le-am spus sa nu cumpere nimic pt ca e posibil sa nu ne placa. plus ca si bebele nostru o sa primeasca cu siguranta cadouri, mai ales de la nasi. da pana la cadouri pt noi sunt hrana sufleteasca cumparaturile care le facem pt el si ne fac sa constientizam pe zi ce trece mai mult prezenta lui Domne abia astept s aimi tin puiul in brate. p.s: sincer poate iar o sa ma judecati ca sunt la primul bebe etc...da eu nu cred ca un copil poate sa creasca doar cu dragoste si la[te la tate...mai trb si lucrurile materiale Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18 samburelul meu |
La postarea asta am 2 variante de raspuns, pe care o vrei? Pe aia diplomata sau pe aia mai putin diplomata?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
bellasamoyed spune:
lia eu cred ca era nu paranoia asistenta era dementa cu acte... pana mea ce are sula cu prefectura..scuzati expresia?
eu am mancat muraturi toata viata, am mancat cand am ramas gravi si mananc si acum. chiar aseara am bagat o portie imenssa de varza murata
o sa imi intreb si eu doctorii ca sa iau 2 pareri. da eu asa prostie nu am mai auzit sincer iti zic.
vezi ca in america mananca gravidele la castraveti murati cu sacu.
p.s: si cu patrunjelul e mare vrajeala...stiu din surse sigure...ok sa nu bei infuzie de patrunjel da sa il fol in mancare...hai bai sa fim serioase
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18
samburelul meu
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
La postarea asta am 2 variante de raspuns, pe care o vrei? Pe aia diplomata sau pe aia mai putin diplomata? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
te rog yo
pe aia diplomata
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+19
miereamara spune:
Mooor de ras...nu i-ai zis asistentei ca poate daca folosesti castravetele pe post de vibrator si lovesti copilul in cap, poate atunci e posibil sa faca edem cerebral.
Glumesc, sper ca nu te superi...cred ca e o aberatie.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
abramburika spune:
lia - sincer, nu stiam de chestia cu castravetii. Si la S. mancam ca pe fursecuri castravetii in otet pt. ca imi mai ameliora arsurile. Silvia nu are nimic, slava Domnului. O fi fost norocul meu, da', repet, mancat orice cu moderatie nu face rau.
Dupa mine, un castravete, de pofta, puteai sa-l mananci linistita .
abramburika spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lia73
te rog yo pe aia diplomata Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +19 |
... mda, cred ca e cazul sa fiu diplomata
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed lia eu cred ca era nu paranoia asistenta era dementa cu acte... pana mea ce are sula cu prefectura..scuzati expresia? eu am mancat muraturi toata viata, am mancat cand am ramas gravi si mananc si acum. chiar aseara am bagat o portie imenssa de varza murata o sa imi intreb si eu doctorii ca sa iau 2 pareri. da eu asa prostie nu am mai auzit sincer iti zic. vezi ca in america mananca gravidele la castraveti murati cu sacu. p.s: si cu patrunjelul e mare vrajeala...stiu din surse sigure...ok sa nu bei infuzie de patrunjel da sa il fol in mancare...hai bai sa fim serioase Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18 samburelul meu |
daca i-a zis sotului el acum sufla si in iaurt
deciiiiiiiiiiiiii...................
la revedere otet si ardei iute( a intrebat el si de asta)
si cea mai zis asistenta
cred c-o sa ma tina pe mancar de bolnavi
bebelinul meu scump
+19
rania_s spune:
fetelor va multumesc mult,cateodata am impresia ca imi dau si stomacul afara ma linisteste faptul ca deja au trecut 20 de sapt,mai am cam inca 20
...si eu am inceput sa cumpar pt bebe de toate....,dar inteleg in aceiasi masura si fetele care au trecut printr-o experienta grea si nu cumpara acum...oricum fiecare dupa cum i dicteaza inima.
...a apropo sa dus sotul sambata la market singur,cu lista dupa el ce sa-mi cumpere eu eram acasa nu ma simteam bine si sa ma inveseleasca ce credeti ca mi-a cumparat cadou???
UN PACHET DE PAMPERS NEW BORNce sa fac eu cu ele acum pana in noiembrie?oare stau?sa le dau la cineva care are bebe sotul nu concepe doar le-a cumparat el,deci le tin in dulap.Oricum i-am interzis sa mai cumpere pt bebe fara mine...cine stie cu ce il mai vad ca vine acasa
20+
Lia73 spune:
cred ca stiti ca mai am un baiat
are 18 ani
cand eram insarcinata cu el mancam pe zi un borcan
frateeeeeeeeeeeee dar zeama o limpaiam prima, in 2 sec
si nu are zdrahonu nic
dar cum va ziceam
degeaba ii explic distinsului
la regim cu mine
mancare nu, _I_ nu
vai steaua mea
bebelinul meu scump
+19
abramburika spune:
rania - iote ca nu stiu daca pampersii au termen de garantie, am sa ma uit, de curiozitate. Da' chiar daca or avea, nu cred sa fie asa de "perisabili", in cateva luni. Deci, poti sa ii pastrezi linistita pt. puiul tau.