Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
bellasamoyed spune:
abramburika nu vreau nici o varianta....da daca tii tu neaparat mi-e indiferent. eu mi-am spus pct de vedere si stiu ca oricum noi 2 nu suntem pe acceasi lungime de unda asa ca poti sa fii diplomata sau nu...e pe genu whatever
rania super dulce sotul tau...da sa ii spui sa nu mai ia pempersi nr 1 ca daca bebe o sa fie mai solid nu o sa ii fol. mi-e mi-a spus o prietena ca la fetita ei si la cei doi baieti a inceput numai cu pampers nr 2.
da sa stiic a si pe mine ma tenteaza de fiecare data cand ma duc la cumparaturi sa ii iau da am zis sa astept sa vina dulapul macar ca sa nu ii indes pe la mine
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18
samburelul meu
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Mooor de ras...nu i-ai zis asistentei ca poate daca folosesti castravetele pe post de vibrator si lovesti copilul in cap, poate atunci e posibil sa faca edem cerebral. Glumesc, sper ca nu te superi...cred ca e o aberatie. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Tiny baby gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
miere cred ca asta era explicatia cu castravetii
eu in cinstea castravetilor am mancat un borcan cu varza murata
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18
samburelul meu
abramburika spune:
Draga mea, iata varianta diplomata: nu ma provoca, nu ma face sa spun lucruri de care sa imi para rau. Mai exact, pe care sa le consideri atac la persoana. Tu ti-ai spus parerea, ok. Eu mi-am spus parerea, ok.
Ti-am servit acest raspuns nu pt. ca tin neaparat sau pt. ca am chef de cearta, ci pt. ca m-ai chemat in cauza. Citeste din urma. Eu i-am raspuns georgiei, nu m-am legat intentionat de postarea ta, tocmai pt. ca nu am considerat necesar sa o fac. N-am inteles si pace de ce a trebuit sa mi te adresezi.
Eu te cred ca esti tanara si nelinistita, impulsiva, ti-am admirat uneori entuziasmul, dar, crede-ma, un pic de diplomatie si bun simt atunci cand deschizi gura (pardon, bagi degetele in taste), nu strica deloc.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
ioana - esti pe lista!! In sfarsit !!
Felicitari pt. si sarcina usoara in continuare!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
luny spune:
rezumatul zilei:
- de diminetaa am fost cu maimuta la piscina si nu mai reuseam sa plecam de acolo, ca asta odata intrat in apa...nu-l mai scot!! a fost horror pana acasa, cat a plangacit si mieunit, desi stam aproape, parca nu mai ajungeam, vroia in brate, era rupt de oboseala de i se impleticeau picioarele, de cat s-a balacit..
- mi-a picat netul tot de dimi, pana acum la 8 seara, ca asta e viata in centru, se taie lumina, pica netul..
- acum iar e in cada bestia mica, de o ora!!!!! nu vrea sa iasa!! ( ma rog, sa zicem ca are pe cine mosteni cu pasiunea catre apa)
- am o masina de rufe ce s-au spalat si nu-mi fac curaj sa le intind...
- sunt un car de nervi ca vreau sa-mi tai unghiile si nu pot ptr ca ieri mi-a prins Mufa pila de unghii cea noua si smechera, si a facut-o bucati
..si Pica banuiam eu!!! ma bucr tare sa te (re)'vad', cum facuram iar de suntem amandoua gravidoase iar?! avem de recuperat, de povestit pe dicolo mai dai?.. eu am renuntat demult... mi-a placut aici mai mult, cand am timp. Ce-ti face baietul?
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
madabout2003 spune:
Rania e prevazator sotul... Cred ca e tipic barbatilor ca si al meu imi zicea acum vreo 2 zile ca ar trebui de pe acuma sa ne facem un stoc de pampersi...
Nici eu nu stiu daca au termen de expirare...dar banuiesc ca daca n ii desigilezi sunt ok pana cel putin la sf anului! Sa ii folosesti cu succes!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 14+
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
La postarea asta am 2 variante de raspuns, pe care o vrei? Pe aia diplomata sau pe aia mai putin diplomata? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
no, si eu eu cam la fel... in plus, ma dezamageste ultima fraza a ta, Bela, sincer...
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Mooor de ras...nu i-ai zis asistentei ca poate daca folosesti castravetele pe post de vibrator si lovesti copilul in cap, poate atunci e posibil sa faca edem cerebral. Glumesc, sper ca nu te superi...cred ca e o aberatie. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Tiny baby gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
bestial raspuns ar fi fost!!!
ioana_iasi spune:
mersi abramburika
eu ce sa va spun ce tine de castraveti murat ma pot "lauda"c simtomul prim a fost ca mancam ca o disperata castraveti murati si muraturi,si am tot mancat pana la nastere,deci nu cred ce a zis asistenta lui Lia.
fetelor eu am 2 probleme
una e ca am un nodul fibrmatos de vre-o 5 cm,peste sapamani facem morfologia si vom vedea daca a mai crescut,ma rog la dd sa nu fi crescut.
a doua problema este ca am placenta coborata jos,si bebe cand face miscare nu-l simt in burta ci sub buricat
19+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!
Bianca77 spune:
Lia asa sa faci, sa nu ne lasi! da' nici noi nu te lasam pe tine asa usor!
Bella uite ca ma bag si eu in discutie daca tot veni prilejul. Sa stii ca si eu am observat ca, de multe ori cand exista o parere contradictorie cu a ta, revii cu mai multe mesaje asupra topicului ca si cum ai vrea sa convingi pe toata lumea ca tu ai dreptate. E ca si cum ai vrea sa demonstrezi ca tu esti singura care le stii pe toate si restul nu mai conteaza. Chiar cand ceri un sfat si pui o intrebare, de multe ori tii sa desfiintezi raspunsurile si sugestiile fetelor. Cred ca pe langa opinii puternice e bine sa ai si ceva deschidere si o doza de modestie... intelegi?
Ioana bine ai revenit in peisaj si felicitari pt baietel! Sa speram ca ti s-a mai resorbit din fibrom.
fetelor aveam o durere de spate in seara asta, de ma urcam pe pereti. Si intre spital si o plimbare am ales sa fac o plimbare prin padurea din vecini, si credeti-ma ca in 15 min mi-a disparut durerea ca prin farmec!!
19+ cu Anna
www.psychosomatics.be