Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

contractiile nu se stie de la ce sunt
bebe e atat de miscacios ca dr a zis ca poate si de la asta
stau pe perfuzii si ast ae
mai nasol ca nu am vene
are cineva cateva de vanzare???

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+19

citisem undeva ca frecventa acestor contractii are legatura cu uterul (nu am retinut explicatiile). acelasi lucru mi l-a spus si mie medicul: uterul meu este mai sensibil.

ma bucur ca esti bine si nu ti-ai pierdut optimismul molipsitor.

19+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza2bby

Buna fetele,

Desi scriu rar nu trece o zi fara sa va citesc...
Fetele care au aflat sexul felicitari si sa fiti sanatoase si voi si bby vostrii
Urarea de mai sus e valabila si pentru cele care n-au aflat sexul ( ca mine)
Lia bine ai revenit uff Doamne prin cate mai treci......dar Doamne Doamne e sus si are grija de tine

Am si eu o intrebare la voi de unde cumpar si eu o perna de gravide. Dar vreau in magazin, nu sa o comand online ca asa am gasit.....

Multumesc mult si va pup si sunt langa voi chiar daca apar mai rar

Alina 15+

eu mi-am luat de la mini blue

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carola

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

carola - am tot vrut sa te intreb, cum e treaba cu lichidul? Il pierzi sau nu, ai fost la dr.?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

nu am mai fost pentru ca am constatat ca eram "uda" de la transpiratie .

fetelor din Bucuresti, stiti vreo persoana care sa vina acasa si sa imi faca mancare o data pe saptamana si un pic de ordine? nu am pe nimeni aici iar eu ar trebui sa stau mai mult in pat. al meu nu se pricepe la facut mancare si nici nu are timp.

19+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

eu am femeie care imiv ine sapt la curatenie si calcat da nu imi face mancare. e tinerica si in forta. ii dau 100 de lei la 3 cam

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia79

da bella e maricica fiimea... avea deja 21 cm saptamana trecuta... o lungana!
Sper sa nu ia foarte tare avans ca Iustin a fost asa si n-a avut rabdare sa stea pana la 40 sapt, la 34 a vrut afara... avea deja 3 kg!
Cand ma gandesc ca de abia sunt la jumate... dar oricum sarcina asta n-a mai fost asa grea ca cealalta... parca ma simt si mai usoara si ma si misc mai bine!
Off... mai fetelor ce sa fac eu cu superstitiile astea... ca as vrea sa iau si eu pentru bebe si mi-e frica... vorba sotului meu : daca se intampla ceva dupa aia o sa zici ca-i de la asta...
Ma bucur asa de mult ca voi cumparati fara grija... mi-as dori sa fiu si eu mai curajoasa un pic cu asta...

+19 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

giorgia eu nu am nici o superstitie... mi se par ca superstitiile au ramas undeva pe vremea lui mama. sincer iti zic si sotu meu e la fel, chiar ma incurajat sa cumpar.
noi i-am luat haine, dormitourl,in august luam carutul daca nu il aduce sotu din america, etc. sincer iti zic ca prefer sa am tot ce imi trb ales de mine decat sa ma trezesc ca vin cu copilu acasa si ca nu am nimic, sau mai rau ca le cumpara sotu, mama, soakra si nu imi plac. pai cred ca as boci de ofica. asa ca eu am ales varainta sa am totul pregatit pt cand venim ac.
de la creme, cadite, pudre, pampersi etc...tot,tot

si sincer de ce sa te gandesti la ce e mai rau? trb sa fii o fire optimista. daca inca ti-e frica ca s-ar putea intampal ceva incepe si tu cumparaturile pe la 6-7 luni

samburelul meu

Mergi la inceput

rania, da eu am mai vomat acum o saptamana. 1 zi da, una nu dar banuiesc ca era de la niste pastile pe care le luam pe nemancate.

19+

Mergi la inceput

Bella, eu nu vreau curatenie. vreau o mancare calda . crezi ca ar accepta sa faca si mancare?
bine, mai vreau sa fiu si rasfatata asa cum o fac parintii mei dar asta nu se cumpara .

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

neata...noi am facut amiaza
datele mele sunt um 13.02.2001 dpm 20.11.2011 si Teodor(18.10.2008)

19+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

georgia - eu te inteleg perfect cu superstiiile. Bine, nu e musai sa faca toata lumea ca mine, dar vroiam sa stii ca nu esti singura pe lumea asta . Si cine a trecut prin greutati intelege, stai linistita.
Pe langa asta, greutati sau nu, cred ca stii bine ca un bebelus abia nascut are maaaare nevoie de afectiune, caldura, bratele mamei si lapte-n tate . Apoi, restul, se cumpara pe parcurs.
Ti-am spus sincer, la S. nu am luat nimic (si pe mine ma incanta, da' am zis sa fie si tati satisfacut, daca asa vroia el). Si, crede-ma, nu mi-a fost greu deloc la inceput, cand am venit cu S. acasa. Am primit hainute inca din spital de la cine m-a vizitat, acasa, la fel. Tu ai avantajul ca poate mai ai de la baiat cate ceva (carut, patut, sau chiar hainute care se potrivesc si la fetita), ai familie, prieteni care sigur vor veni in vizia etc. Noi nu avem pe nimeni aici (fam.), doar prieteni. Si tot m-am descurcat ff bine. Se poate. Deci, sfatul meu e sa faci cum simti, tu sau sotul. Parerea mea.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

brambu aia a fost parerea mea bineinteles ca ea face exact cum isi doreste si cum stabileste cu sotul.
probabil ca daca treci prin vreo drama e mult mai greu...asa ca fiecare face cum simte. noi nu am conceput sa nu luam noi ce consideram pt bebe sau sa primi.

parintilor deja le-am spus sa nu cumpere nimic pt ca e posibil sa nu ne placa.

plus ca si bebele nostru o sa primeasca cu siguranta cadouri, mai ales de la nasi. da pana la cadouri pt noi sunt hrana sufleteasca cumparaturile care le facem pt el si ne fac sa constientizam pe zi ce trece mai mult prezenta lui

Domne abia astept s aimi tin puiul in brate.

p.s: sincer poate iar o sa ma judecati ca sunt la primul bebe etc...da eu nu cred ca un copil poate sa creasca doar cu dragoste si la[te la tate...mai trb si lucrurile materiale

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

aseara a venit sotul la spital cu mancare de fasole si castraveti in otet
pune pe noptiera aia borcanul si incepem sa vb
in timpul asta vine asistenta
CE ESTE CU BORCANUL ACELA DE CASTARVEEEEEEEEEEEEETI??????????
al meu, zic yo, bulversata
DOMNULE, zice ea, VA ROG SA-L LUATI ACASA
NU ARE VOIE CASTRAVETI MURATI
VRETI SA FACA COPILUL EDEM CEREBRAL?????
yo: macar unu sa gust
DNA PAUN, CE NU INTELGETI?????
NU AVETI VOIE
si uite asa fetelor nu mai mananc otet si muraturi si ce i-a mnai zis aia sotului

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+19

Mergi la inceput