Praline belgiene (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Carmenstefi, la multi ani, sa fi sanatoasa, fericita si toate dorintele sa se implineasca! Iti doresc o zi frumoasa, plina de surprize, cadouri pe placul inimii si distractie placuta. Te pup.
Ardeiash, spor la munci in noua casa, intr-adevar, sunt multe de facut dar cred ca le faci cu drag pt ca-i casuta voastra la care probabil visati de mult. Acum visul e realitate deci bucura-te, ia-le usor, treaba cu despachetatu si aranjatu se va termina odata dar la o casa vei munci toata viata deci.....relax, smile, be happy :)
Abia astept sa va vizitez.
Fetelor, va doresc un weekend placut, va pup si imbratisez pe toate. Muuuuwah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Tania, La Multi Ani! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. Sa ramai la fel de vesela si tonica pana la 100 de ani. te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetelor!

Ne-am mutat in Belgia, in Mons, si am o intrebare. Unde gasesc branza dulce? Sau cum ii spune in franceza ca sa stiu sa caut? Franceza mea e de balta rau dar sper sa invat repede sa ma descurc macar la magazin ca proprietarul casei inchiriate e italian si vb cu el in Italiana :))

Adriana mami de Isabelle Marie - 13 luni si Aidan Alexander - 6 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Branza dulce ...succes!
In ceea ce ma priveste,la capitolul alimente, e ecea ce-mi lipseste cel mai mult din Romania.
Teoretic gasesti - fromage frais - dar e o chestie tare cremoasa si smantanoasa ...nu se compara. Dar in lipsa de altceva merge...

Tania, LA MULTI ANI!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Nu sunt magazine romanesti pe niciunde? cand locuiam in Germania aveam doua la care mergeam si cumparam de toate

Mergi la inceput

sunt...in Bruxelles cel putin :) in Mons nu stiu; am avut o tentativa, aveau si branza dulce dar arata tare ciudat...poate doar in ziua respectiva, poate nu trebuia sa ma las influentata de aspectul produsului (si de alte aspecte).

Mady draga, sa ne traiesti!

Mergi la inceput

YAY! poti sa imi dai o adresa te rog? O sa mergem, macar odata la 2 saptamani

Mergi la inceput

Nu stiu adresa exacta, dar sunt vreo 2 magazine langa piata de la Clemenceau, chiar la intrarea in piata (langa statia de metrou Clemenceau) - n-ai cum sa le ratezi.

Mergi la inceput

Vin iar cu cersitul! Aveti idee de magazine de mobila ieftine? Stiu de IKEA dar mi-e imposibil sa merg ca e departe si doar sa ma uit nu merita...As vrea magazine de mobila discount. In Germania erau si se vindea cam acelasi lucru ca si la magazinele de fitze dar mult mai ieftine. Si erau noi nu folosite. Am incercat sa inchiriem mobila ca nu avem nimic aici dar e ff scump...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Vin iar cu cersitul! Aveti idee de magazine de mobila ieftine? Stiu de IKEA dar mi-e imposibil sa merg ca e departe si doar sa ma uit nu merita...As vrea magazine de mobila discount. In Germania erau si se vindea cam acelasi lucru ca si la magazinele de fitze dar mult mai ieftine. Si erau noi nu folosite. Am incercat sa inchiriem mobila ca nu avem nimic aici dar e ff scump...

www.ikea.be . Te uiti pe site, te decizi, faci un drum si iei+platesti, si ti le aduc ei acasa.

in rest, sunt si la mana a2a, dar nu stiu site-uri.

Mergi la inceput