Praline belgiene (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Fetele dar nu mai exista TROC DE Lille(parca asa se scrie:(
Cind stateam in Belgia acolo, mi am vindut tot excesul de mobila ,electromenagere de abia cumparate
Cash conventers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am gasit magazin fain de tot si nu foarte scump, cam tot ca IKEA dar mai de calitate putin, am fost ieri ca e deschis si duminica si era PLIN de lume, ziceai ca se da gratis :))

http://www.weba.be/fr/magasins/

E fain de tot!

Adriana mami de Isabelle Marie - 14 luni si Aidan Alexander - 6 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Stiu de troc, cineva mi-a spus ca cel din Antwerp e cel mai de calitate ca e multa lume bogata acolo dar nu ma pot duce in fiecare weekend sa stau la panda, doara pica ceva fain si ieftin plus ca prin ieftin se intelege canapea de piele italiana cumparata cu 10.000 euro o dau pe 2000. Aia nu e ieftin pt mine :)). Am mi s-a spus, nu stiu, am fost in Antwerp dar doar sa vizitam.

Adriana mami de Isabelle Marie - 14 luni si Aidan Alexander - 6 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bonjourica pralinutze,

Blackpanterro, bine ai venit in Belgia si-n cutia de bomboane.
Cu branza dulce mai seamana cottage cheese, se gaseste in orice supermarket. Si ricotta, dar asta o cunosti deja probabil.
Despre mobila, mai e un lant de magazine care au aproape tot ce-ti trebe in casa la preturi umane, se numeste Leenbakker, au si website http://www.leenbakker.be .

Pe site-ul www.rombel.com gasesti o lista cu magazinele romanesti in Bel, poate e ceva si mai aproape de tine sa nu vii special in Brux pt asta.

Diana, ce mai faci, cum te mai simti?

pupici la toata lumea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antoanela23
Cu branza dulce mai seamana cottage cheese, se gaseste in orice supermarket. Si ricotta, dar asta o cunosti deja probabil.

Seaman, dar nu rasare - la mine tentativele pentru astfel de inlocuiri s-au soldat cu rezultate jalnice ...dar depinde si pentru ce anume.

Pt mobila, Leen backer...am vizitat noi, cel de langa Zaventem; acolo mai e si TrendHopper (habar n-am daca l-am scris bine) - uneori au chestii dragute (la preturi diverse...uneori rezonabile); mai e Reno Interior tot pe langa Zaventem dar mai departe;
Noi cand am venit acum 2 ani am fost la expozitia de mobila - Cocoon. - Buna de clatit ochii, si pentru gasit surse de inspiratie; dar la capitolul preturi...ne-am ingrozit (desi in final tot am luat ceva si de acolo - o chestie care ne-a placut mult, dupa colindat vreo 9 hale cu produse de mobila).

Anto, meri de intrebare - am mai fost marti la dr. si suntem bine, amandoua (si aici nu ma refer la Adri); si Adri si tati sunt ok ...deci toata famila e bine (sper sa ramana asa multa vreme de-acum incolo).
Asteptam cu nerabdare vacanta de Craciun

Fetelor, ce ziceti, ne vedem intr-o zi? parca varianta Cosmopolitan a ramas amanata pt alta data. Se apropie si 1 decembrie ... ce ziceti? incercam un pranz sau o cina la Cosmopolitan intr-o zi, mai peste vreo 2 saptamani?

(PS: duminca de la 15:30 e balet la Kinepolis - Sleeping beauty - noi ne gandeam sa mergem; mai vine cineva?)

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragelor, am deschis un nou capitol!
Va pup xxx

Aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168440&nm=Praline-belgiene-53

Mergi la inceput