Lista 'de luat la mare'

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

In plus am mai pus walkie-talkie,

Asta mi se pare chiar folositor.

Ioana, mami de Patricia

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

pai daca iau walkie-talkie pot sa plec din camera sa stau altundeva (in alta incapere ) cu peritenii? Adica in caz de se trezeste si miorlaie il aud, sau pt asta trebuie interfon special de bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, am inteles acuma la ce te referai cu impermeabilul, eu ma gandeam la ceva pelerine de ploaie....:))
Oana, stiu ca sunt modele care au si monitorizare copil. Verifica sa ai asa ceva, daca nu mai bine imrumuta unul, ca sigur va fi folositor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

In lista de medicamente, iti recomand sa ai gelul pt eruptie dentara si oximed(spray in caz de arsuri sau accidente-pt adulti).noi pt bb in caz de lovituri, piscaturi de insecte folosim un spray cu aloe care nu lipseste din gentuta lui bb. eu o sa pun un sapun pt bb la spalatul pe manute. pampers o sa iau doar pentru primele zile k sunt si la constanta magazine.

eu iau mereu 2 prosoape de baie pt bb- - prosopul era ud, iesise de 10 min din piscina, se juca si a cazut cu fata in nisip, era plin si in nasuc si in gurita, pana am reusit sa-l spal bine pe fata era ud leoarca peste tot si l-am sters in paturica

Mergem si noi la mare saptamana viitoare si am inceput sa ma stresez k iar am de facut bagaje si iar tre sa ma trambalez cu toate k nu stiu cat o sa ramanem acolo. sunt obisnuita cu bagajele-locuim la sibiu, dar mergem des la baia mare la bunici, unde stam 1-2 luni, apoi iar acasa si tot asa... de cand a venit bb pe lume...noi avem probleme la jucarii cand suntem undeva isi aminteste de vreo jucarie de dincolo si incepe distractia, asa ca noi avem ditamai bagaju format in mare parte din jucarii

Si eu sunt pe principiu - mai bine cari degeaba, oricum nu le cari in spate, decat sa dai banii pe ceva ce ai acasa.

Inca ceva, daca ai bagaje multe, aseaza cu rabdare totul in genti (mie imi ia cateva ore bune pregatirea lor) si gandest-te cum poti sa inghesui totul cat mai bine a.i. sa nu ramana spatiu neexploatat. la fel procedezi si cand pui totul in masina. noi atata le sucim, ducem totul afara si apoi incep procesul asejarea, care dureaza cam 20 min. mentionez k nu caram patut, carut, scaun masa -de astea avem in fiecare parte si tot se aduma o gramada de bagaje.

spor la treaba si distractie placuta

Iaiu, mami de Alex (25.11.2009)
"Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Noi trebuie sa caram patut si carut pt ca la pensiune nu au patuturi si cu el in part nu dormim pt ca nu vrea sa doarma cu noi..si nici eu nu ma omor in a-l dezvata..pt ca imi convine ca doarme la el in patut...Carutu ne e ff util pt ca e inca micut si oboseste repede plus ca nu merge de manuta in directia dorita de noi..deci ne e "vital" carutul...am gasit statii la nasul nostru si le vom folosi pe post de interfon atunci cand el face nani...Scaunul de masa nici noi nu-l luam pt ca oricum nici acasa nu sta in el..tot in premergator la desene il pacalesc sa manance...Prosoape pt el o sa iau vreo 5 cred..pt noi tot cam asa...NUMAI SA VINA VARA ODATA!!!! ce vreme urata mai e in ultima vreme mi-e teama ca o sa avem un concediu de cosmar...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

pai daca iau walkie-talkie pot sa plec din camera sa stau altundeva (in alta incapere ) cu peritenii? Adica in caz de se trezeste si miorlaie il aud, sau pt asta trebuie interfon special de bebe?

Oana, noi am avut interfonul de bebei (cred ca e acelasi lucru cu walkie-talkie...) si l-am folosit cu succes. Bebe dormea in camera noastra si noi stateam afara in curte la un gratar si o auzeam daca se trezea.

Ioana, mami de Patricia

Mergi la inceput

Ce am avut realmente nevoie, desi nu as fi crezut: tone de hainute pe plaja. Am lasat-o sa se joace cu nisip si a avut apa la dispozitie in piscinuta ei si se uda si se umplea de nisip instant. Cum am lasat-o sa se bucure de joaca noua, a trebuit sa am la mine cam 3-4 tricoase si pantalonasi.

Ioana, mami de Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

hihi, nu stiu daca s-a mai spus, poate o sa radeti, dar noi luam obligatoriu olita asta pentru ca cel mic s-a obisnuit sa faca kk la oala si nu mai vrea in pampers, poate doar sa fie urgenta majora...asa am patit si cu fata, avea 10-11 luni cand am fost la mare, drumul la intoarcere l-am facut ziua si s-a chinuit sa nu faca pana acasa. (pe atunci caram oala dupa noi peste tot, si daca mergeam 2 zile la tara o luam)

mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Citat:
citat din mesajul lui corap

termometru de exterior pentru ce anume? (sunt f curioasa, eu n-am avut nici acasa term de exterior, asa ca in vacanta nu ma duce mintea la ce mi-ar folosi?)

Ca sa vezi cate grade sunt . Perceptia fiecaruia e diferita. Eu sunt 'calduroasa', sotul meu e friguros. Cand facem dush impreuna, mie mi se pare ca se spala cu apa oparita, lui ca eu ma spal cu apa rece. Ca sa nu fie discutii, avem term care arata temperatura atat in casa cat si afara. Si il iau pe plaja, sa avem o informare nesubiectiva asupra temperaturii, mai ales pentru ca briza face sa para mai racoare decat este in realitate.

Ioana, mami de Patricia

Foarte tare! Ce oameni informati!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput