Praline belgiene (52)
Raspunsuri - Pagina 19
yula94 spune:
Merçi mult ninaM,e super si e si aproape de mine.Eu chiar nu gasisem nimic pe net,se pare ca nu ma pricep.
Multumesc inca o data.
O zi buna fetele.
ardeiash spune:
bun venit pralinelor noi
cleo e musai sa opriti alocatia din romania ca nu o sa o mai primiti aici. ai nevoie de un formular international, s-a mai scris pe forum si aici si pe rombel. acolo se precizeaza clar cat si cum primeste copkilu alocatie;
banutii puteti sa-i primiti peste 10 luni, cam atata dureaza rezolvarea dosarului, si vin retroactiv, deci nu te impacienta
miha/ tin pumnii puiule , sa te faci repede sanatoasa , promiti, da? vineri ne-am gandit la tine
lucicutz: cred ca l-am sokat putin pe luc , ia povesteste-ne ce -a spus.. tu i-ai spus ca vine la dans ? pt ca l-am auzit spunand quelle surprise ..; ha ha
in orice caz a fost la inaltime.. o pralina adevarata ha ha
carmenut, miruna si eugenia , parca.. bravo, bravo de 1000 de ori , ati fost super .. v-a priit botezul
miri: sanatate multa la praslea;;; arati
simonettte, mamica de 3, esti super sexoasa, care e secretul tau? sa o mai scoti pe oana ( si sa-i iei paharul ) .. ca ai vazut ce-i place pe ring
ninuc iara-ti multamesc ca ai avut grija de mine
fetelor, m-am bucurat tare ca v-am vazut .. pe toate... pe toate
din nou // se fac cred 5 ani de cand bantuim kara.; si de fiecare data e traznet distractia. eu am luat un ''molotov'' de data asta, ma si mir cum de nu am lesinat. am baut toate culorile de bauturi .. pfoi mama, am facut un dus clatinandu-ma .. nu mai fac asa, promit in plus nu mai aveam voce dimi, nu stiu de ce
pupi
Antoanela23 spune:
Buna ziua fetele frumoasele,
Yula, bun venit la praline. Copiii mei au fost chiar sapt trecuta la Stardust si le-a placut ff mult.
Ca sa gasesti informatii despre locuri de joaca, parcuri, atractii pt copii e f bun site-ul www.lepetitmoutard.be . Poti face cautare pe diferite criterii cumr ar fi distanta, tip de activitati, etc.
Weekend palcut, pup toata cutiuta fara exceptii,
Bepii spune:
Yula, bun venit in randul pralinelor!
Fetelor, n-am avut timp sa intru si sa spun: karaoke a fost supercalifragilistic ex.... Mamaaa ce atmosfera super! Si faptul ca nu se mai fumeaza e si mai si, ca-i aerul curat deci plamanii mai aerisiti deci dans la greu!
Acum astept saptamana viitoare sa-i vad pe chipendeii ;))
Dragelor, in curand deschid un nou capitol si am nevoie de datele fetelor noi sa le trec in lista. Pe Geo-Sofia am notat-o pt ca mi le-a dat insa celelalte fete ...trebuie sa ma uit mult in urma si nu prea am timp (sau chef) asa ca pleeease inca o data ....?
Va pup pe toate si va doresc un weekend super (se anunta vreme frumoasa asa ca profitati)
yula94 spune:
Multumesc mult fetelor de primire si de ajutor,avem de unde alege acum,ramane sa ne hotaram pe care din ele il luam....
o zi buna,si weekend placut
dia_tm spune:
Buna dimineata!
Ce mai faceti? mai ramaneti prin zona saptamana viitoare? Noi ramanem pe aici...
Incercam sa ne vedem cu tot cu mini-praline intr-una din zile? (v-as propune luni sau miercuri; n-am idee unde).
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
Mihaela1171 spune:
Buna initiativa Diana!Si eu sunt libera Luni, si nu plecam nicaieri WE asta, celalat mergem la Cochem. Miercuri eu sunt la munca...Cum te mai simti? Totul merge bine?
Ardeiash - tu stii ce activitati sunt prin zona - ceva interesant pentru WE asta prelungit?
Pup cutia, M
dia_tm spune:
E deja luni...dar nu prea am multa inspiratie; in final cred ca o sa stau pe-acasa si incerc sa fac un pic de ordine si curatenie pe-aici (activitati in general ignorate sub pretextul lipsei de timp).
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
ardeiash spune:
buna
credeam ca ati umplut numarul 53 de n*o sa am vreme sa-l cetesc pfoi
multam fain de urari la toata lumea, cam ultima zi mai linistita a fost de ziua mea .. nino... m-am gandit la tine : m-a dus barbatu la resto japonez si am vazut pe nenea bucataru cum gatea si arunca cutitele pe sus .. si m-am imbracat in halate d-alea d-ale voastre a fost superb
pentru cine vrea sa manance un meniu misto urmati linku' http://www.resto.be/ware/details.jsp?businessid=12122
noi.. fara internet in noua casa... se pare ca e o problema si belgacom nu poa' sa ni-l activeze pana nu se rezolva kestia , ce va cu cabluri . deci suntem acasa la noi fara internet, fara televizor, fara aragaz dar cu cutii pana in tavan si curatenie la greu.
suntem epuizati, ca de obicei dupa mutare si inca in tranzitie, nu stim inca sa ne bucuram de verdeata din fata casei :) .. insa incet , incet ne revenim. voi preda chele de la vechea casa miercuri, m-a daramat curatenia de acolo ... si acum ma darama la noua. iar nu ne gasim chilotii, pastele de dinti si alte cele dimineata ... dar totul e trecator deci astept cu multa rabdare linistea... mai si ce-o sa ma mai tavalesc prin iarba ... abia astept sa fac un barbechiu
puiu mi-a fost plecat in camp de haloween, am mari emotii, azi se intoarce, nu stiu nimic, doar ca ''ça va'' cu el .
urati-mi bafta la curatenie , saptamana asta iar trec la rand
ps: dar sper intr-un craciun linistit, vin parintii mei ha
pup la toate lumile
ardeiash spune:
miha: ce mi-ar fi placut sa stiu de neshte activitati pt we.. la mine carpa de praf a fost pe primul loc , sorry